Merhaba Arkadaşlar balıkçılıkta yeniyim demiştim . Bi süredir bi arkadaşımdan aldığım makinayı kullanıyodum ama işimi görmiyo artık, onun için bi makina almak istiyorum fazla pahalı bişey alıp ziyan etmek istemiyorum, onun için başlarken nasıl bi makina kullanmamı önerirsiniz.
Ben bikaç tane buldum bunlar için fikrinizi söylerseniz sevinirim yada önere bileceğiniz kullanışlı bi makina varsa oda olur.
Kıyıdan ve tuzlu suda avladağım için atarının yüksek olması lazım ve kullanışlı olursa hiç fena olmaz .
OKUMA TRAVERTINE TR 55 yada 65 olabilir.
4,8,1 devirli, 5 bilyalı, metal makara, grafit gövdeli, grafit kafalı, yedek grafit makaralı , önden kalamalı, metal ergonomik çevirme kollu makinadır.Kıyıdan avcılıkta ve tekneden avcılıkta çok kullanışlıdır.
OKUMA BEACHESTER PRO 65
4.5:1 devir oranı, 3 rulmanlı, Titanyum grafit gövde kafa 250 m 0.40 mm misina kapasitesi, 670 gr ağırlık Kıyıdan uzak atış için uygun makine, Aliminyum makara, 3 paslanmaz çelik rulmanlı, Tuzlusuya dayanıklı titanyum/grafit gövde ve grafit Yedek makara.
Okuma Compressa CP50
50lik orta boy makara, 4.5:1 devir oranı, 3 rulmanlı, Aliminyum makara, Grafit gövde, grafit yedek makara, önden kalama, 390 gr 0.35mm/300m - 0.40mm/230m - 0.50mm/140m misina kapasitesi.
LAMDA 60 ALBA STAR
7 kapalı rulman+1 anında duruş rulmanlı, Mat mavi, lacivert ve koyu gri
Ben bikaç tane buldum bunlar için fikrinizi söylerseniz sevinirim yada önere bileceğiniz kullanışlı bi makina varsa oda olur.
Kıyıdan ve tuzlu suda avladağım için atarının yüksek olması lazım ve kullanışlı olursa hiç fena olmaz .
OKUMA TRAVERTINE TR 55 yada 65 olabilir.
4,8,1 devirli, 5 bilyalı, metal makara, grafit gövdeli, grafit kafalı, yedek grafit makaralı , önden kalamalı, metal ergonomik çevirme kollu makinadır.Kıyıdan avcılıkta ve tekneden avcılıkta çok kullanışlıdır.
OKUMA BEACHESTER PRO 65
4.5:1 devir oranı, 3 rulmanlı, Titanyum grafit gövde kafa 250 m 0.40 mm misina kapasitesi, 670 gr ağırlık Kıyıdan uzak atış için uygun makine, Aliminyum makara, 3 paslanmaz çelik rulmanlı, Tuzlusuya dayanıklı titanyum/grafit gövde ve grafit Yedek makara.
Okuma Compressa CP50
50lik orta boy makara, 4.5:1 devir oranı, 3 rulmanlı, Aliminyum makara, Grafit gövde, grafit yedek makara, önden kalama, 390 gr 0.35mm/300m - 0.40mm/230m - 0.50mm/140m misina kapasitesi.
LAMDA 60 ALBA STAR
7 kapalı rulman+1 anında duruş rulmanlı, Mat mavi, lacivert ve koyu gri
- Rahat çalışan alüminyum makara
- Grafit yedek kafa
- Sonsuz dönüş kapasitesi
- Sarsıntısız rahat çalışma ( AVS )
- Misinayı bükmeyen sarım özelliği
- Arkadan kalama
- Yem kilitleme sistemi
- Takım atmayı kolaylaştıran kilitleme özelliği
- Tek tuşla kapanmalı sağ - sol dönüşümlü kol sistemi