Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
iznik gölü yardım
cumartesi hanımı almaya orhangaziye gideceğim,pazar günü iznik gölü kenarında piknik yapalım dediler,biryer varmış hem piknik yapılıyoruş hemde balık tutanlar varmış.
malum ben tatlı suyunda hiç av yapmadım,bir kez rusanlarla at çek yapmıştık,aklıma birtek o geliyor,at çek yapıyım deniyim diyorum ama yemli birşey denesem basit olrak en pratik ne deneyebilirim?
Bul
Boş ver bildigin işi yapHappyHappy
Bul
Nihat şimdiden rasgele diyelim.Piknik alanının olduğu yer çamlık genelde yazın gittiğim için olta atana kalabalık veya yasaklar nedeniyle hiç raslamadım şimdi ancak müsaittir güzel olur bence şansını dene kısmetin ne olacağı belli olmaz.Gulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
ortak ne çıktığını tam bilemem ama 12 numara kancaya kurt takarak yada 3-4-5 nolu kancaya fresh mısır ,hamur takarak bişiler deneyebilirsin,rastgeleSmile
Bul
Haşim'in de bahsettiği gibi ''çamlık'' denilen yer piknik alanı Nihat,yazın oldukça revaçta.Çamlar altında hamak, piknik hem de gölde yüzmek..Çalıştığım dönemlerde ben de zaman zaman giderdim; mangal serbest, gölün Orhangazi tarafı kıyısı boyunca uzanıyor.Su, tuvalet ,market var.Kışın ne durumdadır bilmiyorum.Yalnız benim gittiğim dönemlerde ağ ile tekneden gümüş avlayanlar hariç hiç olta balıkçısı görmedim.Ben rast gelmemiş olabilirim.
Şimdiden sana iyi dinlenceler..
Bul
Hadi bakalım kolay gelsin. İlgiyle bekleyeceğiz76 En azından fotolar gelecektir
Bul
burası yeni yapılan biryermiş mehmet abi özellikle görmemizi istediler,
yalnız bir plan değişikliği söz konusu oldu ve belki birazdan yada gece yarısı yola çıkıp akşama dönmem gerekebilecek.en iyi ihtimalle sabah gidip akşam döneceğim gibi görünüyor.
Bul
Hayırlı yolculuklar Nihat.
Bornova - izmir
Bul
LEVREKÇİ KARDEŞİM
orhangaziden girdiğinde yol güzargahı üzeriinde
sıcak su var gölün kenarı hem av hem banyo için
mükemmel bir yer.KERAMET köyü levhasını gördüğünde
sağa girersen dediğim sıcak suya varırsınız
bol şanslar
Bul
LeVrEkCi yazdı:cumartesi hanımı almaya orhangaziye gideceğim,pazar günü iznik gölü kenarında piknik yapalım dediler,biryer varmış hem piknik yapılıyoruş hemde balık tutanlar varmış.
malum ben tatlı suyunda hiç av yapmadım,bir kez rusanlarla at çek yapmıştık,aklıma birtek o geliyor,at çek yapıyım deniyim diyorum ama yemli birşey denesem basit olrak en pratik ne deneyebilirim?

Öncelikle ağbim rasgelsin diyorum ve açıklamaya geçiyorum Smile ;

Benim tuzlu suda fazla deneyimim yok,denizden uzakta olduğum için 2 veya 3 kez denizde av yaptım ama tatlı suda daha çok av anım var.
Benim denemelerime göre kıyıdan tutucak isen 4 nolu kanca ile konserve mısır atabilirsin çok pratik ve işe yarar bir yoldur.Bunun yanında bi okadar pratık olan hamurda var istersen hem hamur hem mısır at senin tercihin Smile .
Küçük bir bot ile açılıp avlanıcaksan ağbi at-çek ile devam edebilirsin.(Tercihim Mısır yardımcı olduysam ne mutlu RASGELE)Seerf
GAZİANTEP/NİZİP
MUHAMMET MAHMUT UZOĞLU
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yardım yalova tatar 11 1,046 09-10-2016, 08:13
Son Yorum: yalova tatar
  bursa narlı için acil yardım teksasgkn 35 5,390 16-04-2014, 17:19
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  Yeni üye oldum amatörüm yardım :) cimbom01 15 2,803 03-03-2014, 12:46
Son Yorum: ANTALYALI07
  eşkina taşı yardım ANTALYALI07 6 1,483 23-11-2012, 20:06