Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrekciden lüferler 4-5-6 eylül 2009
Nihat abi, bereketli olsun, balıklar çok güzelmiş AlkisAlkis sezon açılışı için bence süper olmuş.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
eşref sürek yazdı:Nihat dün bir kaç günlüğüne çorluya geldim sahilde arkadaşlara uğradım gece zoka ile geçen hafta güzel balık almışlar ama dediğin gibi balık dağınıkmış bir gece 2 tane yakalarken başka bir gece 10 tane yakaladıkları olmuş buzlukdaki balıkları gördüm lüfer sarıkanat karışıktı geçen senelerdede böyle hızlı başlamıştı ama sonra birden kesildi işallah bu sene bereketli olurda herkes kısmetini alır zargananında bol olduğu söyleniyor seninde kısmetin bukadarmış bol balıklı avlar afiyet olsun rastgele
gece dolunay oldugundan lüfere zoka atmayı denemedim eşref abi ama deneyeceğim.teşekkürler.

kasap100 yazdı:Nihat güzel balıkçılıklı bir hafta sonu olmuş.
Boru kurtlarının çalışmamasına üzüldüm.Ama kısmet değilmiş.Alınan derste dediğin gibi Lüfer varsa ona çalışacaksın.Diğeri macera oluyor.
Bereketli ve afiyet olsun.AlkisEn lezzetli balıklardan birisini tutmuşsun.Ben çok severim doğrusu.Bundan sonra lüfer raporların olacak anlaşılanSmile
Rastgele...AlkisSeerf
boru kurtlarının balık alamaması benide hayal kırıklıgına ugrattı biliyorsun baya ümitliydim.sanıyorum lüferler kaçırdı diğerlerini.teşekkürler.

MaVrUşGiL yazdı:Nihat abi, bereketli olsun, balıklar çok güzelmiş AlkisAlkis sezon açılışı için bence süper olmuş.
sezon aralık ayına kadar gidiyor,inşallah ekimde çapariyle tutacağız bunlarıWink.teşekkürler.
Bul
Nihat senin su ikinci fotoyu..aldim masaustu yaptim..cok-cok guzel
tavsiye ederim..baktiginda insanin ici aciliyor
Bul
Albatros-gr yazdı:Nihat senin su ikinci fotoyu..aldim masaustu yaptim..cok-cok guzel

Abi ben 9. fotoya takıldım vallahaSiyirdim
İncileri dizer gibi dizmiş.Bir gün yakalamak nasip olur inşallahAffet
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
aygroup yazdı:Nihat...

Çok güzel bir tatil olmuş...Lüferleri daltonlar gibi dizmişsin boy boy...Zarganaların yanına da yakışmışlar livarda...Ellerine sağlık...

Bu sene lüfer bol olacak inşallah...Bütün belirtiler onu gösteriyor...

Tebrikler ...Afiyet olsun...
Bahadir bak..inciler gibi degil..Ahmet abi nasil dizmissin diyorHappy
Bul
Albatros-gr yazdı:Bahadir bak..inciler gibi degil..Ahmet abi nasil dizmissin diyorHappy
Gerçekten bu terim daha yakışmış.DaltonlarSiyirdimHehe
Ben Avarel'i isterimSiyirdimHappyHappy
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
nihat tebrikler lüferler harika.nick'in levrekçi diye niye israr ediyorsun levrek için.levrekçi olduğunu zaten biliyoruz.yoksa lüfer yakalamak levrek kadar zevklimi değil.
ellerine sağlık afiyet olsun.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Albatros-gr yazdı:Nihat senin su ikinci fotoyu..aldim masaustu yaptim..cok-cok guzel
faruk abi sende bilirsin denizin ortasında çok güzel manzaralar olabiliyor o resimi çektikten 10 dakika sonra güneş iyice kırmızıya döndü tam batarken ama o ara lüferler vuruyor kesiyor vuruyor dişliyor iftara az kalmış eve gitmem lazım derken resim çekemedim ama gerçekten ben zaten balıkçılıgın bu kısmını seviyorum.
rahmetli üstad ali pasinerin kitabında yazdıgı gibi ben denize çıktıgım zaman bulutları seyretmek martı sesi dinlemek beni dinlendiriyor, resimlemekte işin güzelliği artık Gulumse
kasap100 yazdı:Gerçekten bu terim daha yakışmış.DaltonlarSiyirdimHehe
Ben Avarel'i isterimSiyirdimHappyHappy
Gulumsevalla bahadır bende şaşırdım her boydan balık var bu sene eskiden fenerin üstü büyük balık altı ufak balık yapardı şimdi heryerden herşey çıkabiliyor.

tahsinmersin yazdı:nihat tebrikler lüferler harika.nick'in levrekçi diye niye israr ediyorsun levrek için.levrekçi olduğunu zaten biliyoruz.yoksa lüfer yakalamak levrek kadar zevklimi değil.
ellerine sağlık afiyet olsun.
tahsin abi levrekci ismi üstüme yapıştı artık istesemde değiştiremiyorum ama bende memnunum levrekci olmaktan,lüferde zevkli levrekte zevkli benim için ikisini birbirinden ayıramam.teşekkürler Gulumse
Bul
nihat, demek lüfer geldi sizin oralara. bakalım bizim buraya ne zaman gelecek. afiyet olsun.
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
naxos 5 yazdı:nihat, demek lüfer geldi sizin oralara. bakalım bizim buraya ne zaman gelecek. afiyet olsun.
geldi hakan hocam geldi gerçi seyrek balık ama bu havaların yağması ve soğumasıyla dahada bollaşacagını tahmin ediyorum.yakında sizin oradanda gelmeye başlar lüfer haberleri inşallah.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11/17 eylül bayram tatili ve avlarim MaVrUşGiL 22 1,277 26-09-2016, 14:37
Son Yorum: MaVrUşGiL
  17 eylül 2016 yalova tatar 11 757 22-09-2016, 21:36
Son Yorum: tahsinmersin
  28-29 Eylül 2013 Lüfer Avı nihatkr 18 3,420 04-10-2013, 09:21
Son Yorum: Salih Reis
  7 Eylül 2013 İzmir Karaburun Salih Reis 20 3,527 16-09-2013, 14:16
Son Yorum: orhanekmekci
  8 eylül turnalari kovboy 7 1,778 10-09-2013, 23:39
Son Yorum: HAŞİM77
  20.ARALIK.2009 varsak yaylasında gökkuşağı alabalık avı alperburdur 18 4,062 11-03-2013, 15:40
Son Yorum: halis07
  30 eylül 2012 tek lüfer BALIK and OZAN 17 2,683 03-10-2012, 16:44
Son Yorum: fish or die
  08.03.2009 SOĞANLI, ÖZKÖPRÜ SAZAN AVIMIZ(video ve resim) alperburdur 38 6,598 02-10-2012, 09:37
Son Yorum: turna
  O-P 5. 23 Eylül 2012 – Cranium cranium 26 3,378 28-09-2012, 13:03
Son Yorum: bucalıfikret
  Erzurum Karagöl Somon Avı[3000 Rakım] - 10 Eylül! daggerunion 24 5,339 17-09-2011, 07:11
Son Yorum: maceratorr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi