28 Eylül Cumartesi Sabah Saat 05 te denize açıldım. 2 saatte 2 balık ve bir sürü tersliğe birde teknenin pervanesine halat sarması eklenince hiç balık tutasım kalmadı. ama haftada sadece cumartesi pazar balığa çıkan biri olarak kalmak istedim. Önce tekneyi İşyerime götürüm vinçle kaldırıp halatı pervaneden kestikten sonra tekrar denize indirip yine balık aramaya devam ettim. ama saat 11 e kadar tek bir vuruş bile alamadım ve pes edip karaya döndüm.
29 Eylül Sabahı yine 5 te denizdeydim. bu sefer sanki her şey daha iyi olacak gibi düşünürken kaşık çantası birden yere düştü ve yaklaşık 100 kaşık teknenin her yerine saçıldı. Onları toplayıp yerleştirirken saat 6,30 oldu. Daha tek balık yoktu.
Saat 8 den sonra takımları değiştirip biraz daha ağır takım attım denize. Ve saat 13 e kadar 30 + 1 balık aldım. Hafta sonu kötü başlasa da çok güzel bitti.
Takım Uzun Olta
Kurşun 240 Gram
Owner iğneler
Kaşık Kendi Kesimlerim
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE] [SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
öff be adaş konuşturmuşsun resmen,şöyle bol bol bi av yapamadım ama sanırım bu hafta havalar soğuyacak ve bende haftaya artık bol balık tutabileceğim.
tersliklerden yılmak yok adaşım bu işte herzaman terslikler oluyor ve olacaktırda.bereketli avların olsun rastgele
LeVrEkCi yazdı:öff be adaş konuşturmuşsun resmen,şöyle bol bol bi av yapamadım ama sanırım bu hafta havalar soğuyacak ve bende haftaya artık bol balık tutabileceğim.
tersliklerden yılmak yok adaşım bu işte herzaman terslikler oluyor ve olacaktırda.bereketli avların olsun rastgele
Ada Sağolasın terslik bitmiyor. Buraya balık girdi nihayet. Gerçi Çok tutan olmadı zira sardalyalardan hayvan yemin yüzüne bakmıyordu.
Darısı sana adaşım İnşallah çok daha bollarını tutasın.
[COLOR="RoyalBlue"][SIZE="1"]TEKNE[/SIZE] [SIZE="1"]7,40 Kamaralı[/SIZE] [SIZE="1"]RUHSAT[/SIZE] [SIZE="1"]Yeşil Kağıt (Balıkçı Ruhsatlı)[/SIZE] [SIZE="1"]BELGE[/SIZE] [SIZE="1"]Sarı Kağıt[/SIZE][/COLOR] [SIZE="1"]EHLİYET[/SIZE] [SIZE="1"]Gemi Adamı Cüzdanı + Amatör Denizci Belgesi[/SIZE]
abi yaktın yıktın bizi yaw,günü birlik değilde şöyle 3-4 günlük bir olay olsa emri vaki ile dalacağım ortama da herkes benim gibi boş değil,(boş derken işi biraderlere paslayıp araziye uymak manasında)neyse havaların müsaitliğini meteo onaylar onaylamaz bir yerlere uçayım ben,radyatör iyice su kaynattı,afiyetle abi
tedirgin SaZaN yazdı:abi yaktın yıktın bizi yaw,günü birlik değilde şöyle 3-4 günlük bir olay olsa emri vaki ile dalacağım ortama da herkes benim gibi boş değil,(boş derken işi biraderlere paslayıp araziye uymak manasında)neyse havaların müsaitliğini meteo onaylar onaylamaz bir yerlere uçayım ben,radyatör iyice su kaynattı,afiyetle abi
Ömer ben bir şey yapmadım beya. Deniz dün bana cömert davrandı. Sen uç bir yerler. Hafta sonuna denk gelirse buraya uç.
YaKaMoZ yazdı:NIHAT abicim onca terslige ragmen yılmamış ve nasibini almışsın tebrikler abicim daha iyi avlarına...
Murat teşekkür ediyorum. Amin inşallah hepimizin avları bereketli olsun.