Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
levrekciden lüferler 4-5-6 eylül 2009
perşembe günü bahadırdın izmirden bana ulaştırdıgı boru kurtları ile meradaydım,yemler harika hava süper herşey müsait ama ne yazık balık yoktu.iftardan sonra gece 1 e kadar fenerde denemeler yaptım istavritten başka bişey gelmedi.yemleri iyi muhafaza ettim 3 gün teknede durdular başka yerlerdede denemeler yaptım bol bol hani balığı tuttum.
dün yani ctesi günü hava iyice yatınca ben direk lüfere konsantre olup lüfer tutacagım dedim bol miktarda zargana var kalem gibi tabir edilen cinsten 10-15 tane kadar tutup meraya geçtim,dön dolaş 1 sarıkanat tuttum eve geldim.
iftara 2 saat kala tekrar dayanamayıp meraya gideyim dedim,bu sene balık çok dagınık tek yerde çıkmıyor heryerde olabiliyor,bende evin önünden açılıp fenere kadar gittimama bu sefer eski meradaymış balık.
balık karışık sadece zargananın kuyrugunu ısırıp diş izi bırakan çinekop da var yapıştıgı anda paramparça eden kofanada var yani ince takım olmaz kalın takım olmaz durumlarındayım.
üst üste 2 balık geliyor derken bende heyecanlanıyorum arada kesip gidenler var ısırıp kesemeyenler var deniz mükemmel güzel ve iftara zaman azalmış.2 balık alıyorum 4 kestiriyorum 4 sadece ısırtıp kestirmiyorum.yani hepsi gelse 10 balık olacak.
iftardan sonra görüşürüz diye ayrılıyorum ama iftar sonrası sabaha hazırlık diye karar verip gitmiyorum.
keşke gitseydim sabah kalktım hava berbat dalga kıyamet kopuyor,buna ragmen 10 zargana daha tutup gidiyorum.gider gitmezde 1 lüfer geliyor,içimden burada batsam bu yemler bitmeden dönmem diyorum.
kamera çekimi yaptım bi ara yüklerim sağlam dalga var heyecan dorukta av yapıyorum.1 balıktan sonra 2 tur zorda olsa attım 2. vuruş olmayınca karanın yolunu sonrada istanbulun yolunu tuttum.
misina olarak 30 numara yeni aldıgım flurocarbon kaplı japon bir misina kullandım markası aklımda değil yazlıkta kaldı bi ara bakıp yazarım.
kanca 2.0 uzun pala arkası halkalı kanca kullandım ama istoçtaki sponsor bana güzel bir kanca verdi lazer kesim onları kullanacagım bundan sonra.
kurşun: dün 100 bugün 200 gram.
yem:zargana
mera:tekirdağ
lüferler kesildi temizlendi devamı az sonra Gulumseiftarda halledilecek.

aldığım ders:merada milet lüfer tutarken levrek peşinde ne koşuyorum diye kendime çok kızdım.yok yemli eşkina yok karagöz levrek tutacağım diye boşuna zaman harcadım.merada lüfer varsa lüferle uğraş dedim kendime.
lüfer meraya girdi bundan sonra inşallah daha güzel raporlarla devam edeceğim.
resimlerde sarıkanat sadece istanbula gelince çekildi ilk tuttugumda 1 tane diye çekmemiştim.
daha büyükleri bolları tüm dostlarıma rastgelsin inşallah.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Nihat...

Çok güzel bir tatil olmuş...Lüferleri daltonlar gibi dizmişsin boy boy...Zarganaların yanına da yakışmışlar livarda...Ellerine sağlık...

Bu sene lüfer bol olacak inşallah...Bütün belirtiler onu gösteriyor...

Tebrikler ...Afiyet olsun...
Bul
aygroup yazdı:Nihat...

Çok güzel bir tatil olmuş...Lüferleri daltonlar gibi dizmişsin boy boy...Zarganaların yanına da yakışmışlar livarda...Ellerine sağlık...

Bu sene lüfer bol olacak inşallah...Bütün belirtiler onu gösteriyor...

Tebrikler ...Afiyet olsun...
evet ahmet abi bencede tüm belirtiler lüferin bol olacağını gösteriyor,bence 15 eylülden sonra lüfer patlaması olur ve lüfer tutmayada yemeyede doyarız gibi geliyor.
hayırlısı olsun bakalım Gulumse
teşekkürler.
Bul
bereketli olsun Nihat, siftahı yapmışsın, bundan sonra güzel raporlar gelir inşallah.

rastgele.
Bul
Tebrikler Nihat. Çok güzel lüferler almışsın. Gece zokayla yemliyede güzel balık geliyormuş o civarlarda öyle diyorlar haberin olsun. Bizde dün gece boğazda yemliye kaldık, tüm gece 1 vuruş oldu. Hafif vuruş olmasından dolayı lüferdi büyük ihtimal. Bende busene lüfere ağırlık vereceğim. Sabahlamalara devam yani.
Afiyet olsun, rastgele.
Bul
Nihat abi. Bakıyorum da lüferleri boy boy dizmişsin valla. Afiyet bal şeker olur inşallah..Alkis
ARKADAŞLIK ; BİR ÖMRE BEDEL SEVGİNİN GETİRDİĞİ KARDEŞLİKTİR.
A Rh (+)
Bul
OhyandanGözün aydın Nihat ,demek artık merana Lüfer gelmişOhyandan benim için en zevkli avcılığı olan bir balık , lezzeti de birinci Alkisrastgele
Bul
nihat eline sağlık bundan sonra sana boş durmak yok balıkların maşallahı var boy boy afiyet olsun rast gele...AlkisAlkisAlkis
Bul
Bereketli ve afiyet olsun Nihat ustad..AlkisAlkis
Ümit İzmir 1977
Beni öldürmeyen şey beni güçlü kılar..
Nietzsche
Bul
abi çok güzel balıklar tutması ayrı bi zevk yemesi daha ayrı bi zevk Big Grin
^^#HER ŞEY KEŞKE BALIK TUTMAK KADAR ZEVKLİ OLSA#^^
>>><<BARIŞ-yalova77>><<<
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  11/17 eylül bayram tatili ve avlarim MaVrUşGiL 22 1,277 26-09-2016, 14:37
Son Yorum: MaVrUşGiL
  17 eylül 2016 yalova tatar 11 757 22-09-2016, 21:36
Son Yorum: tahsinmersin
  28-29 Eylül 2013 Lüfer Avı nihatkr 18 3,421 04-10-2013, 09:21
Son Yorum: Salih Reis
  7 Eylül 2013 İzmir Karaburun Salih Reis 20 3,528 16-09-2013, 14:16
Son Yorum: orhanekmekci
  8 eylül turnalari kovboy 7 1,779 10-09-2013, 23:39
Son Yorum: HAŞİM77
  20.ARALIK.2009 varsak yaylasında gökkuşağı alabalık avı alperburdur 18 4,062 11-03-2013, 15:40
Son Yorum: halis07
  30 eylül 2012 tek lüfer BALIK and OZAN 17 2,683 03-10-2012, 16:44
Son Yorum: fish or die
  08.03.2009 SOĞANLI, ÖZKÖPRÜ SAZAN AVIMIZ(video ve resim) alperburdur 38 6,599 02-10-2012, 09:37
Son Yorum: turna
  O-P 5. 23 Eylül 2012 – Cranium cranium 26 3,378 28-09-2012, 13:03
Son Yorum: bucalıfikret
  Erzurum Karagöl Somon Avı[3000 Rakım] - 10 Eylül! daggerunion 24 5,339 17-09-2011, 07:11
Son Yorum: maceratorr

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi