Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Firinda patatesli levrek
LeVrEkCi yazdı:akşam akşam töbe töbeeee şimdi bende verecem notumu Siyirdim

ya öyle deme nihatcığım kendi istedi sardalyam var bende tarif verdim resim dedi koy dedim eee kusura bakma not vermekte hakkım valla güzel yapmış tam not verdimAlkistabi lezzetini bugün sorcamGulumse
Deniz derindir durulmaz,dostluk ebedidir unutulmaz….
Bul
sirenia yazdı:valla ne yalan söyleyeyim kıvırmışsın bu işi not kırmıyorum olsun görmedim gitti,lakin lezzeti nasıl dır eminim güzel olmuştur,ellerine sağlık siteye girince yazarsın artık,Alkis10 üzerin 10 verdim

İlk defa yapmış olduğum bir şey tadı çok süper hamsiye göre daha hafif olmuştu.Bobo
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
HAŞİM77 yazdı:İlk defa yapmış olduğum bir şey tadı çok süper hamsiye göre daha hafif olmuştu.Bobo

ellerine sağlık eminim süper olduğuna başarılarının devamını diliyorumAlkis
Bul
sirenia yazdı:ya öyle deme nihatcığım kendi istedi sardalyam var bende tarif verdim resim dedi koy dedim eee kusura bakma not vermekte hakkım valla güzel yapmış tam not verdimAlkistabi lezzetini bugün sorcamGulumse

tabi sen bilmiyorsun bu 3 yaramazı sayın haşim,sayın albatros ve sayın araphüso bunlara 1000 notum olsa 1 ini vermem valla neler çektiriyorlar bana bir bilsen,kabusum oldular,özel oda kurdum ceza vereceğim zaman odaya hapsedip işkenceye mağruz bırakıyorum yinede banamısın demediler ama özel planlarım var onlar için Siyirdimçok yakında HappySiyirdim
Bul
LeVrEkCi yazdı:tabi sen bilmiyorsun bu 3 yaramazı sayın haşim,sayın albatros ve sayın araphüso bunlara 1000 notum olsa 1 ini vermem valla neler çektiriyorlar bana bir bilsen,kabusum oldular,özel oda kurdum ceza vereceğim zaman odaya hapsedip işkenceye mağruz bırakıyorum yinede banamısın demediler ama özel planlarım var onlar için Siyirdimçok yakında HappySiyirdim

aaa bak bundan haberim yoktu,çok yaramazlar ha e artık allah sana kolaylık versin ama şimdi yiğide ye hakkını yeme haşim yapmış yemek resimde koymuş bari not vereyim dedim;sen bilirsin onlara ne yapacağını
Siyirdim
Bul
Balığın yanına yakıştırdığım tüm ekleri içeren bu tarif kesinlikle denenmeli Smile ve deniyeceğim...
Tarif için çok teşekkürler. Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Balığın yanına yakıştırdığım tüm ekleri içeren bu tarif kesinlikle denenmeli Smile ve deniyeceğim...
Tarif için çok teşekkürler. Alkis

dene mutlaka cidden nefis oluyor ben ilerde balığın yanında yapılan garnetür ve diğer malzemeleri de yayınlayacağım okurken acaba olurmu diye geliyor insana ama cidden yapınca bu ne oluyorumAlkisafiyet olsun şimdiden
Bul
LeVrEkCi yazdı:tabi sen bilmiyorsun bu 3 yaramazı sayın haşim,sayın albatros ve sayın araphüso bunlara 1000 notum olsa 1 ini vermem valla neler çektiriyorlar bana bir bilsen,kabusum oldular,özel oda kurdum ceza vereceğim zaman odaya hapsedip işkenceye mağruz bırakıyorum yinede banamısın demediler ama özel planlarım var onlar için Siyirdimçok yakında HappySiyirdim

HadiordanHadiordan

sirenia yazdı:aaa bak bundan haberim yoktu,çok yaramazlar ha e artık allah sana kolaylık versin ama şimdi yiğide ye hakkını yeme haşim yapmış yemek resimde koymuş bari not vereyim dedim;sen bilirsin onlara ne yapacağını
Siyirdim

AlkisAlkisAlkisAlkis
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
yakın zamanda deneyeceğim,teşekkürler..Smile
Egemen 1989
Salihli/Manisa +Eskişehir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Pazı yaprağın da levrek süper... sirenia 10 4,379 16-08-2008, 09:54
Son Yorum: sirenia