Yorumları: 1,496
Konuları: 64
abi, güzel balık almışsınız ama, p.lagos'ta çok daha fazlası vardı. galiba boynuz kulağı geçiyor  .
[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
faruk abi,bu mazmozu saldığınız derinlik ne kadar acaba,birde bu beraber gittiğiniz Porto Lagos gerçekten balık çeşitliliği bakımından cennet gibi bir yer,çupralar, mırmırlar,mercanlar, minekoplar,kırlangıçlar,vatozlar,istavritler gerçekten bir amatör balıkcının cenneti burası olsa gerek.paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Yorumları: 5,167
Konuları: 120
Desene arkadaş meramıza siz zarar verdiniz ! o mazmozun yanında sen duramıyorsun balık nasıl duracak  bir daha öyle mazmoz -bazmos atmayın balıkları kaçıtıyorsunuz 
Tebrikler , afiyetler 
Maşallah hiç poz kaçırmıyorsun , FOTO ŞİPŞAK
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
LeVrEkCi yazdı:sanki kendim balığa çıkmış gibi oldum faruk abi,
bende ilk ırsatta uak tekneyi kaldıraça alacagım en azından günübirlik kaçıp balık tutabilmeliyim.
o tekne lodosta kaldıraçtan düşüp kırılsada sorun değil onu gözden çıkarttık zaten.
balıklar güzel olmuş iyi av çıkmış,aiyet olsun rastgele tesekkurler Nihat...cok sagol
insanin her an sizin ufak tekne gibi denize atacagi bir tekne olmasi cok guzel...ne demek istedigini anldadim..fakat...o tekne ne kaldiractan dussun nede gozden cikarin...gule-gule kullanin..sizlerede bol balikli kofanali avlar dilerim
bucalıfikret yazdı:faruk elinize sağlık güzel av yapmışsınız tebrikler ne yazayım bilmiyorum mırmırımı mercanımı süper süper afiyet olsun rast tesekkurler Fikret..
cok sagol
her ikiside guzel..ben mercanin tutmasini ve yemesini severim
sizlerede iyi avlar...buyuk cipuralar rastgelsin..ozlettin cipura avlarini
[SIGPIC][/SIGPIC] [SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret [/SIZE]
naxos 5 yazdı:abi, güzel balık almışsınız ama, p.lagos'ta çok daha fazlası vardı. galiba boynuz kulağı geçiyor . Hakan kesinlikle haklisin..
boynuz kulak muhabbetinde de haklisin...siz boyle guzel avlar yaparken,daha sizlere guzel meralar var programda
ANTALYALI07 yazdı:faruk abi,bu mazmozu saldığınız derinlik ne kadar acaba,birde bu beraber gittiğiniz Porto Lagos gerçekten balık çeşitliliği bakımından cennet gibi bir yer,çupralar, mırmırlar,mercanlar, minekoplar,kırlangıçlar,vatozlar,istavritler gerçekten bir amatör balıkcının cenneti burası olsa gerek.paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele. Aytekin,ocelikle bizim gittigimiz yer,poto-lagos degil,oraya Hakan-Serkan gitti..pazar gunu orasi daha iyi balik verdi
bizim avlandigimiz derinlik 14 metre..
cok sagol
sizlerede rastgele
mariner8 yazdı:Desene arkadaş meramıza siz zarar verdiniz ! o mazmozun yanında sen duramıyorsun balık nasıl duracak bir daha öyle mazmoz -bazmos atmayın balıkları kaçıtıyorsunuz
Tebrikler , afiyetler 
Maşallah hiç poz kaçırmıyorsun , FOTO ŞİPŞAK  biliyorsun ben pek oyle mazmoz filan sevmem ve almamda.....fakat Ayhan almis bizde attik,sizde faydalandiniz,cunku kokusu size dogru geliyordu  
fotolara gelince ,herkezin sip-sak olmasiniistiyorum..cunku ne kadar cok foto o kadar guzel paylasim...
oyle 2-3 foto ile rapaor kabul olmiyacak artik..
ne bu?
[SIGPIC][/SIGPIC] [SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret [/SIZE]
Yorumları: 1,468
Konuları: 30
Abi çok keyifli ve bir okadarda zevkli av olmuş...Bereketli olsun...
Emrah77 yazdı:Abi çok keyifli ve bir okadarda zevkli av olmuş...Bereketli olsun... tsekkurler Emrah..
sizlerede rastgele
Yorumları: 7,454
Konuları: 123
Abi nasıl bir iş bu anlamadım 
Hakan hoca ile Serkan senin mercan merasından verim almış, sen onların meradan iyi mırmır almışsın.
HErhalde sen senin merada mercanları yemledin, onlara nasip oldu  
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Yorumları: 20,389
harikasınız farukcum
balıklar deniz keyif muhteşem
elleriniz dert görmesin afiyet olsun
kasap100 yazdı:Abi nasıl bir iş bu anlamadım
Hakan hoca ile Serkan senin mercan merasından verim almış, sen onların meradan iyi mırmır almışsın.
HErhalde sen senin merada mercanları yemledin, onlara nasip oldu   Bahadir dur bir dakika sen biraz olaylari karistirdin 
simdi gectigimiz defa Serkan ile Hkan`i ben dun gittigimiz mercan merasina goturmustum....bu meranin kiyi kisminda mirmir olan kumluk sahil var..
simdi onlarin gittigi portolagos`ta,kiyidan 3 mil iceride mercan merasi var orasi baska..onlar kiyiya mirmira gideceklerdi,nasilda oyle yaptilar..
ben onlara ,oraya gittiginizde size oradanda bir mercan merasi vereyim,vaktiniz olursa bir ziyaret edin dedim..
ziyaret etmisler,ve merayi kurutmuslar
yycolak yazdı:harikasınız farukcum
balıklar deniz keyif muhteşem
elleriniz dert görmesin afiyet olsun tesekkurler Yalcin cok sagol..
sizlerde bol balikli avlar dilerim
|