Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ocak ayını palamutla uğurladım
Orhan abicim bizler denizi unuttuk balığı tezgahta görür olduk Snifsinf

lodos olduğu havalarda denizde her zaman yüzen poşet, iş, kasa oluyor çok dikkatli olmak lazım benim de çok başıma geldi.

Orhan abicim mutlaka yapıyorsundur ama bu yazıyı okuyanlara bir nebze katkımız olsun "pervaneye sarılan ip, poşet ne olursa olsun çıkarmadan önce motoru kapatmayı sakın unutma, motoru stop ettirmeden sakın elini pervaneye uzatma Hi"

Daha güzelleri de rastgelsin Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
orhan babacım ellerine sağlık süper bir av olmuş,kaçan balıkların görecek günleri varmış,sağlık olsun,sofra manzaran yine şahane,afiyetler olsun.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Orhan baba tebrikler süper av olmuş.
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
Salih Reis yazdı:Orhan abicim bizler denizi unuttuk balığı tezgahta görür olduk Snifsinf

lodos olduğu havalarda denizde her zaman yüzen poşet, iş, kasa oluyor çok dikkatli olmak lazım benim de çok başıma geldi.

Orhan abicim mutlaka yapıyorsundur ama bu yazıyı okuyanlara bir nebze katkımız olsun "pervaneye sarılan ip, poşet ne olursa olsun çıkarmadan önce motoru kapatmayı sakın unutma, motoru stop ettirmeden sakın elini pervaneye uzatma Hi"

Daha güzelleri de rastgelsin Seerf
Teşekkür ederim SalihSeerfsiz çalışanlar hafta arası uygun havaları yakalayamıyorsunuz yarında bu günlerden sonrası kıble.Denizde en belalı naylon poşetlerHadiordanböyle durumda ilk yaptığım motoru stop ettirmek oluyorGulumse
Bornova - izmir
Bul
ANTALYALI07 yazdı:orhan babacım ellerine sağlık süper bir av olmuş,kaçan balıkların görecek günleri varmış,sağlık olsun,sofra manzaran yine şahane,afiyetler olsun.bol şanslar rastgele.
Teşekkür ederim AytekinSeerfsizin hafta sonu jig denemeleri nasıl geçti.Rasgele.

bucalı yazdı:Orhan baba tebrikler süper av olmuş.
Teşeküür ederim BarışSeerfsanada bol şanslar dilerim.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
Uğurlamanın kralını yapmışsın KaptanAlkisAlkisAlkis Gerekeni de Seerf yerine getirmişsin. Afiyetle ve bereketle
Bul
Orhan abi, yine muhteşem bir av ve sondan bir önceki resim ile Seerf o keyfi bizede yaşatdın ellerin emeğin dert görmesin AlkisSeerf

O ip konusuna gelirsek bizim boğazda uyanıklar rapalanın bol atıldığı yerlere dipten bir iki kulaç yukarıya ip geriyorlar sonrada müsait bi zamanda ganimetlerini topluyorlarmış Hadiordan senin ipleri görünce o aklıma geldi.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Albatros-gr yazdı:nede hayir oldugu bilinmez deriz biz burada Orhan abi..sen ip ile ugrasirken kuslari gordun ve palamutlari buldun..iyi de ettin..Alkis
zaten Serkan(mavrisgul)her zaman soylerdi denizde var olan baligi tutacaksin...
o ip naylon sanirim,batan cinsten degil..su uzeri yuzenden..bu tip ipler tekneler icin cok sakatHadiordan
palamutlar cok guzel abi..afiyet olsun..geregiSeerf yapilmis bakiyorummm
cok guclu baliktir..sirtilerini ve sahtelerini elden gecirsen iyi olur..baska sahte kaybetmessin..
daha da bollarinaSeerf
rastgele

Faruk abi, inan o kadar çok yemli lüfer avına gidesim varki Siyirdim ama lüfer yok napacaksın Happy diyorum ama yinede gidip soğuğu yiyip Siyirdim kös kös döneceğimi bilmeme ramen inan zor duruyorum.

Şu lafı diyende ben olduğum için Siyirdim tükürdüğümü yalıyamıyorum.
Çok isabetli bir zamanda sana bu cümleyi kullandığımı düşünüyorum çünki hiç unutmuyor gözden kaçırdıklarım olsa bile yeri geldiğinde bir çok kez hatırlatdığının farkındayım ama her gördüğümdede mutlu olduğumu bilmeni isterim Seerf teşekkürler.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:Orhan abi, yine muhteşem bir av ve sondan bir önceki resim ile Seerf o keyfi bizede yaşatdın ellerin emeğin dert görmesin AlkisSeerf

O ip konusuna gelirsek bizim boğazda uyanıklar rapalanın bol atıldığı yerlere [SIZE="4"]dipten bir iki kulaç yukarıya ip geriyorlar [/SIZE]sonrada müsait bi zamanda ganimetlerini topluyorlarmış Hadiordan senin ipleri görünce o aklıma geldi.
Şeytanın aklına bile gelmezHadiordanteşekkürler SerkanSeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan hocam afiyet bal şeker olsun..

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  18 ocak 2012 Orhan Ekmekçi orhanekmekci 51 6,122 27-01-2012, 23:07
Son Yorum: yalova tatar
  12-13 ocak Orhan Ekmekçi orhanekmekci 45 5,087 20-01-2012, 18:03
Son Yorum: fotokopici
  8-9 Ocak 2012 Orhan Ekmekçi orhanekmekci 39 6,028 15-01-2012, 22:06
Son Yorum: orhanekmekci
  3-4 ocak Orhan Ekmekçi orhanekmekci 52 7,230 14-01-2012, 21:05
Son Yorum: orhanekmekci
  Boğazda çinekop Rapalaya devamm 8 ocak 2009 H.A.R.U.N 35 5,358 10-01-2009, 03:03
Son Yorum: Can ARSLAN
  14 Ocak Kuleli-İstavrit Boğaziçi 27 3,701 20-01-2008, 05:55
Son Yorum: Ege
  14 ocak Menekşe açıkları (Kankiler) Geveze_22 33 4,864 18-01-2008, 00:00
Son Yorum: muti34
  2 Ocak Kanlıca Balıksız Raporu Boğaziçi 15 3,495 02-01-2008, 23:51
Son Yorum: alien13

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi