Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ocak ayını palamutla uğurladım
Met.perşembe gününü burası için balığa çıkılacak havayı verince akşamdan hazırlıklarımı yaptım.Sabah 06 da kalktım sabah suyu için,soğuk algınlığı yaşadığım bu günlerde bir üşüme geldi baktım olacak gibi değil şansımı akşam met.yağmur versede öğleden sonra denemeye karar verdim.Öğleden sonra hava ısındı kendimi kontrol ettim tamam balığa çıkabilirimGulumseyağmur içinde gerekli giyecekleri aldığım gibi Saat 15 e doğru teknemi denize indirdim.Bir gün önce arkadaşım(kendisi dalgıçtır) sınaritler göründü demesi benide sınağrit merasına yönlendirdi.İlk turlamalarda şansıma uzun sayılacak bir ip yakaladım attım tekneye arkasında ikinci bir ip daha pervanedeHadiordaniple uğraşırken uzakta olsa martıların hareketliliği dikkatimi çekti ikinci ipide tekneye aldım turlamaya devam etmeye başladıysamda gözüm martılarda.Bir süre sonra martılar çoğaldılar belliki oynak var sınarit niyetinden vazgeçip martıların bulunduğu bölgeye tam gazHappymartılara yaklaşırken iki sahte saldım birisi ağırlıklı tam oynakta balık üstünde gelen palamut devamı eşek istavriti derken ağılık olan sahteye vuruş bende palamut bindi diye çekeyim dedim balıkta öyle çektiki olan sahteme olduMahcupyakaladığımdan fazlasını kaçırdığım bir günü yaşadıysamda bereketli gündü.Balık heyecanından havayıda unuttumHappydalga boyu büyüğünce yağmur aklıma geldi etrefıma bakınca Sakız,Midilli kapanmışHitoplandığım gibi kıyıya doğru yol almaya başladım,dönüş yolunda arabhüsoyu aradım günün ilk paylaşımım onunla oldu.Kıyıya varmadan yağmurda başladı,iyiki önlemimi almışım.Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğimle arkadaşlar.Rasgele.
Kullandığım sahteler 9 cm liğin kancaları palamutlar için küçük geldi kurtuldular,13 cm lik sahtelerimin kanca boylarıda büyük balık arada kurtulduysada tüm balıkları bunlarla aldım.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
maaşallah baba , bereketli bir av olmuş , ellerine sağlık...Seerf
bunların da tadına bakmak kısmet olur inş...Smile
[SIGPIC][/SIGPIC]
Deniz üstünde yürürüz... Düşmanı arar buluruz... Öcümüzü komaz alırız... Bize " BAHRİYELİ " derler...
Bul
Woiwodia yazdı:maaşallah baba , bereketli bir av olmuş , ellerine sağlık...Seerf
bunların da tadına bakmak kısmet olur inş...Smile
İki gündür iyi götürdümSeerfçok lezzetliler tabiki buzluğa girmeden.Kalanlar buzlukta vaktiniz olursa gelin,hafta sonu hava lodos olsada güneşli ılık76
Bornova - izmir
Bul
orhanekmekci yazdı:İki gündür iyi götürdümSeerfçok lezzetliler tabiki buzluğa girmeden.Kalanlar buzlukta vaktiniz olursa gelin,hafta sonu hava lodos olsada güneşli ılık76

Ece'nin seminerler var , bizim işler karışık malum... Artık buzluktan idare edecez , nabalım...89
[SIGPIC][/SIGPIC]
Deniz üstünde yürürüz... Düşmanı arar buluruz... Öcümüzü komaz alırız... Bize " BAHRİYELİ " derler...
Bul
abi senin palamutlarla olan dostlugun cok ilerledi seni bos gondermiyorlar.ocak ayi kapanisi guzel olmus insallah devamida gelir,masallah palamutlarda takoz gibiymis dadindan yinmez onlarBoboBobo
Ali KILIÇ
15.08.1980
zeytınburnu/istanbul
Bul
nede hayir oldugu bilinmez deriz biz burada Orhan abi..sen ip ile ugrasirken kuslari gordun ve palamutlari buldun..iyi de ettin..Alkis
zaten Serkan(mavrisgul)her zaman soylerdi denizde var olan baligi tutacaksin...
o ip naylon sanirim,batan cinsten degil..su uzeri yuzenden..bu tip ipler tekneler icin cok sakatHadiordan
palamutlar cok guzel abi..afiyet olsun..geregiSeerf yapilmis bakiyorummm
cok guclu baliktir..sirtilerini ve sahtelerini elden gecirsen iyi olur..baska sahte kaybetmessin..
daha da bollarinaSeerf
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Bereketli olsun kaptanım, doğru kararlarının karşılığını almışsın Seerf
(Ganimet te bonus olmuş Siyirdim )
Geçmiş olsun bu arada..
Bul
babacım telefonla konuştuğumuzdaki mutlu sesin hala kulaklarımda.o anada yanında olmak için neler vermezdim. inşallah bu kuzuları beraber avlamakta nasip olur.afiyet bal şeker şifa olsun..gidende rapala olsun baba o zevke değer vallahi Alkis Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Woiwodia yazdı:Ece'nin seminerler var , bizim işler karışık malum... Artık buzluktan idare edecez , nabalım...89
Şimdi aklımda sınağrit var,önümüzdeki hafta aramalara başlarımGulumsebuzlukta her daim birşeyler bulunurSeerf
Bornova - izmir
Bul
monawar yazdı:abi senin palamutlarla olan dostlugun cok ilerledi seni bos gondermiyorlar.ocak ayi kapanisi guzel olmus insallah devamida gelir,masallah palamutlarda takoz gibiymis dadindan yinmez onlarBoboBobo

Teşekkür ederim Ali,palamutlar oldukca iri ve lezzetliSeerfsanada çıkacağın avlarda bol şanslar.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  18 ocak 2012 Orhan Ekmekçi orhanekmekci 51 6,120 27-01-2012, 23:07
Son Yorum: yalova tatar
  12-13 ocak Orhan Ekmekçi orhanekmekci 45 5,087 20-01-2012, 18:03
Son Yorum: fotokopici
  8-9 Ocak 2012 Orhan Ekmekçi orhanekmekci 39 6,021 15-01-2012, 22:06
Son Yorum: orhanekmekci
  3-4 ocak Orhan Ekmekçi orhanekmekci 52 7,229 14-01-2012, 21:05
Son Yorum: orhanekmekci
  Boğazda çinekop Rapalaya devamm 8 ocak 2009 H.A.R.U.N 35 5,354 10-01-2009, 03:03
Son Yorum: Can ARSLAN
  14 Ocak Kuleli-İstavrit Boğaziçi 27 3,700 20-01-2008, 05:55
Son Yorum: Ege
  14 ocak Menekşe açıkları (Kankiler) Geveze_22 33 4,860 18-01-2008, 00:00
Son Yorum: muti34
  2 Ocak Kanlıca Balıksız Raporu Boğaziçi 15 3,495 02-01-2008, 23:51
Son Yorum: alien13

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi