Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
18 ocak 2012 Orhan Ekmekçi
Bu sabah burası için oldukca soğuk eksilere düşen bir gündü balığa cıkamayacağımı düşünürken öğleyin rüzgarın güneye dönmesiyle hava kırıldı baktığım met.kanallarında bugün yıldız-poyraz veriyordu güneşte kendini gösterince bende teknemin yanına yine hedefde balık palamut balığıGulumse bulabileceğim meraya turlamaya başladım gözüm hep oynaklarda nihayetinde buldum oynağı hemen etrafında turlamaya benim salık olan iki rapalayada balık atladı ilkini çekerken palamut olduğu anlaşıldı ikincisinide tekeneye aldım aynı bölgede turlamaya devam ettim bir tane daha geldi sonrası kesti aramaya kıyıya yakın devam ederken eşek istavritleri 9luk rapalaya geldiler.Artık akşam olmak üzereydi rüzgarda poyraza dönmüşdü havayıda iyice soğuttu ellerimde buz kesti bu kadarına bereket versin deyip sırtı yaparak dönüşe geçtim gözüm yine oynaklardaHappy kıyıya çıkacağım yere yaklaşırken sağ elimde tuttuğum 12 lik rapalaya takıldı diğer 9luğun kasnağıda küreğin altından geçirip ıskarmoza tutturmuşdum onada balık binmezmi kasnak boşalıyor hadi onu bir hamle ayağımın altına aldım diğerini tekneye aldım hoş güzelde ellerim donmuş halde balığı kancalardan çıkaramıyorum çantamdan çıkartığım pens yardımıyla nihayet çıkartmayı başardım rapalayı denize bıraktım diğer kasnak ayağımın altından gitti gidiyor onuda sağsalim tekneye aldım bu kez diğerine balık bindiSiyirdimbende tam oldum şükür oltaları karıştırmadan balıkları tekneye almayı başardım.Eve geldiğim gibi iki tanesi hemen fırına bende ateş suyunun başınaSeerf
Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğimle arkadaşlar.Rastgele.
Kullandığım rapalalar bir önceki konuda fotolarını koyduğum 9 ve 12 lik.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Oyy oyy oy Orhan abim.
Yakmışsın ortalığı. Afiyet bal şeker olsun.
Güzel uğurlamışsındır palamut babayıSeerfWinkAlkis
Bugün iş için Çeşme merkezdeydim. Denizi gördüğümde içim gitmişti. Ah denizde olmak vardı diye... Allah'tan sen keyfini çıkarmışsın.
Keyifli avlarının devamı dileklerimle...
Sevgi ve selamlar.Alkis
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Maşallahın var orhan abi bereketli olsun üşüdüğüne deymiş palamutu tezgahlarda göremiyoruz afiyet olsun.Seerf
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
orhan kaptanım elinize sağlık , şu soğuk günlerde içimizi ısıttınız
Bul
Bahadır Sarıca yazdı:Oyy oyy oy Orhan abim.
Yakmışsın ortalığı. Afiyet bal şeker olsun.
Güzel uğurlamışsındır palamut babayıSeerfWinkAlkis
Bugün iş için Çeşme merkezdeydim. Denizi gördüğümde içim gitmişti. Ah denizde olmak vardı diye... Allah'tan sen keyfini çıkarmışsın.
Keyifli avlarının devamı dileklerimle...
Sevgi ve selamlar.Alkis
Bir alo deseydin Bahadır palamut keyfini beraber yaşardıkSeerf
Bornova - izmir
Bul
HAŞİM77 yazdı:Maşallahın var orhan abi bereketli olsun üşüdüğüne deymiş palamutu tezgahlarda göremiyoruz afiyet olsun.Seerf
Geçtiğimiz hafta tezgahlarda bende görmedim tombik vardı,üşüdüğümede deydi hani eve gelince ısınmak için ateş suyunun başınaHappy
Bornova - izmir
Bul
efese yazdı:orhan kaptanım elinize sağlık , şu soğuk günlerde içimizi ısıttınız
Teşekkür ederim Nadir beySeerf
Bornova - izmir
Bul
Orhan abicok guzel palamutlar gozumde kaldi vallahi bizim tarafta bu yil pek olmadi, tebrikler afiyet olsun.AlkisSeerf
Bul
makineci yazdı:Orhan abicok guzel palamutlar gozumde kaldi vallahi bizim tarafta bu yil pek olmadi, tebrikler afiyet olsun.AlkisSeerf
Anlaşılan balık sizin oralarda fazla oyalanmadı,inşallah buralarda aynı sorunu yaşamayızda palamutun keyfini çıkartabilelim.Sanada çıkacağın avda bol şanslar dilerim Burhan.Rastgele.
Bornova - izmir
Bul
Kaptanım benim ya işte budur. Sırtı konusunda artık senden daha babişkoları beklemek en azından benim hakkm değil mi? Isınmayı da Seerfbaşarıyla tamamladığın için değmeyelim senin keyfine. HarikasınAlkisAlkisAlkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ocak ayını palamutla uğurladım orhanekmekci 47 5,193 18-02-2013, 10:38
Son Yorum: orhanekmekci
  Barakuda da geldi. 5 Kasım 2012 Torik Orhanbaba 34 4,726 06-01-2013, 18:13
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  Boğaziçi'nde Sarıkanat Avı 4 / 27.12.2012 ® FuRkAn * 12 2,561 30-12-2012, 02:45
Son Yorum: xfisher
  26.12.2012 galata monawar 18 2,060 28-12-2012, 23:29
Son Yorum: ufuktan26
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,340 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  12/12/2012 sarıkanat avı BALIK and OZAN 29 4,024 20-12-2012, 10:39
Son Yorum: bucalı
  13-12-2012 Bucalı menekop avında. bucalı 46 6,252 20-12-2012, 09:50
Son Yorum: bucalı
  05.12.2012 sabah suyunda rapala keyfi (xfisher) xfisher 44 6,396 14-12-2012, 17:18
Son Yorum: SpinAvcısı
  10/12/2012 galata sarıkanat avı BALIK and OZAN 21 3,880 13-12-2012, 16:22
Son Yorum: Albatros-gr
  palamut bereketi 23/11/2012 makineci 17 3,021 30-11-2012, 22:49
Son Yorum: ssevdim

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi