Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3-4 ocak Orhan Ekmekçi
Üzerinize sağlık bu grip iletti benide bulduSnifsinfakşam oldumu halsizlik dahada artıyor.Dün deniz balık için herşey uygundu bu sefer bende hal yok sabah erkenden çıkmayı düşündüğüm avı bu nedenle öğleden sonraya erteledim o saate kadar istirahate devam.Zorda olsa kendimi ikindi ezanıyla birlikte denize attım,doğru mercan avlağına tekneyi sabitledikten sonra oltamı denizle buluşturdum derinlik 65 mt.lerde yem sülünez ve bozulmaya yüz tutmuş sardalya.İlk ziyaret edenler yine haramiler olsada kendime geldim havada bahardan kalma yalnız dip akıntısı vardı birde yunusların geçit töreni vardı sormayın tam üç ayrı grup geçti güneye doğru böyle bir günde bile gelenler tavayı dolduracak kadar oldu.
Bugün ise sabahtan kendime yapılacak işler bulmaya çalıştım öğleyi bu şekilde yaptım met.güzel havanın son günü olduğunu yazdığı için öğleden sonrada sırtı yapmaya karar verdim nasıl olsa tavalık balığım vardı.Bu kez sırtı için melanur olacağını düşündüğüm meraya bir silikon 5.5 luk bir tane rapala 9cm burada düşündüğüm gibi melanurlardan üç tane aldım hanoslarda pek rahat bırakmadılar.Sonrası geçenlerde patlayan balık çiftliğinin yakınına yunuslar buradalar bir tur yaptım baktım olacak gibi değil oradan daha önce turna palamut yakaladığım bir başka meraya burada ve bir öncekinde daiwa saltıga 12.5 luk rapalayı burada 9cm rapalayla birlikte bıraktım ilk turda palamut gelince keyfim yerine geldi 9luk la bir tane irice palamutu kepceleyemeden kaçırdım sonunda buradanda üç palamutla havada kararmaya başlamıştı bereket versin diyerek avı sonlardırdım.Daha bolları büyükleri sizlerin olması dileğimle arkadaşlar.Rastgele.
Son fotodaki üzümler bahcemden bugün topladım,sonuydu.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bornova - izmir
Bul
Vay benim kaptanım öncelikle geçmiş olsun. Grip iğnesi olmuyormusun. Ben hiç ihmal etmem her yıl yeni aşılar gelince genellikle Eylül-Ekim arası vurulur rahatıma bakarım.76Avların ben sana ne desem ki her şeyi yapmış Aslanlar gibi öğünleri süsleyecekSeerfnevaleyi çıkarmışsın. Afiyetle ve bereketle. Aslında biz de bugün Maydanoz'da çıkmayı planlamıştık ama Balıkesir işi çıkınca mecburen yarına kaldık Ertürk ve ekip halen oradalar. İnşallah bir aksilik olmadan dönerler76
Bul
ALTAYLI yazdı:Vay benim kaptanım öncelikle geçmiş olsun. Grip iğnesi olmuyormusun. Ben hiç ihmal etmem her yıl yeni aşılar gelince genellikle Eylül-Ekim arası vurulur rahatıma bakarım.76Avların ben sana ne desem ki her şeyi yapmış Aslanlar gibi öğünleri süsleyecekSeerfnevaleyi çıkarmışsın. Afiyetle ve bereketle. Aslında biz de bugün Maydanoz'da çıkmayı planlamıştık ama Balıkesir işi çıkınca mecburen yarına kaldık Ertürk ve ekip halen oradalar. İnşallah bir aksilik olmadan dönerler76
Teşekkür ederim kaptanım,grip aşısı olmadım.Dediğin gibi nevale sağlamSeerfmaydonoz için yarın son gün cuma lodos fırtınaya dönüyor.İnşallah aksilik çıkmazda yarın denizin keyfini çıkartırsınız.Çıkarsanız bol şanslar,rastgele.
Bornova - izmir
Bul
Orhan abi geçmiş olsun.Bence de grip aşısını ihmal etme.Kim ne derse desin işe yarıyor.

Avına gelince daha ne olsun abi.Çok güzel balıklar almışsın.AlkisAlkisÇeşit olmuş.Bir dahaki sefere şu çupralardan da alıver tekneye.Afiyet olsun.Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
orhan bey gözümüz gönlümüz şenlendi , hava güzel deniz güzel , ve de en güzeli tabiki balıklar. elinize sağlık , üzümlerde çok yakışmış
Bul
orhan baba geçmiş olsun maşallah güzel çeşit almışsın eline sağlık rast gele.AlkisSeerf
Bul
bu grip garip orhan abi aman dikkat bi iyi bi kötü oluyor insan,ben grip aşısı oldum ama grip olmasamda üstten üstten halsizlikle geçiştiriyorum,geçmiş olsun.
bahardan kalma son günleri iyi değerlendirmişsin bereketli olsun.afiyet olsun rastgele SeerfAlkis
Bul
önce geçmiş olsun babacım.. özlemiş raporlarını..bu sefer katmerli olmuş. palamutlar yakmış ortalığı harbi palamutun görüntüsü bile başka afiyet olsun babama Rose Alkis Sefiom
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
İlk önce geçmiş olsun kaptanım Affet bu günlerde bu grip hepimizi biraz yokluyor

Bravo balıkçılığın tadını çıkarıyorsun Alkis hem yemli hem de sirti bravo harikasın Alkis tu tu tuuu nazar değmesin Affet Bereketli ve afiyet olsun , rastgele 76
Bul
mariner8 yazdı:İlk önce geçmiş olsun kaptanım Affet bu günlerde bu grip hepimizi biraz yokluyor

Bravo balıkçılığın tadını çıkarıyorsun Alkis hem yemli hem de sirti bravo harikasın Alkis tu tu tuuu nazar değmesin Affet Bereketli ve afiyet olsun , rastgele 76
SiyirdimSiyirdimsendemi hoca oldun be abi tutututSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Ocak ayını palamutla uğurladım orhanekmekci 47 5,193 18-02-2013, 10:38
Son Yorum: orhanekmekci
  3-5-2012 Orhan Ekmekçi orhanekmekci 34 4,736 21-05-2012, 09:07
  30-4-2012 Orhan Ekmekci orhanekmekci 32 5,208 04-05-2012, 21:55
  18 ocak 2012 Orhan Ekmekçi orhanekmekci 51 6,115 27-01-2012, 23:07
Son Yorum: yalova tatar
  12-13 ocak Orhan Ekmekçi orhanekmekci 45 5,082 20-01-2012, 18:03
Son Yorum: fotokopici
  8-9 Ocak 2012 Orhan Ekmekçi orhanekmekci 39 6,013 15-01-2012, 22:06
  Boğazda çinekop Rapalaya devamm 8 ocak 2009 H.A.R.U.N 35 5,353 10-01-2009, 03:03
Son Yorum: Can ARSLAN
  14 Ocak Kuleli-İstavrit Boğaziçi 27 3,697 20-01-2008, 05:55
Son Yorum: Ege
  14 ocak Menekşe açıkları (Kankiler) Geveze_22 33 4,857 18-01-2008, 00:00
Son Yorum: muti34
  2 Ocak Kanlıca Balıksız Raporu Boğaziçi 15 3,495 02-01-2008, 23:51
Son Yorum: alien13

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi