Yorumları: 1,919
Konuları: 47
Albatros-gr yazdı:slm Alper..
ozledik seni
sadece etiket biraz agir kacmamis mi
Slm abicim bende özledim sizleri, yok abi avına yaşam hakkı tanımayanlara ve acımasızlara lafım. Bu sitedeki kimsenin acımasızlıkla alakası olmadığını iyi biliyorum yani balık buluculu, büyük küçük demeden dip süpüren profosyonel av teknelerinden bahsediyordum ben aslında...
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
alperburdur yazdı:Slm abicim bende özledim sizleri, yok abi avına yaşam hakkı tanımayanlara ve acımasızlara lafım. Bu sitedeki kimsenin acımasızlıkla alakası olmadığını iyi biliyorum yani balık buluculu, büyük küçük demeden dip süpüren profosyonel av teknelerinden bahsediyordum ben aslında...
Alper aciklaman iyi olmus
cunku benim icin o kadar onemli degil...cunku ben seni sitede cok eskiden taniyorum
fakat ilk cevabinda,oyle bir anlasiliyor ki yazdigin..her kimsede sonar varsa bohcaci sinifina giriyor..sanki..
bu arada buradan da babana gecmis olsun
acil sifalar dilerim
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 1,081
Konuları: 43
LeVrEkCi yazdı:arkadaşlar benim kuzenler dip yappısını gösteren bir alet arıyor,dalış yaptıkları için yeni yerler buluruz diye düşünüyorlar bu konuda ne tavsiye edersiniz kullandığınız makinelerin markaları nedir?
dip yapısı yer arayarak dalış yapmak güzel gerçektende keşif ve heyecan oluyor ben garmin 160 renkli ekran kullanıyorum dip yapısını dipteki oluşumları net gösteriyor fakat bütün bu aletlerin bir dez avantajı var siz yer ararken evet burası diye ekranda gördüğünüz yerin çoktan üstünden geçmiş oluyorsunuz zamanla tecrübe etmek gerekiyor aletin pals gönderip geri alması ekrana dökmesi zaman geçiyor çok bir zaman değil ama siz o noktayı geçmiş oluyorsunuz kendinden gps olanlar var ama fiatları malum sonuç olarak amatörce kullanılan aletlerin tecrübe edilmesi gerekiyor