Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tam kadro mercan avi
Tebrikler arkadaş Alkisbu gün oltacılık zevkimizi yaptık , hemde fazlasıyla Siyirdim sen kaçtıktan sonra hiç mercan vurmadı ,benim raporu artık yarın yazarım , yorgunum yatacam ,
mercanlar ,fotolar harika Alkis afiyetler Seerf
Bul
kasap100 yazdı:Kalamar takarız en alta Faruk abi.
Bilirim kalamara dayanamazSiyirdimYanınada bir şişe(koyu renklilerdenBobo) koyduk mu iş tamamdır...
ok Bahadir isi cozdun senSiyirdimBobo
fish or die yazdı:doğrudur faruk abi tabiki deniz canlılarının ne yiyip içeceği belli olmuyor her yeme her balık böyle düzeneklere ahtapotlar vs. ve tabiki ticari kafalarında payı büyük hazır ahtapot takımı ne kadar güzel buralarda varmı araştıracağım zeytinyağlı limonlu salatsına bayılıyorum kendilerinin Happy
bende severim arkadasi..duzenegi kendinde yapabilirsin...fakat o agactan sopanin uzerine kancalari nasil koyarsin bilemem..fakat hazir vardir sanirim..bu zanda cok ahtapot var
fish or die yazdı:işte bu düzeneğe fizanda olsam atlas okyanusunda olsam gelir yapışırım affetmem acımam Siyirdim
Bahadir bu cevabi oku..
senin sistem tuttuSiyirdimAlkis
Bul
Faruk o düzenekteki zincir ağırlık amaçlı mı kullanılmış.
Bul
mariner8 yazdı:Tebrikler arkadaş Alkisbu gün oltacılık zevkimizi yaptık , hemde fazlasıyla Siyirdim sen kaçtıktan sonra hiç mercan vurmadı ,benim raporu artık yarın yazarım , yorgunum yatacam ,
mercanlar ,fotolar harika Alkis afiyetler Seerf
tesekkurler arkadas..vallahi bravo..en son sen ciktin denizden...team`in en acele kacan oyuncusu ben oluyorum galibaSiyirdim
iyi dinlenceler
Bul
Albatros-gr yazdı:ok Bahadir isi cozdun senSiyirdimBobo

bende severim arkadasi..duzenegi kendinde yapabilirsin...fakat o agactan sopanin uzerine kancalari nasil koyarsin bilemem..fakat hazir vardir sanirim..bu zanda cok ahtapot var

Bahadir bu cevabi oku..

faruk abi bu düzeneğe gelmeyecek yoktur heralde Siyirdim

haa birde bahadır abide bir rapala fotoları var onlara da gelirim kesin Happy
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
ufuktan26 yazdı:Faruk o düzenekteki zincir ağırlık amaçlı mı kullanılmış.
hocam yaptigi gorevlerden biri agirlik..
ikincisi parlamasi ve dikkat cekmesi..
ucuncusu yerde surunurken ses cikartmasi
Bul
fish or die yazdı:faruk abi bu düzeneğe gelmeyecek yoktur heralde Siyirdim

haa birde bahadır abide bir rapala fotoları var onlara da gelirim kesin Happy
Bahadir gorelim bir tanesini su rapala fotolarindan...baksana bizim Murat`i maffetmisSiyirdim
Bul
Albatros-gr yazdı:hocam yaptigi gorevlerden biri agirlik..
ikincisi parlamasi ve dikkat cekmesi..
ucuncusu yerde surunurken ses cikartmasi

Hıımmm ses olayı çok enteresan ya.Bu balık ve diğerleri hem sesten kaçarlar hem de merak edip gelirlerSiyirdim
Bul
ufuktan26 yazdı:Hıımmm ses olayı çok enteresan ya.Bu balık ve diğerleri hem sesten kaçarlar hem de merak edip gelirlerSiyirdim
ben zipkincilik yaparken ,taslarda levrek cagirmak icin ,silahin dipcigini taslara vuruduk,veya tastan midye koparip,onumuze atis menziline atardik
dedigin gibi baliklarin ilginc sesle ilgili durumlari oluyor
Bul
fish or die yazdı:işte bu düzeneğe fizanda olsam atlas okyanusunda olsam gelir yapışırım affetmem acımam Siyirdim

Albatros-gr yazdı:ok Bahadir isi cozdun senSiyirdimBobo
Bahadir bu cevabi oku..

Abi ben bilirim kardeşimiGulumseSmileSever Seerf
Albatros-gr yazdı:Bahadir gorelim bir tanesini su rapala fotolarindan...baksana bizim Murat`i maffetmisSiyirdim
Dur bakayım en yakışıklısını bulalımBobo
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  selimiye mercan ve karagöz. bucalıfikret 7 1,515 16-09-2013, 10:50
Son Yorum: ANTALYALI07
  Mercan avlarım, kullandığım takımlar, yemler ve uygulamalarım. Torik Orhanbaba 64 14,911 03-12-2012, 09:45
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  16.09.2012 Aliağa-Yediveren Avlağında,Mercan Geçidi Sargoz35 21 3,743 25-09-2012, 11:22
Son Yorum: cranium
  Altaylı Ercan Çeker MERCAN ALTAYLI 70 6,116 27-04-2012, 20:29
Son Yorum: ALTAYLI
  ALANYADA Lekeli Mercan Avım. rauf 18 3,129 09-04-2012, 19:57
Son Yorum: ALTAYLI
  27/11/2011 Albatros-gr Bir sepet mercan Albatros-gr 48 7,476 01-12-2011, 22:36
Son Yorum: Albatros-gr
  Lekeli mercan tutalim. rauf 25 5,715 17-05-2011, 21:31
Son Yorum: rauf
  Mercan beni cagiriyooo... Albatros-gr 37 5,096 03-11-2010, 22:51
Son Yorum: ufuktan26
  2010 yılı tekrar saroz 2 günlük avlarımız=mercan, karagöz, melanur, sarıgöz, uskumru semihkaptan 17 4,245 11-06-2010, 13:34
Son Yorum: dincobey
  21/11/2009 cumartesi avı sinarit,mercan,karagöz erdekli yücel 37 4,846 25-11-2009, 12:09
Son Yorum: tahsinmersin

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi