Yorumları: 2,649
Konuları: 156
BALIK and OZAN yazdı:birol teşekkürler..rapala vermeden olmuyor..takım gittiği zaman şok yerinden gidiyor.her seferinde şok yapman ,kurşunluk ve rapala bedeni bağlaman gerkiyor..anlayacağın çok zahmetli..korkmakta haklısın bütçe sağlam olması gerekiyor üsküdar için..makinada sağlam 0.25 olması,kamışın 4.20 den az olmaması,makinanında surf makina olması gerkiyor..son olarakta güzel rapalalar gerekiyor..%90 5cm strık-pro kullanıyordu renk fark etmiyor..ben ve harun abi düz beyaz gözleri kırmızı rapala ile balık aldık..gerçekten performansları çok iyi..üsküdarda bu işi bilen çok balıkçı var ve oranın kurdu olmuşlar..bu kişilerde süper balık aldılar..inan kovalar dolu idi.bende tesadüf aldım balıkları çözene kadar canım çıktı...bu raplalardan en az 10 tane getirmen lazım.sen orayı çözersen çok balık tutarsın..gitmeni tavsiye ederim şu bi kaç gün içinde.ben 7 rapala verdim çeşitli markalada..ne yapalım canımız sağolsunsaygılar rastgele..
Ozan teşekkürler bilgiler için. Ben oraya gidip 4 tane pin's minnow verirsem üzüntüden mahvolurum
![Bobo Bobo](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/bobo.gif)
karaköye gittiğimde strike pro ve diğer 5-6 cmlik ucuz rapalalardan alacağım. birazda 150 gr. kurşun. ne olursa olsun denemek istiyorum bir kere.
sana şunuda sorsam. takılma nerde oluyor genelde. ileri atıp dibe inip sürekli sarmaya başlıyorsun. sararken bir anda dibemi takılıyor? yani işin püf noktası nedir.
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
BALIK and OZAN yazdı:birol pins minnowları hiç kurcalama onlar dursun lüfere sakla..5 cm raplalardan al..150 gr kurşun baya bir al..büyük raplalar hiç iş ypmadı..kardeşim atabildiğin en uzak mesafeye atıyosun,takımın düştüğü mesafeyi görmemen lazım nerdeyse..sonra dibi buluyosun..dibi bulduktan sonra çok seri şekilde bi 10 tura yakın sarıyosun sonra bir daha yavaşlayıp tura devam ediyorsun arada hızlı yavaş sarımlar yaparak yaklaşık 30-40 mt lik bir alanı taradıktan sonra çok seri bir şekilde sarıyosun..kıyıdan yaklaşık 50-60mt açıkta ilişken var,taktımı kurtuluşu yok takım orada kalıyor..açıkta takılma yok..dediğim mesafeyi kestirdikten sonra mesele yok..atarkende devamlı olarak oltanın ucu dolaşmışmı diye bakmak gerekli,dalınlığa gelebilir,yazık olur.acele etmeden sakin bir şekilde çok iyi konsantre olmak gerekiyor..ve biraz da kas yapman lazım..![Happy Happy](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/happy.gif)
Çok Sağol Ozan. Bu bilgiler benim için çok önemliydi gerçekten. İleri atmak sorun değil. yeteri kadar atabiliyorum rüzgar vs gibi engelleyen kuvvetler olmazsa. ben ilerdede takılıyor sanıyordum. bu bilgilerden sonra biraz daha güven geldi. hazır şu lodos havalar varken önümüzdeki günlerde bende bir ziyaret edeyim orayı.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 1,650
Konuları: 117
tebrikler güzel av olmuş, bu sene palamutu biz sadece resimlerde görüyoruz, gemlik körferzinde bu senede palamut yokkkkkkkkkkk
Hakan Arslan
1978 Bursa - Keşan (saros körfezi)
Sen ki burçlara bayrak olacak kumaştasın;
Fatihin İstanbulu fethettiği yaştasın.!
Yorumları: 1,196
Konuları: 90
HERKEZİN OLTASINA GÖNLÜNDEKİ EN BÜYÜK BALIK GELSİN RASTGELSİN....
Yorumları: 2,370
Konuları: 59
Bereketli olsun Ozan. Ekıbi tebrık edıyorum. Supersınız.
Biz monıtore ekmek banma modundayız yıne. Krakere talim
GURHAN
KARAGÖZ AVCISI
Ne mutlu iyilerden olanlara
Yorumları: 739
Konuları: 50
maşallah be abi yıne döktürmüssünüz helal diyorum bu sene palamutla tanışamadım daha ama vakıt geçmeden boğaza gitmem lazım bakalım ne zaman kısmet olacak ama bu hafta sonu işallah üzküdara gelebilirim
BEKİR SARI
İST/ALİBEYKÖY
1969
Yorumları: 6,094
Konuları: 112
rastgele arkadaşlar iyi bir hafta sonu geçmiş
GEZGİNCİİİİ EMMİ
06-FB-58
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
Tebrikler Ozan
![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
yeni gittiğin bu avlak yerin acemiliğini atmışsın.İnşallah daha bollarını yakalarsın.Bereketli afiyet olsun kardeşim
Bornova - izmir