25-01-2009, 20:59
(Son Düzenleme: 26-01-2009, 21:58, Düzenleyen: BALIK and OZAN.)
sabah 09.00 gibi üsküdar radar önünde idim.harun abiyle dünden sözleşmiştik.harun abiyi buldum ve başladık çalışmaya..harun abi ben gelmeden 1 palamut ve çinekop almıştı.derken yağmur yağmaya başladı ve bir kafeye ıslanmamak için oturduk..yamur diner dinmez tekrar çalışmaya başladık..tektük balıklar gelmeye başladı..balıklar gayet iri geliyordu normal boy çinekop ve sarıkanattı..palamutta gayet iyi denecek kadar rapalalara atladı..ama bir tane bile yediremedim..benin yozuri hiç çalışmadı bitane zarzor balık aldı...harun abi saolsun bir strık-pro verdi ve onunla aldım balıkları...akşama doğruda erol abi uğradı..kanlıcadan çok güzel istavrit almış..bi kaçtane yemlik çaldım ondan akşam denerim yemli diye..rapala işleri bitince yemli denedim bi tane yemli aldım..oltada misina kalmadığı için ileri atamıyordum..takım sağlam olsa akşam yemli güzel balık alırdım..ve baya bir takım suda kaldı.üsküdar takım canavarı.gidecek varsa bol malzeme ile gitsin,yoksa ayazda kalır balık tutanları syreder...yorucu ve güzel bir gündü..bugünün hasılatları aşağıda..ilk defa orada avlandım..baya bir acemilik çektim ama bayada huyunu suyunu öğrendim..bundan sonra daha iyi olacağına inanıyorum..herkese saygılar..rastgele..
![Seerf Seerf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/seerf.gif)