Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zıpkın Önerisi
Aramiza hosgeldin Erhan..Zipkin olayina gelince,bende Baris ile ayni fikirdeyim...90lik en ideal..manevra kabiliyeti suyun icinde cok iyi..bundan 4 sene evveline kadar yapiyordum..naden biraktin diyecek olursan...yasima bak..her seyin bitis tarihi varHappy27 seneyi yakin yaptim..hep 90lik kullandim..sadece dikkatli ol..iyi paylasimlarSeerf
Bul
bucalıfikret yazdı:ben balığa attığımda balıkla zıpkın arasında bir karış mesafe vardı
korktu garibim ödü patladı sanırım.SiyirdimHehe
Fiko,balık hanosmuydu Bobo
Bornova - izmir
Bul
yanki yazdı:arkadaşlar merhaba.bende bu zıpkın işne meraklıyım ama daha yolun çok başındayım hiç tecrübem yok. yorumlarınızı ve videolarınızı izliyorum.tavsiyelerinize ihtiyacım var nasıl başlamam gerekiyor bu spora şimdider teşekkürler.
öncelikle aramıza hoşgeldinnzıpkınla avlanmak için kursa gitmen gerek zordur zıpkınla avlanmak dikkat başına bişi gelmesinn

başarılar!
Bul
Albatros-gr yazdı:Aramiza hosgeldin Erhan..Zipkin olayina gelince,bende Baris ile ayni fikirdeyim...90lik en ideal..manevra kabiliyeti suyun icinde cok iyi..bundan 4 sene evveline kadar yapiyordum..naden biraktin diyecek olursan...yasima bak..her seyin bitis tarihi varHappy27 seneyi yakin yaptim..hep 90lik kullandim..sadece dikkatli ol..iyi paylasimlarSeerf

Faruk abi Jübileyi erken yapmışsınSmile 55-60 ' lık abilerimiz var hala rahatlıkla avlanan..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalıfikret yazdı:bende kullandım fakat nedense balığı vurmadan balık terso oldu
anladınmı barış gülmek yok.Siyirdim

abi o balık bence daha önceden ölmüştü sen zıpkını sıkınca suyun hareketinden ters döndü veya senin deyiminle ödü patladıSmile
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
bucalı yazdı:Faruk abi Jübileyi erken yapmışsınSmile 55-60 ' lık abilerimiz var hala rahatlıkla avlanan..
Baris..abilerine bir sor...40tan sonra motor yag yakmiya basliyor...Hehegerci yag yakan motor cok ceker derler ama,yagi bitip yapisirsa...sakata giderHappyonun icin bir yerde birakmak gaerekSeerf
Bul
zıpkın cok guzel ama dıkkatlı olmak lazım Hi
Bul
dogrusedat yazdı:Selam arkadaşlar şu an 75 lik en ucuz zıpkınlardan kullanıyorum ve artık bana yetmiyor. Menzil ve attığım yere gitmemesi beni delirtiyor. Kaliteli bir zıpkın almak istiyorum. Lütfen yardımmm.

Hangi marka???
Hangi boy??? vs...

aynı durum benim içinde geçerli 150 tl param var biriktirdim Big Grin. kıyafetim falan hiç bişey yok 75 li dandik zıpkın dandik sarı palet dandik yeşil gözlük var. nerden başlamalıyım ?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Zıpkın için öneri. (yardım) SinekOltasi 26 19,575 24-01-2013, 15:13
Son Yorum: METİN16
  arkadaşlar artık kafam kariştı yardım zıpkın için toya53 12 5,178 09-08-2011, 16:06
Son Yorum: yycolak
  zıpkınla ava bu sene başlıcam. SHARK 4 zıpkın aldım iyimidir ? sinanyaran 14 6,880 23-05-2011, 15:05
Son Yorum: sinanyaran
  zıpkın alıcam lütfen yardım ediniz Ebamyuç 12 5,589 21-10-2010, 13:13
  yeni zıpkın yardım jovenman 29 7,590 19-10-2010, 07:29
  zıpkın alıcam yardım edin alihan agan 4 4,328 26-08-2010, 12:21
Son Yorum: calipsow
  Apnea Endien Lastik önerisi dogrusedat 6 4,397 14-02-2009, 10:59
Son Yorum: dogrusedat
  zıpkın çeşitleri..... ANTALYALI07 48 18,685 23-07-2008, 00:56
Son Yorum: adem77

Hızlı Menü: