Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yeni zıpkın yardım
Arkadaşlar meraba.Zıpkınla yeni dalmaya başlayacam kısmetse.Ben yılmazlar almayı düşünüyorum.en uygun fiyat onda çünkü.Yılmazlar-90 lık baktım.Atış mesafesi 3-5 metre nasıldır.Bilgilendirirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.
Bul
jovenman yazdı:Arkadaşlar meraba.Zıpkınla yeni dalmaya başlayacam kısmetse.Ben yılmazlar almayı düşünüyorum.en uygun fiyat onda çünkü.Yılmazlar-90 lık baktım.Atış mesafesi 3-5 metre nasıldır.Bilgilendirirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.
hoş geldin kardeşim eminim çok güzel bilgiler gelecektir.. biraz sabırlı olman lazım bir çok arkadaş şu an uykudaWink
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
jovenman yazdı:Arkadaşlar meraba.Zıpkınla yeni dalmaya başlayacam kısmetse.Ben yılmazlar almayı düşünüyorum.en uygun fiyat onda çünkü.Yılmazlar-90 lık baktım.Atış mesafesi 3-5 metre nasıldır.Bilgilendirirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.

Aramıza hoşgeldin CanerAlkis
Bornova - izmir
Bul
Caner.ailemize hosgeldin..
iyi paylasimlar..
ben cok yillar zipkincilik yaptim..
su anda biraktim..
yilmazlardan pek bilgim yok..
sadece 90lik konusunda okey derrim..
17 yasinda basladim..44 yaslarinda biraktim..
hep 90 lik ile avlandim..
baska bir sey demiyorum..
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Arkadaşlar meraba.Ben zıpkınla yeni dalmaya başlıyacam.yılmazlar zıpkın-90 lık almayı düşünüyorum.Çünkü en uygun fiyat onda.Atış meafesi 3-5 metreymiş.sizce nasıldır.Önerir misiniz.Bir de zıpkın alırken neyine dikkat etmeliyim.Bilgilendiriseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
Bul
saol orhan abi.
Bul
jovenman yazdı:Arkadaşlar meraba.Ben zıpkınla yeni dalmaya başlıyacam.yılmazlar zıpkın-90 lık almayı düşünüyorum.Çünkü en uygun fiyat onda.Atış meafesi 3-5 metreymiş.sizce nasıldır.Önerir misiniz.Bir de zıpkın alırken neyine dikkat etmeliyim.Bilgilendiriseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
Caner..
az once Huseyin(araphuso)da yazmis..
cok kisi uykuda su anda...
istersen ,yardim istegin burada kaybolmasin..
yeni bir konu ac,
http://www.amatorbalikci.net/forumdisplay.php?f=327
bu adreste,,
gerekli yardimlar fazlasi ile gelir..yarin
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
caner aramıza hoşgeldin,
faruk abinin dediği gibi 90 lık zıpkın iyidir yılmaza gelince yılmaz fena değildir ileride yetmezse daha iyisini alabilirsin bunun sonu yok hep daha iyisi vardırGulumsehayırlı olsun şimdiden.
Bul
Eğer ilk defa zıpkın kulalnacaksan 90 lık zıpkın sizin için biraz büyük olur diye düşünüyorum.60-veya 75 lik size daha uygundur bence.
saygılar.
rasgelebalık yazdı:Eğer ilk defa zıpkın kulalnacaksan 90 lık zıpkın sizin için biraz büyük olur diye düşünüyorum.60-veya 75 lik size daha uygundur bence.
saygılar.
60 ve 75 lik zıpkınla bişey vurulamaz kamil bey ben hiç önermiyorum ancak kaya altı balıkta iş yaparlar.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Zıpkın için öneri. (yardım) SinekOltasi 26 19,762 24-01-2013, 15:13
Son Yorum: METİN16
  arkadaşlar artık kafam kariştı yardım zıpkın için toya53 12 5,257 09-08-2011, 16:06
Son Yorum: yycolak
  zıpkınla ava bu sene başlıcam. SHARK 4 zıpkın aldım iyimidir ? sinanyaran 14 6,965 23-05-2011, 15:05
Son Yorum: sinanyaran
  zıpkın alıcam lütfen yardım ediniz Ebamyuç 12 5,675 21-10-2010, 13:13
Son Yorum: yycolak
  zıpkın alıcam yardım edin alihan agan 4 4,372 26-08-2010, 12:21
Son Yorum: calipsow
  yeni zıpkınımı aldım LeVrEkCi 60 11,983 14-02-2010, 21:25
Son Yorum: claver_35
  Zıpkın Önerisi dogrusedat 27 10,618 20-07-2009, 13:11
Son Yorum: kepke35
  zıpkın çeşitleri..... ANTALYALI07 48 18,993 23-07-2008, 00:56
Son Yorum: adem77

Hızlı Menü: