Yorumları: 4
Konuları: 1
Arkadaşlar meraba.Zıpkınla yeni dalmaya başlayacam kısmetse.Ben yılmazlar almayı düşünüyorum.en uygun fiyat onda çünkü.Yılmazlar-90 lık baktım.Atış mesafesi 3-5 metre nasıldır.Bilgilendirirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.
Yorumları: 15,531
Konuları: 117
jovenman yazdı:Arkadaşlar meraba.Zıpkınla yeni dalmaya başlayacam kısmetse.Ben yılmazlar almayı düşünüyorum.en uygun fiyat onda çünkü.Yılmazlar-90 lık baktım.Atış mesafesi 3-5 metre nasıldır.Bilgilendirirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.
hoş geldin kardeşim eminim çok güzel bilgiler gelecektir.. biraz sabırlı olman lazım bir çok arkadaş şu an uykuda
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Yorumları: 22,029
Konuları: 258
jovenman yazdı:Arkadaşlar meraba.Zıpkınla yeni dalmaya başlayacam kısmetse.Ben yılmazlar almayı düşünüyorum.en uygun fiyat onda çünkü.Yılmazlar-90 lık baktım.Atış mesafesi 3-5 metre nasıldır.Bilgilendirirseniz çok sevinirim.Teşekkürler.
Aramıza hoşgeldin Caner
Bornova - izmir
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
Caner.ailemize hosgeldin..
iyi paylasimlar..
ben cok yillar zipkincilik yaptim..
su anda biraktim..
yilmazlardan pek bilgim yok..
sadece 90lik konusunda okey derrim..
17 yasinda basladim..44 yaslarinda biraktim..
hep 90 lik ile avlandim..
baska bir sey demiyorum..
rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Arkadaşlar meraba.Ben zıpkınla yeni dalmaya başlıyacam.yılmazlar zıpkın-90 lık almayı düşünüyorum.Çünkü en uygun fiyat onda.Atış meafesi 3-5 metreymiş.sizce nasıldır.Önerir misiniz.Bir de zıpkın alırken neyine dikkat etmeliyim.Bilgilendiriseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
Yorumları: 25,969
Konuları: 290
jovenman yazdı:Arkadaşlar meraba.Ben zıpkınla yeni dalmaya başlıyacam.yılmazlar zıpkın-90 lık almayı düşünüyorum.Çünkü en uygun fiyat onda.Atış meafesi 3-5 metreymiş.sizce nasıldır.Önerir misiniz.Bir de zıpkın alırken neyine dikkat etmeliyim.Bilgilendiriseniz sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
Caner..
az once Huseyin(araphuso)da yazmis..
cok kisi uykuda su anda...
istersen ,yardim istegin burada kaybolmasin..
yeni bir konu ac,
http://www.amatorbalikci.net/forumdisplay.php?f=327
bu adreste,,
gerekli yardimlar fazlasi ile gelir..yarin
[SIGPIC][/SIGPIC]
[SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
caner aramıza hoşgeldin,
faruk abinin dediği gibi 90 lık zıpkın iyidir yılmaza gelince yılmaz fena değildir ileride yetmezse daha iyisini alabilirsin bunun sonu yok hep daha iyisi vardır

hayırlı olsun şimdiden.
Yorumları: 256
Konuları: 13
Eğer ilk defa zıpkın kulalnacaksan 90 lık zıpkın sizin için biraz büyük olur diye düşünüyorum.60-veya 75 lik size daha uygundur bence.
saygılar.
Yorumları: 40,692
Konuları: 1,884
rasgelebalık yazdı:Eğer ilk defa zıpkın kulalnacaksan 90 lık zıpkın sizin için biraz büyük olur diye düşünüyorum.60-veya 75 lik size daha uygundur bence.
saygılar.
60 ve 75 lik zıpkınla bişey vurulamaz kamil bey ben hiç önermiyorum ancak kaya altı balıkta iş yaparlar.