Yorumları: 35
Konuları: 8
Sevgili ustalarım 95 lik Apnea Endıen aldım üzerindeki lastik bana biraz ince ve güvensiz geldi. Ayrıca daha performanslı olması da lastik değiştirmekteki daha doğrusu yedek li kullanmak istememdeki ön koşul. Tabiki üzerindeki lastikle hiç bir ters durum yaşamadım. Ama süper bir lastik daha almak istiyorum lütfen yardım sevgili ustalarımmm
DoĞRuSeDaT
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
sedat bey konuyu yeni gördüm.sizin kullandığınız orjinal apnea lastik ise 16 lık lastik olabilir.eğer ince derseniz omer in dynamic 20 modeli var.20 mm.lik 95 lik zıpkına 26 cm uzunluğunda olanı alabilirsin,kurması zor fakat performansına diyecek birşey yok.ama genelde apnea powerpoint için denedik lastiği, endien yeni bir model ayrıca güzel bir model,denemeni tavsiye ederim,ama dediğim gibi tüfek farklı bir model nasıl bir performans verir bilemem.kazasız avlar dilerim.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
sedat bey birşeyi açığa kavuşturmakta fayda var.yaptığınız lastik değişikliği uzun zıpkınlarda gövdede eğilme yapabilir,ayrıca 20 lik lastik ilk başta alıştığınız zıpkından ziyade daha fazla tepme de yapabilir,böylece bileğiniz eğilir,hedefte şaşırabilirsiniz.ama bence endien modeli biraz daha kalın gövdeye sahip,o yüzden bir yamulma olacağını ben zannetmiyorum,ama tedbiri elden bırakmamak lazım,20 mm lik lastik kalın bir lastiktir,herşeyden önemlisi sizin kullandığınız lastiğin kaç mm olduğudur.eğer 16 lik bir lastikse 18 e çıkarabilirisiniz,yada 18 se 20 liğe..karar sizin..
Yorumları: 519
Konuları: 20
sedatcım üstündeki lastik 16 mm dir.istersen 18 mm yedek alabilirsin ama denizde çok zorlanırsın tüfeği kurarken mm artıkça üstelik 95 lik baya kuvvetli bir tüfek.bende 120 karbon var 18 mm kullanıyorum.
Yorumlarınız için çooook teşekkürler
DoĞRuSeDaT
bu arada sedat bey zıpkına lastik olarak ne kullandınız,sonuçlar hakkında bilgi verebilirmisin..
selamlar
hala lastik değiştirmedim.
şu an kullanıyorum.
ama önerileriniz aklımda teşekkürler
DoĞRuSeDaT