Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
zıpkın çeşitleri.....
serbest dalışta kullanılan 2 tür zıpkın vardır......
1.  lastikli zıpkın.(karbon,ahşap,aliminyum vs.malzemelerden yapılırlar)
    sualtında emniyet açısından avantajlıdır..genellikle lastikli zıpkınlar
    serbest dalışla balık avında daha çok tercih edilir....
2.  havalı zıpkın.metal ağırlıklı malzemelerden üretilirler....emniyet      
     açısından tehlike arz ettiği için çok talep görmemektedir.....
Bul
ya tehlikeli oyuncaklar beni bozar.Aman ben almayayım.etrafım çoluk çocuk dolu.
Bul
Zıpkın avcılığıda başkadır. Ben denize yüzmek için pek girmem eğer kafakda gözlük ağzımda şnoker ayağımda paletim elimde zıpkınım yoksa kıyıda oturur olta atarım Smile

Şuan 2 adet zıpkınım var

1- Yılmaz
2 - Alpenea Power point
Bul
bende oktay gibiyim
zıpkının yeri bir başka.
öyle boş boş yüzmek benimde hoşuma gitmiyor.
iki tür zıpkınıda denedim açıkcası lastikli olan kullanımı biraz daha zor(benim kullandığım 2 lastikli ve uzun bir zıpkındı) ama havalıdan daha performanslı.
havalının ise kullanımı gayet rahat ama çok büyük bir performans beklemeyin(3-5 metreden balığı yaralarsanız şaşırmayın)
Bul
çok heves ettim daldımda ama çocuktum bu yaşlarda sadece zıpkınsız palet gözlükle dalıp dibi seyrediyorum bi zıpkın tutmak lazım elde ne olur ne olmaz büyük bi levrek kalkan falan çıkabilir heran
Bul
Aslında çok zeklidir. Balık vuramasanda etrafını seyretmek bile büyük zevk verir.

Bu pazar hava iyi olursa olta atmayacağım 90'lık APNEA power point yı denemek istiyorum gözüm 1.nci çentiği kesiyor fakat 2.nci çentiği deniyeceğim inşallah takabilirim.

[Resim: 4617997_0.jpg]
Bul
aman dikkat oktay iyi resimler bekliyoruz aslında su altı makinesi olacak ne resimler çekilir bee ben bi araştırayım
Bul
benimde yılmaz bir zıpkınım var..çok şişko olduğumdan batamıyorum..en az 15 kilo ağırlık tak diyorlar...onuda sahile kadar taşımnası ölüm...bir pazar arabası aldım..onunla kolay olucak gibi..suyun altı bamabaşka bir dünya...sitres atmaya birebir...oktay abi o ikinci çentiğe takmayı çok zor beceriyorum...kaç kere elimi parçaladım o yüzden..biraz kas yapmak lazım diyorum..Bobo
Bul
BALIK and OZAN yazdı:benimde yılmaz bir zıpkınım var..çok şişko olduğumdan batamıyorum..en az 15 kilo ağırlık tak diyorlar...onuda sahile kadar taşımnası ölüm...bir pazar arabası aldım..onunla kolay olucak gibi..suyun altı bamabaşka bir dünya...sitres atmaya birebir...oktay abi o ikinci çentiğe takmayı çok zor beceriyorum...kaç kere elimi parçaladım o yüzden..biraz kas yapmak lazım diyorum..Bobo

Bende 75'lik Yılmazda var onda 2.nci çentik kolay fakat Power point hem 90'lık hemde yılmazın lastiğine oranla lastiği daha kalın. Neyse nasıl olsa alışığız sudan çıktığımda kıpkırmızı bı göğüsler çıkmaya Smile
Bul
oktay abi ben göğsüme koyup çekemiyorum..kemere yaslayıp o şekil kuruyorum zıpkını..en kolay şekli nasıldır acaba?
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Zıpkın için öneri. (yardım) SinekOltasi 26 19,767 24-01-2013, 15:13
Son Yorum: METİN16
  arkadaşlar artık kafam kariştı yardım zıpkın için toya53 12 5,262 09-08-2011, 16:06
Son Yorum: yycolak
  zıpkınla ava bu sene başlıcam. SHARK 4 zıpkın aldım iyimidir ? sinanyaran 14 6,970 23-05-2011, 15:05
Son Yorum: sinanyaran
  zıpkın alıcam lütfen yardım ediniz Ebamyuç 12 5,679 21-10-2010, 13:13
  yeni zıpkın yardım jovenman 29 7,738 19-10-2010, 07:29
  zıpkın alıcam yardım edin alihan agan 4 4,374 26-08-2010, 12:21
Son Yorum: calipsow
  Zıpkın Önerisi dogrusedat 27 10,623 20-07-2009, 13:11
Son Yorum: kepke35

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi