24-04-2012, 22:54
ALTAYLI yazdı:Abim benim... Teşkilat yabancı değil ama organizasyon benden değil. Bu arada Pazar gününe mankeyiz haberin ola Havaya bir bakıver
yarına ne oldu.palamut bolluğu var.geç kalmış olmayalım.
![Siyirdim Siyirdim](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/siyirdim.gif)
Altaylı Ercan Çeker MERCAN
|
24-04-2012, 22:54
ALTAYLI yazdı:Abim benim... Teşkilat yabancı değil ama organizasyon benden değil. Bu arada Pazar gününe mankeyiz haberin ola Havaya bir bakıver yarına ne oldu.palamut bolluğu var.geç kalmış olmayalım. ![]()
24-04-2012, 22:56
Vallahi Ercan abi ne denilebilirki.Maaşallah diyorum.Sana ve tüm ekibe tebrikler
![]() ![]() Çok güzel balıklar.Afiyetle neşe ile boğman dileklerimle... ![]() ![]()
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT]
24-04-2012, 22:57
yycolak yazdı:yarına ne oldu.palamut bolluğu var.geç kalmış olmayalım.BEYMEN'in defilesi ve Gaziemir'de HADİSE konserlerim var kurtulamıyoruz. İnşallah pazar'a ![]()
24-04-2012, 23:00
ufuktan26 yazdı:Vallahi Ercan abi ne denilebilirki.Maaşallah diyorum.Sana ve tüm ekibe tebriklerSağolasın kardeşim. Ekibim, abi sen kurulumlara gelme bu gün çok yoruldun diye arayınca 2'ye böldüğümün bir kısmnı alel acele eritip boğdum ![]() ![]()
24-04-2012, 23:00
ALTAYLI yazdı:BEYMEN'in defilesi ve Gaziemir'de HADİSE konserlerim var kurtulamıyoruz. İnşallah pazar'a sıcaklık düşüyor ama havada yatıyor.deniz liman gözteriyor.yarına daha net görürüz abicim. ![]() sana ve kıymetli ekibine kolaylıklar diliyorum.benide götürsene konsere.
24-04-2012, 23:04
yycolak yazdı:sıcaklık düşüyor ama havada yatıyor.deniz liman gözteriyor.yarına daha net görürüz abicim.Gaziemir'e gelin bekliyorum. Memnun olurum ![]() ![]()
24-04-2012, 23:06
ALTAYLI yazdı:Gaziemir'e gelin bekliyorum. Memnun olurum canımsın benim seviyorum seni.şu aralar zor biliyorsun.tamir tadilat falan. ![]()
24-04-2012, 23:16
ALTAYLI yazdı:Gaziemir'e gelin bekliyorum. Memnun olurum pazara benide alın. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
FİKRET YUNGA 05/04/1961 İZMİR/BUCA 0 rh (+)
Interactive Map Forecast Animated Knots List | Knots Alphabetical List | Choose a Knot Fikret Yunga (bucali_fikret): Dailymotion üzerindeki videoları
24-04-2012, 23:18
bucalıfikret yazdı:pazara benide alın.Neden olmasın abicim. Haberleşiriz ![]()
24-04-2012, 23:23
ALTAYLI yazdı:Neden olmasın abicim. Haberleşiriz başına dert arıyorsun galiba. ![]() ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|