Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
balık bulucu yardım
Uzun_ahmet yazdı:Valla ben hiç anlamam,
ama benim balık bulucunun markası ARAPHÜSO Happy

balık bulucu,yer tespit edici, yemek çorba yapıcı vb.. bende bulsam alacam bi taneSiyirdimHadiordan
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
abi balık bulucuyu faruk abinin bana anlattıgı gıbı kullanırlarsa iyi iş yapıyor ben derinlik ve dip yapısını belirlemek için kullanıyordum eeeeeee acemide olsak dalgıçlık var
Bul
orhanekmekci yazdı:Son Karasu org kalkanı kim yakaladıHadiordanbalıksız dönmeme garantili her tekneye lazım böyle ballıSiyirdimşey yani balık bulucuAlkis

çok reca ederim babacımSiyirdimballı değil ballı ballıSiyirdim
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
orhanekmekci yazdı:Son Karasu org kalkanı kim yakaladıHadiordanbalıksız dönmeme garantili her tekneye lazım böyle ballıSiyirdimşey yani balık bulucuAlkis

araphüso26 yazdı:balık bulucu,yer tespit edici, yemek çorba yapıcı vb.. bende bulsam alacam bi tane:

SiyirdimHappyHappyHappy
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
acemi dalgıç yazdı:abi balık bulucuyu faruk abinin bana anlattıgı gıbı kullanırlarsa iyi iş yapıyor ben derinlik ve dip yapısını belirlemek için kullanıyordum [SIZE="5"]eeeeeee acemide olsak dalgıçlık va[/SIZE]r

AlkisAlkisAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben balık bulucu hayatta kullanmam murat beni bozar,balığı balık bulucu bulacaksa o işin zevkini alamam o nedenle hiç almayı düşünmedim ve almamda..benim kuzenler kayalık bölgeleri bulabilmek için istiyorlar..
eğer sadece dip yapısını gösteren ve yer işaretleyici gprs gibi birşey olursa kullanabilirim..
ben almam alana mani olmam yani SiyirdimGulumseben kendim bulurum balığı eger bulamazsamda gider balıkçıdan bulurum Gulumsebence amatöre balık bulucu yasaklanmalı profesyonelede önemli ölçüde sınırlar getirilmeli diye düşünüyorum.Seerf

Kesinlikle hakısın ister kara ister balık avcısı olsun, bir avcı önce avına yaşam hakkı tanımalıdır, aksi halde avcı değil, bohçacı olarak adlandırılır.
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=3830&dateline=1240958519]
Bul
Baluk bulmakta iyi ama ANTALYADAN baliksiz donduHappy
Bul
YaKaMoZ yazdı:Baluk bulmakta iyi ama ANTALYADAN baliksiz donduHappy

oradada buldum balığı ama son anda elekriklerkesildi pil bitti bidahakine inşallahSiyirdim
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
I
araphüso26 yazdı:oradada buldum balığı ama son anda elekriklerkesildi pil bitti bidahakine inşallahSiyirdim

Insalla HUSEYIN abicim insallah...
Bul
alperburdur yazdı:Kesinlikle hakısın ister kara ister balık avcısı olsun, bir avcı önce avına yaşam hakkı tanımalıdır, aksi halde avcı değil, [SIZE="5"]bohçacı [/SIZE]olarak adlandırılır.

slm Alper..
ozledik seni
sadece etiket biraz agir kacmamis mi
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  olta ve makina hakkinda yardim sinan35 3 1,598 14-01-2015, 09:43
Son Yorum: yaser2sultan
  balık bulucu yasakmı? LeVrEkCi 26 6,043 18-09-2013, 20:23
Son Yorum: LeVrEkCi
  Gürede Balık avı 34lonely 5 2,126 18-08-2013, 00:59
Son Yorum: Avcı Altan
  Balık saklamayı nasıl yapabiliriz? 34lonely 9 2,318 12-08-2013, 14:10
Son Yorum: MaVrUşGiL
  Akdenizde yeni bir balık türü!! rauf 18 6,263 16-03-2013, 20:06
Son Yorum: DeLi_KuRT
  balık kılçık çıkartma makinesi LeVrEkCi 9 2,428 12-01-2013, 14:49
Son Yorum: YaKaMoZ
  yalova çiftlikköy de balık catchiii 15 3,706 09-11-2012, 21:23
Son Yorum: UGUR77
  Palamut avı hakkında yardım 34lonely 10 2,807 07-10-2012, 22:14
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Avlak için yardim OZGUR__C 10 2,197 14-08-2012, 23:59
Son Yorum: monawar
  hem balık hem kamp kurabılecegım yer arıyorum paşalı16 11 2,770 22-07-2012, 23:03
Son Yorum: paşalı16

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi