Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
27.11.2011 Çubuklu raporu - ufuktan
hocam oğlunuzla hem hasret gidermiş hemde istavritlerin halini hatrını sormuşsun .tüm ekibi kutluyorum.afiyetler olsun.bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Hocam maşallahın var güzelim Türkiyenin her yerinde olta atıyorsun ...
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
vayy ufuk hocam tebrikler,egemenide istanbulda boğazda balık tutarken görmek iyi oldu teşekkürler.rastgele Alkis
Bul
sen hiç rahat durmazmısın hocam helal olsun gençlere taş çıkartıyorsunAlkisegede çok mutlu yüzünden belli Rose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
gerçekten de boğaz ayrı bir güzellik , elinize sağlık
Bul
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun hocam deflasmanda güzel bir skor.Alkis
Teşekkürler Haşim Seerf
MaVrUşGiL yazdı:Bende işi toplamaya çalışıyorum Hi resimler aynı isimler farklı Siyirdim anlaşılan orası çubuklu yani Niko abi ve sözerinde takıldığı yer.

Bu arada müsait olupta güzel bir tesadüfle orada size denk gelmeyi o kadar çok isterdimki Snifsinf helede ege kardeşimle bi sarılsaydık gayet güzel olurdu Smile. Tabi hocam senide görmek bi keyif olacaktır.

Güzel kareler için teşekkürler Alkis

Teşekkürler Serkan.Çubuklu' ydu orası.Ben yanlış yazmışım.
ALTAYLI yazdı:Ufuk helal sana kardeşim ne kadar sıcak bir paylaşıma imza atmışsınAlkisAlkis Her yönüyle çok güzel. Egemen için de ayrıca bir tecrübe olmuş. Sizi kutluyorum76

Teşekkrler Ercan abi.Evet Egemen de bahaneyle Boğaz la tanışmış oldu.
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
bucalıfikret yazdı:hocam eline sağlık ticaret ve ziyaret rast gele.AlkisAlkisAlkis

bahriyeli yazdı:bereketli olsun hocam. ne güzel hem oğlunla hasret gidermiş hemde balığa olta atmışsınız helal olsun raporun trende gönderilmeside bir ilk heralde. selamlar saygılar .rastgele. Alkis

mariner8 yazdı:Alkis Bravo hocam Alkis boğazda istavritçilik harika olmuş Alkis hem boğaz istavritleri çok lezzetlidir ,tavada şahane oluyorlar , bereketli ve afiyet olsun Seerf , rastgele

yalova tatar yazdı:hocamm be siz gelmeden önce ama biraz daha ilerinizde niko lar vardıı tühhhh nassı kaçırdınn yaaa Siyirdim resimler den çıkardım ghaa ..maşallah yanlız da takılmıyon egemenide almışsın yanınaa egemenide ordada götür balığa araplarla alıştır biraz

Teşekkür ederim dostlar.Eskişehir de tutamadık Boğaz a geldik Siyirdim
Tatarım Niko yu yarım saatle kaçırdım.Bir dahakine berber rapor hazırlayacağız inşallah..
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
tahsinmersin yazdı:güzel istanbul a gitmişsin ,balık avıylada bu ziyareti güzelleştirmişsin.
hem oğlunla hem balıkla hasret gidermişin .
her şey için ellerinize emeklerinize sağlık.

ANTALYALI07 yazdı:hocam oğlunuzla hem hasret gidermiş hemde istavritlerin halini hatrını sormuşsun .tüm ekibi kutluyorum.afiyetler olsun.bol şanslar rastgele.

bucalı yazdı:Hocam maşallahın var güzelim Türkiyenin her yerinde olta atıyorsun ...

Teşekkürler arkadaşlar..Seerf
Bul
LeVrEkCi yazdı:vayy ufuk hocam tebrikler,egemenide istanbulda boğazda balık tutarken görmek iyi oldu teşekkürler.rastgele Alkis

araphüso26 yazdı:sen hiç rahat durmazmısın hocam helal olsun gençlere taş çıkartıyorsunAlkisegede çok mutlu yüzünden belli Rose

efese yazdı:gerçekten de boğaz ayrı bir güzellik , elinize sağlık

Teşekkürler dostlar.Evet Nihat Egemen de Boğaz la tanıştı hem de balıklaGulumseBoğaz ın güzelliğine diyecek yok Nadir.
Arabım ne yapayım yaw,oğlumun yanına gittim her zman fırsat olmuyordu.Denk geldi gittik. Egemen in keyfi yerindeydi tabiGulumse
Bul
hocam ne güzel olmuş.egemende renk katmış.gıpta ediyorum sana valla.hiç fırsat kaçırmıyorsun.tebrikler.afiyetle hocam.seviyorum seni.76Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  14 Kasım 2015 Çeşme Balıksız av raporu Salih Reis 21 1,906 24-11-2015, 11:56
Son Yorum: ANTALYALI07
  04.08.2012 antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 45 6,209 07-10-2013, 17:08
  Emekliliğin ilk raporu.....) ishak BALLICA 22 4,141 24-05-2013, 12:12
Son Yorum: yalnız balıkçı
  25 ağustos antalya jigging team av raporu ANTALYALI07 40 6,772 06-05-2013, 08:39
  selimiye raporu bucalıfikret 44 4,627 14-09-2012, 09:43
Son Yorum: yycolak
  31/082012 darica raporu Chn_Ylmz 9 1,549 01-09-2012, 22:22
Son Yorum: araphüso26
  Bayram raporu dagistan 36 4,543 24-08-2012, 22:19
Son Yorum: dagistan
  izmir çeşme altı org raporu bucalıfikret 95 8,998 14-07-2012, 19:35
Son Yorum: Krizoberill
  27 mayıs 2012 büyük liman av raporu. ANTALYALI07 20 3,742 05-06-2012, 14:08
  26.06.2011 antalya tekne avimiz alperburdur 19 3,302 05-01-2012, 22:56