Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yine butun gece balikcilik
faruk abi balık nazlıda olsa yinede misafirlerin keyfi yerine gelmiştir inşallah.balığın ne zaman yiyeceği ne zaman yemiyeceği belli olmuyor.boşuna demiyoruz yani rastgele diye..afiyetler olsun.bol şanslar.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Bu sefer itirazım var Farukcum.
Balıkların güzelliği veya havanın kötüleşmesi hepsi bir yana fotolarda dikkatimi çeken bir şey var.İtirazda buna....Her türlü güzel olmayan şeye rağmen misafirlerinin ve senin balıkları çektikten sonraki yüz ifadeleri...Bir daha, bir daha baktım.O nasıl bir ifade.Hani şair demişya "Mutluluğun resmini çizebilirmisin"diye.İşte mutluluğun resmi.Hepinizi gönülden kutluyorum.Harikasınız.Hem bereketli hem afiyet olsun.AlkisAlkisAlkis
Şİmdi diyeceksin itiraz nasıl oluyor.Hem hava kötü,hem balık az ama mutluluk tavan yapmış.Buda yüzlerden ve gözlerden okunuyor.Balık avcılığı böyle bir şey işte.Wink76
Bul
Faruk abicim güzel bir gece ve dostlarla güzel bir organizasyon Seerf

bu arada paragatı serdiğiniz yer balıkların renginden anlaşıldğı üzere otluk bir alan, bu alanda daha verimli av yapman için mantar kullanmanı öneririm. yemin otlar arasında kaybolmasını engellemiş olursun.
Bu hafta sonu Urla da paragat yapanları izledim hepsi mantarlı paragat hazırlıyorlardı. yem olarak deniz patlıcanı kullanıyorlar bu aralar balığın en çok sevdiği yem olduğunu ifade ettiler, sülünez, mamun gibi yemleri atmıyorlar çünkü izmarit, isparoz gibi balıklar yem daha düşer düşmez yemi hallediyorlar.
Eylül ayından sonra ise balık madya'ya daha iyi sarar diye söylediler.

daha nice güzel avlar yapmanız dileğiyle,Alkis

rastgele Alkis
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Faruk abi sizin team çok güzel iş çıkarmış baksana kovalar balık dolu,AlkisAlkisAlkis
hepinizi ayrı ayrı kutluyorum afiyetler olsun..Seerf
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bahriyeli yazdı:abicim bereketli olsun misafirlerin boş dönmemiş tavalıklar çıkmış bence güzelde balıkçılık olmuş paragat hem sayı hemde boy olarak iyi çalışmış afiyetler olsun misafirlerine ekibe selamlar rastgele
tesekkurler Ismail
a,s,
cok sagol
sizlerede rastgele
ANTALYALI07 yazdı:faruk abi balık nazlıda olsa yinede misafirlerin keyfi yerine gelmiştir inşallah.balığın ne zaman yiyeceği ne zaman yemiyeceği belli olmuyor.boşuna demiyoruz yani rastgele diye..afiyetler olsun.bol şanslar.
tesekkurler Aytekin,cok haklisin..baligin saatine belli olmuyor..
sizlerede rastgele
yycolak yazdı:Bu sefer itirazım var Farukcum.
Balıkların güzelliği veya havanın kötüleşmesi hepsi bir yana fotolarda dikkatimi çeken bir şey var.İtirazda buna....Her türlü güzel olmayan şeye rağmen misafirlerinin ve senin balıkları çektikten sonraki yüz ifadeleri...Bir daha, bir daha baktım.O nasıl bir ifade.Hani şair demişya "Mutluluğun resmini çizebilirmisin"diye.İşte mutluluğun resmi.Hepinizi gönülden kutluyorum.Harikasınız.Hem bereketli hem afiyet olsun.
Şİmdi diyeceksin itiraz nasıl oluyor.Hem hava kötü,hem balık az ama mutluluk tavan yapmış.Buda yüzlerden ve gözlerden okunuyor.Balık avcılığı böyle bir şey işte.
ilk bastan cevabini anlayamadim,sonra aciklamandan anladim..
tabii cok dogru yazdiklarin..tesekkur ederim Yalcin..
sizlerede rastgele
Salih Reis yazdı:Faruk abicim güzel bir gece ve dostlarla güzel bir organizasyon

bu arada paragatı serdiğiniz yer balıkların renginden anlaşıldğı üzere otluk bir alan, bu alanda daha verimli av yapman için mantar kullanmanı öneririm. yemin otlar arasında kaybolmasını engellemiş olursun.
Bu hafta sonu Urla da paragat yapanları izledim hepsi mantarlı paragat hazırlıyorlardı. yem olarak deniz patlıcanı kullanıyorlar bu aralar balığın en çok sevdiği yem olduğunu ifade ettiler, sülünez, mamun gibi yemleri atmıyorlar çünkü izmarit, isparoz gibi balıklar yem daha düşer düşmez yemi hallediyorlar.
Eylül ayından sonra ise balık madya'ya daha iyi sarar diye söylediler.

daha nice güzel avlar yapmanız dileğiyle,

rastgele
tesekkurler Salih..ben paragati taslik meraya atiyorum,tabii attigim taslik merada,eristelik olan bolumlerde var..patlican cok sert yem,eger paragat uzerinde yaenilmeden kalirsa,temizlerken cok zor oluyor..eskiden kullanirdik,artik kullanmiyorum,isin kolayina bakiyoruz..
mantarli pozisyonu anlamadim..her kancadami var mantar...?
sizlerede rastgele
Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi sizin team çok güzel iş çıkarmış baksana kovalar balık dolu,
hepinizi ayrı ayrı kutluyorum afiyetler olsun..
tesekkurler Ahmet..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Albatros-gr yazdı:tesekkurler Salih..ben paragati taslik meraya atiyorum,tabii attigim taslik merada,eristelik olan bolumlerde var..patlican cok sert yem,eger paragat uzerinde yaenilmeden kalirsa,temizlerken cok zor oluyor..eskiden kullanirdik,artik kullanmiyorum,isin kolayina bakiyoruz..
mantarli pozisyonu anlamadim..her kancadami var mantar...?
sizlerede rastgele

Faruk abicim bahsettiğin gibi her kancada mantar var 3x1,5 cm çapında silindir şeklinde birşey içinden yorgan iğnesi ile geçiriyorlar.
mantar ile iğne arasındaki mesafe yaklaşık 10 cm.Gulumse

abi balıkların deri rengine bakınca yaşadığı mekan ortaya çıkıyor, Seerf
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Salih Reis yazdı:Faruk abicim bahsettiğin gibi her kancada mantar var 3x1,5 cm çapında silindir şeklinde birşey içinden yorgan iğnesi ile geçiriyorlar.
mantar ile iğne arasındaki mesafe yaklaşık 10 cm.Gulumse

abi balıkların deri rengine bakınca yaşadığı mekan ortaya çıkıyor, Seerf
AlkisAlkisAlkis

mantarlara gelince,onlar paragati toplarken dogruden legenin icine toplamiyorlar herhalde,cunku ayiklanmasi(temizlenmesi)zor olur o zaman..dogrudan kancalari mantara sapliyorlar herhalde...yani ayiklama isini oradatoplariken bitiriyorlar...buda toplamanin uzun olacagi anlamina gelir..burada o sekilde paragat ben gormedim..
fakat gercek su ki cok kurnazcaAlkis
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
E be faruk abi ne diyim sana AlkisSeerfAlkis gene kuzuları gözümüze gözümüze sokmuşsun, size helal vede afiyet olsun.
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
MaVrUşGiL yazdı:E be faruk abi ne diyim sana AlkisSeerfAlkis gene kuzuları gözümüze gözümüze sokmuşsun, size helal vede afiyet olsun.
tesekkurler Serkan..
sizlerede bundan daha buyuk kuzular rastgele
Bul
Abi yine denizin güzellerini teknenize almışsınız Alkis Afiyet ve bereketli olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  24.11.2015 tahsinm.gece mesaine diye çıkmıştım. tahsinmersin 16 1,966 01-12-2015, 23:02
Son Yorum: tahsinmersin
  Yine hüsran yine hüsran:( YaKaMoZ 15 2,363 23-04-2014, 15:31
Son Yorum: Albatros-gr
  Yine hüsran YaKaMoZ 38 3,417 04-04-2014, 20:47
Son Yorum: YaKaMoZ
  22-23 temmuz 2011 gece kolyoz avı ANTALYALI07 28 6,583 19-06-2012, 17:12
Son Yorum: ANTALYALI07
  2 saatte 4 kilo çupra yine bucalı bucalı 99 13,956 21-09-2011, 13:16
Son Yorum: tatar35
  emekliler yine balıkta yalova tatar 31 4,754 09-09-2011, 09:41
Son Yorum: SerenaY66
  Yine Levrekler turna 20 3,658 14-07-2010, 10:22