Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yine hüsran yine hüsran:(
Sevgili abilerim salı günü kararlaştırmıştık arkadaşlar Çarşamba balıktaydık yine sabahın 3.45 inde kalkıp hazırlıklarımı tamamlayıp arkadaşımda alıp yola çıktık erzaklarımızı alıp yakıt ihmalimizde yaptıktan sonra meramıza vardık çeşitli denemelerimizden hiç bir sonuç alamayınca yemli takımla avlanmaya başladık sinirlerim tavan yapmıştı kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyordum her zaman kendi kendime bu meraya gelmeyeceğim diyorum fakat yine bu mera kendisine çekiyordu ne hikmetse ama birdahaki sefere gelmeyeceğim evet evet hatta bir müddet balığa ara vereceğim bırakacağım diyemiyorum olurda sözümü tutamam diye korkuyorum sinirden biraz düşmüş bir şekilde avımızı erken sonlandırdık tüm rapor bile yazmayı düşünmüyordum fakat bu sitemizin üyesi olarak bunun abilerime ve Kardeşlerime yapacagım haksızlık olarak düşündüğüm için sizlerle paylaştım rastgele...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
Resimlerin devamı...

Bul
Resimlerin devamı...

Bul
Allah sana rast getirsin,valla sen bir kaç defa daha sıfır çekersen tekneyide satarsın gibi geliyor.sonra kıyıdan devam.Siyirdim
bak bana;benim tekne denizde ben hep kıyıdayım.tam 1 sene oldu 3 kez bindim,2 kez avlandım.hiç birindede tam gün avlanmadımSiyirdim
rast gelsin kardeş.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
Muratçım balıkların yumurtlama zamanı, onun için bayağı bir kısır dönem şu aralar. Mayıs ayı ile birlikte ortalık şenlenmeye başlar.
Bu hafta sonu ben de gittim balık resimlerini çekmedim ama fena balık almadım.

Bir dahaki sefere daha güzelleri rastgelir inşallah AlkisAlkis
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
rastgele murat tavalık var yinede afiyet olsun.SeerfAlkis
balığa hasret yaşamak zor
Bul
Balık işi şans işi Murat,denizin üstünde olmak bile yetiyorGulumsebereket versin tavalıkta çıkmış bir sonraki avında daha bollarına inşallah.Rasgele.
Bornova - izmir
Bul
murat her balığa çıktığında bol balıkla dönsen zaten olmazdı olamazdı.herzaman dediğim gibi önce amaç trofe baktın olmuyor eve balık getirebileceğin balığı tutmak olmalı.ben levrek lüfer bulamadımmı kırlangıça takılırım oda olmadı baktım akşam balık yemek lazım diyor istavrite takılıyorum.hemen hemen herkes zor balıkçılık yapıyor,ben 120 km yol gidip eşyaları tekneye yükleyip akşama kadar balığa takılıp akşam tekrar 120 km hemde istanbulun akşam trafiginde bazen 3 saat yolda yorularak eve geldiğim oluyor.bu işler böyle.sen şimdi yorgunsun hele bi dinlen 3-4 güne gene kaşıntı tutar Gulumse
rapor için teşekkürler.rastgele kardeşim.
Bul
tahsinmersin yazdı:Allah sana rast getirsin,valla sen bir kaç defa daha sıfır çekersen tekneyide satarsın gibi geliyor.sonra kıyıdan devam.Siyirdim
bak bana;benim tekne denizde ben hep kıyıdayım.tam 1 sene oldu 3 kez bindim,2 kez avlandım.hiç birindede tam gün avlanmadımSiyirdim
rast gelsin kardeş.
Haklısın TAHSİN abicim bu ay birdaha gitmemek için söz verdim tekneyle kıyıdan giderim belkiSiyirdim
Salih Reis yazdı:Muratçım balıkların yumurtlama zamanı, onun için bayağı bir kısır dönem şu aralar. Mayıs ayı ile birlikte ortalık şenlenmeye başlar.
Bu hafta sonu ben de gittim balık resimlerini çekmedim ama fena balık almadım.

Bir dahaki sefere daha güzelleri rastgelir inşallah AlkisAlkis
Evet galiba dedigin gibi SALİH anbicim bir kaç kişiden daha duydun bunu teşekkürler yorumun için
bahriyeli yazdı:rastgele murat tavalık var yinede afiyet olsun.SeerfAlkis

Eh işte ismail abi tavalık varda sabahtan akşama kadar gezdik hakkı bu degildiGulumse
Bul
orhanekmekci yazdı:Balık işi şans işi Murat,denizin üstünde olmak bile yetiyorGulumsebereket versin tavalıkta çıkmış bir sonraki avında daha bollarına inşallah.Rasgele.
Tabiki ORHAN abicim balık işi şans işide bu şans hiçmi bizim yanımızda olmaz teşekkür ederim abicim...
LeVrEkCi yazdı:murat her balığa çıktığında bol balıkla dönsen zaten olmazdı olamazdı.herzaman dediğim gibi önce amaç trofe baktın olmuyor eve balık getirebileceğin balığı tutmak olmalı.ben levrek lüfer bulamadımmı kırlangıça takılırım oda olmadı baktım akşam balık yemek lazım diyor istavrite takılıyorum.hemen hemen herkes zor balıkçılık yapıyor,ben 120 km yol gidip eşyaları tekneye yükleyip akşama kadar balığa takılıp akşam tekrar 120 km hemde istanbulun akşam trafiginde bazen 3 saat yolda yorularak eve geldiğim oluyor.bu işler böyle.sen şimdi yorgunsun hele bi dinlen 3-4 güne gene kaşıntı tutar Gulumse
rapor için teşekkürler.rastgele kardeşim.
NİHAT abicim benim öyle yükseklerde gözüm olmadı şimdiye kadar olmazda her balıga çıktıgım zamanda fazlasını yakalama gibi bir düşüncemde olmaz zaten inan bu yakaladıklarım kadar küçük mercanlardanda saldım arkadaşlar atma bize bari ver diyorlar ama vermem salarım mutlaka ama nasip degil demekki olmayınca olmuyor aynen söyledigin gibi şimdi yorgunlugum geçince hesap yapmaya başladım ne zaman kaçsam diyeSiyirdimteşekkürler abicimSeerf
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yine hüsran YaKaMoZ 38 3,412 04-04-2014, 20:47
Son Yorum: YaKaMoZ
  2 saatte 4 kilo çupra yine bucalı bucalı 99 13,941 21-09-2011, 13:16
Son Yorum: tatar35
  emekliler yine balıkta yalova tatar 31 4,750 09-09-2011, 09:41
Son Yorum: SerenaY66
  Yine butun gece balikcilik Albatros-gr 40 6,267 21-08-2010, 06:12
Son Yorum: yycolak
  Yine Levrekler turna 20 3,649 14-07-2010, 10:22
Son Yorum: BABUÇ
  Yine sirti,yine melanur Albatros-gr 77 11,555 17-05-2010, 14:00
Son Yorum: bahriyeli
  Yine Mezgit...(30.06.2009) uzman42 28 4,088 08-07-2009, 22:28
Son Yorum: Ege
  tatil amaclı balık keyfi ama hüsran meco007 11 2,707 07-10-2008, 09:45
Son Yorum: fish or die
  YİNE KARAGÖZ GENE EŞKİNA iskorpitix 27 4,231 27-11-2007, 23:49
Son Yorum: Can ARSLAN
  3 Temmuz Yine Mezgit Raporu :) Çinçinleeer Nerdesiniz Boğaziçi 18 3,277 04-07-2007, 14:00
Son Yorum: Boğaziçi

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi