Sevgili abilerim salı günü kararlaştırmıştık arkadaşlar Çarşamba balıktaydık yine sabahın 3.45 inde kalkıp hazırlıklarımı tamamlayıp arkadaşımda alıp yola çıktık erzaklarımızı alıp yakıt ihmalimizde yaptıktan sonra meramıza vardık çeşitli denemelerimizden hiç bir sonuç alamayınca yemli takımla avlanmaya başladık sinirlerim tavan yapmıştı kendi kendimi sakinleştirmeye çalışıyordum her zaman kendi kendime bu meraya gelmeyeceğim diyorum fakat yine bu mera kendisine çekiyordu ne hikmetse ama birdahaki sefere gelmeyeceğim evet evet hatta bir müddet balığa ara vereceğim bırakacağım diyemiyorum olurda sözümü tutamam diye korkuyorum sinirden biraz düşmüş bir şekilde avımızı erken sonlandırdık tüm rapor bile yazmayı düşünmüyordum fakat bu sitemizin üyesi olarak bunun abilerime ve Kardeşlerime yapacagım haksızlık olarak düşündüğüm için sizlerle paylaştım rastgele...
Yine hüsran yine hüsran:(
|
17-04-2014, 10:54
Allah sana rast getirsin,valla sen bir kaç defa daha sıfır çekersen tekneyide satarsın gibi geliyor.sonra kıyıdan devam.
![]() bak bana;benim tekne denizde ben hep kıyıdayım.tam 1 sene oldu 3 kez bindim,2 kez avlandım.hiç birindede tam gün avlanmadım ![]() rast gelsin kardeş.
17-04-2014, 11:05
Muratçım balıkların yumurtlama zamanı, onun için bayağı bir kısır dönem şu aralar. Mayıs ayı ile birlikte ortalık şenlenmeye başlar.
Bu hafta sonu ben de gittim balık resimlerini çekmedim ama fena balık almadım. Bir dahaki sefere daha güzelleri rastgelir inşallah ![]() ![]()
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE]
![]()
18-04-2014, 09:50
Balık işi şans işi Murat,denizin üstünde olmak bile yetiyor
![]()
Bornova - izmir
18-04-2014, 10:05
murat her balığa çıktığında bol balıkla dönsen zaten olmazdı olamazdı.herzaman dediğim gibi önce amaç trofe baktın olmuyor eve balık getirebileceğin balığı tutmak olmalı.ben levrek lüfer bulamadımmı kırlangıça takılırım oda olmadı baktım akşam balık yemek lazım diyor istavrite takılıyorum.hemen hemen herkes zor balıkçılık yapıyor,ben 120 km yol gidip eşyaları tekneye yükleyip akşama kadar balığa takılıp akşam tekrar 120 km hemde istanbulun akşam trafiginde bazen 3 saat yolda yorularak eve geldiğim oluyor.bu işler böyle.sen şimdi yorgunsun hele bi dinlen 3-4 güne gene kaşıntı tutar
![]() rapor için teşekkürler.rastgele kardeşim.
18-04-2014, 21:36
tahsinmersin yazdı:Allah sana rast getirsin,valla sen bir kaç defa daha sıfır çekersen tekneyide satarsın gibi geliyor.sonra kıyıdan devam.Haklısın TAHSİN abicim bu ay birdaha gitmemek için söz verdim tekneyle kıyıdan giderim belki ![]() Salih Reis yazdı:Muratçım balıkların yumurtlama zamanı, onun için bayağı bir kısır dönem şu aralar. Mayıs ayı ile birlikte ortalık şenlenmeye başlar.Evet galiba dedigin gibi SALİH anbicim bir kaç kişiden daha duydun bunu teşekkürler yorumun için bahriyeli yazdı:rastgele murat tavalık var yinede afiyet olsun. Eh işte ismail abi tavalık varda sabahtan akşama kadar gezdik hakkı bu degildi ![]()
18-04-2014, 21:42
orhanekmekci yazdı:Balık işi şans işi Murat,denizin üstünde olmak bile yetiyorTabiki ORHAN abicim balık işi şans işide bu şans hiçmi bizim yanımızda olmaz teşekkür ederim abicim... LeVrEkCi yazdı:murat her balığa çıktığında bol balıkla dönsen zaten olmazdı olamazdı.herzaman dediğim gibi önce amaç trofe baktın olmuyor eve balık getirebileceğin balığı tutmak olmalı.ben levrek lüfer bulamadımmı kırlangıça takılırım oda olmadı baktım akşam balık yemek lazım diyor istavrite takılıyorum.hemen hemen herkes zor balıkçılık yapıyor,ben 120 km yol gidip eşyaları tekneye yükleyip akşama kadar balığa takılıp akşam tekrar 120 km hemde istanbulun akşam trafiginde bazen 3 saat yolda yorularak eve geldiğim oluyor.bu işler böyle.sen şimdi yorgunsun hele bi dinlen 3-4 güne gene kaşıntı tutarNİHAT abicim benim öyle yükseklerde gözüm olmadı şimdiye kadar olmazda her balıga çıktıgım zamanda fazlasını yakalama gibi bir düşüncemde olmaz zaten inan bu yakaladıklarım kadar küçük mercanlardanda saldım arkadaşlar atma bize bari ver diyorlar ama vermem salarım mutlaka ama nasip degil demekki olmayınca olmuyor aynen söyledigin gibi şimdi yorgunlugum geçince hesap yapmaya başladım ne zaman kaçsam diye ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
Yine hüsran | YaKaMoZ | 38 | 3,412 |
04-04-2014, 20:47 Son Yorum: YaKaMoZ |
|
2 saatte 4 kilo çupra yine bucalı | bucalı | 99 | 13,941 |
21-09-2011, 13:16 Son Yorum: tatar35 |
|
emekliler yine balıkta | yalova tatar | 31 | 4,750 |
09-09-2011, 09:41 Son Yorum: SerenaY66 |