Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Yine sirti,yine melanur
12/5/2010 Imaret limani...
Saat 16:30...Ayhan ile sadece sirti balikciligi yapmayi kararlastirmistik..fakat son anda,3 demet(30 sulines)te yanimiza aldik.
Saat 17:00..Limanda ufak bir hazirliktan sonra,denize acildik.Yakin merada tekneler sirti yapiyorlardi.Biraz tereddut ettik,fakat sonunda yine rotayi74 uzaktaki meraya cevirdik.
Saat 17:30...Sirtileri su ile bulusturduk, kahvelerimizi yaptikKahve.Cok-cok guzel bir deniz vardi.Burada da sirti yapan tekneler vardi.Ilk melanurlar tekneye gelmeye basladi65.Guzel bir denizde hem muhabbet yapip,hem balik tutup dolasmanin zevkine erecek bir sey yok.
Saat 19 45...Siritide yeterli baligi tutmustuk.Son anda Ayhan sirtisini toplarken,uzerinde melanur vardi.Fakat tuttugumuz balik yeterliydi.Birazda yemli olta atalim dedik.
Saat 20:00...Oltacilik yapacigimiz meraya capamizi attik.Oltalarimiz su ile bulusturduk71,balik olarak sadece hanos ve ispari cikiyorduHadiordan.
Saat 21:00...Daha olta balikciligina devam etsek,belki havanin kararmasi ile guzel boy balik alabilirdik.Yeterli dedik,keyfimizi yapmistik...sulinesleri baliklara hediye edip.limana ciktik.

Bundan guzel balikciliklar sizlerin olsun76

NOT:Ayhan,sabah malzemeciden gecip,degisik bir sahte almisti.Bu gun onunla sirti yapti.Bu sahte benim melanur katili sahte ile esit balik cikardi.Bu neden ile bilginiz olsun diye sahtenin fotosunu da koydum.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
ayhan beyin sahte değişik bişeye benziyor,marka ve boy nedir faruk abi?
resimelre bakınca denizin üstünde olmayı ne kadar özlediğimi anladım,
erdekten dönünce artık tekne ile avlara başlamam lazım.
bereketli olsun rastgele AlkisSeerf
Bul
Bende bugün mısafirlerimi uğurladım,yarın kısmetse bende meradayımda yalnız yarın için kıble 5-6 veriyor balıkcılık olmaz.Deniz harika görünüyor inan burada bu denizi çok nadir görüyorumHadiordansahteyi bende çözemedim 9cm lik galiba varsa model nosu veya yakın fotosu olabilirGulumseAyhanla tavalığı fazlasıyla çıkarmışsınız maşallah,bereketli afiyet olsunSeerf
Bornova - izmir
Bul
LeVrEkCi yazdı:ayhan beyin sahte değişik bişeye benziyor,marka ve boy nedir faruk abi?
resimelre bakınca denizin üstünde olmayı ne kadar özlediğimi anladım,
erdekten dönünce artık tekne ile avlara başlamam lazım.
bereketli olsun rastgele AlkisSeerf
tesekkurler Nihat...
Ayhan malzemeciye gittiginde,malzemeci bunlar yeni geldi,gecen sene bunlardan cok sattim,cok melanur tutuyor demis..
Ayhan kutusunu actiginda markasina dikkat etmedim..fakat boyu 5 cm kadar...ve daha buyugunun olmadigini soyledi,veya malzemeci geitrmedi..bileme
bu sahtenin fotosunu,bu gunlerde sitede bir abimiz bir konuya fotosunu koymustu,sana cevabi yazmazdan once acele bir aradim fakat bulamadim(tekrar bir bakarim)(Cahit abi veya Burak abi..ikisinden birinin konusundaydi sanirim)
bu gunku deniz kiskanilacak gibiydi..tez zamanda seninle deniz ile bulusman dilegim ile..
once bir org.nin zevkini cikarin tabii
rastgele

buradan bir duzeltme yapiyorum..
Cahit abimin Twister ve Jigleri...konusunda ki sahteleri ben bu gunku Ayhan`in sahtesine benzetmissim..simdi tekrar baktigimda ,alakasi yok..onlar baska bu baska...sadece benziyorlar
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Bereketli olsun kaptan,resmini koyduğun sahte ilginç gerçekten kamburu çıkmış gibi.Aksiyonu da ilginç olmalı..
Fotoraftaki hanos ilk bakışta trakonyayı andırıyor.
4 üncü pozu yakalamak için kaç minik melanuru azat ettin..Smile

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
orhanekmekci yazdı:Bende bugün mısafirlerimi uğurladım,yarın kısmetse bende meradayımda yalnız yarın için kıble 5-6 veriyor balıkcılık olmaz.Deniz harika görünüyor inan burada bu denizi çok nadir görüyorumHadiordansahteyi bende çözemedim 9cm lik galiba varsa model nosu veya yakın fotosu olabilirGulumseAyhanla tavalığı fazlasıyla çıkarmışsınız maşallah,bereketli afiyet olsunSeerf
tesekkurler Orhan abi..
iste benim bu kusurum var...bu sahtelerin markasini almiyorum..gerci bunu Ayhan aldi ama neyse..en azindan kutusunda markasina bakabilirdim..
sahte 9 cm yok,en fazla 5 cm bir sey...ama calisiyor
bir konuda fotosu var onun..bulursam buraya koyarim..hep gordugumu hatirliyorum,hatta Ayhan`a bile bu gun ben bunu sitede gordugumu soyledim..
5-6 kuvvetindeki havada balikcilik biraz zor,zaten zevjte vermez..
rastgele

buradan bir duzeltme yapiyorum..
Cahit abimin Twister ve Jigleri...konusunda ki sahteleri ben bu gunku Ayhan`in sahtesine benzetmissim..simdi tekrar baktigimda ,alakasi yok..onlar baska bu baska...sadece benziyorlar
Bul
Faruk bu işe iyice alıştın valla.Tebrik ederim. Alkis O yeni rapala ilginç, fazla eğik gibi ama işini iyi yapıyor demekki.Bu gidişle "balıksız av konusu" boş kalacak yawSiyirdim
Bereketli olsun.Rastgele Seerf
[INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][INDENT][Resim: image.php?type=sigpic&userid=4429&dateline=1291148930][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT][/INDENT]
Bul
Hayırdır Faruk abi, başlığa bakılırsa "yine sırtı yine melanur" sanırım melanurlardan sıkıldınSiyirdim
Ayhan'la güzel balıkçılık olmuş gene, maşallah boylar gayet güzel ve doyurucu.
Yemliğe gerek bile kalmamış. Bu balık tüketimiyle safi omega3 olacaksın, dikkat etWink (Balıkları genelde dağıttığını biliyorumWink )
Afiyet olsun. Keyifli avlarınızın devamı dileklerimle, rastgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
ufuktan26 yazdı:Faruk bu işe iyice alıştın valla.Tebrik ederim. Alkis O yeni rapala ilginç, fazla eğik gibi ama işini iyi yapıyor demekki.Bu gidişle "balıksız av konusu" boş kalacak yawSiyirdim
Bereketli olsun.Rastgele Seerf

Hocam durun ya, ben varımSiyirdimHappy
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Her zaman ki gibi süper av olmuş Faruk abi , herşey harika afiyet olsun
Sazanları özledim...
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yine hüsran yine hüsran:( YaKaMoZ 15 2,358 23-04-2014, 15:31
Son Yorum: Albatros-gr
  Yine hüsran YaKaMoZ 38 3,412 04-04-2014, 20:47
Son Yorum: YaKaMoZ
  maydanozda sırtı-5- yycolak 83 15,112 25-02-2013, 12:26
Son Yorum: MeRcAnCevat
  Sert Lodoslardan sonra sırtı avında gelen palamutlar. 13 Aralık 2012 Torik Orhanbaba 40 5,342 20-12-2012, 11:39
Son Yorum: Torik Orhanbaba
  22.10.2012 Tahsin-Bahadır,sırtı tahsinmersin 23 3,113 28-10-2012, 11:11
Son Yorum: Uzun_ahmet
  Maydanoz'da Sırtı ile Turna ALTAYLI 37 5,662 16-05-2012, 08:45
Son Yorum: yycolak
  Maydanozda sırtı -2- yycolak 103 10,978 22-12-2011, 18:39
  Maydanozda sırtı... yycolak 145 13,343 28-09-2011, 23:42
  2 saatte 4 kilo çupra yine bucalı bucalı 99 13,945 21-09-2011, 13:16
Son Yorum: tatar35
  emekliler yine balıkta yalova tatar 31 4,750 09-09-2011, 09:41