Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
1 ay balikcilik
30/6/2010..carsamba
Ogleden sonra olan islerim nedeni ile baliga cikmaya niyetim yoktu.
Saat 20:30...Islerimi bitirince 100 mamun alip,kendimi liman da buldum.
Saat 21:15...Mirmir merasina capami atmis,oltalarimi su ile bulusturmustum.Deniz sakin hafif gunbatisi seiyordu.1 saat boyunca ufak baliklar,mamunlarimin yarisini yedilerHadiordan,bu 1 saatte bir mirmir tutabildim.
Saat 22:00...Mirmirlar gelmeye basladi,aralikli olarak baliklari tekneye aliyordum.Boylari orta ve buyuk.
Saat 23:50...Capami kaldirip,baliklari foto cekip,limana ciktim.
1/7/2010 ...persembe
Saat 00:20...Limanda teknemi baglayip,evin yolunu tuttum.

Baliga haziran aynda cikmis,temmuz ayinda eve gelmistim.Siyirdim

Bundan iyi avlar sizlerin olsun.76

NOT:Son foto,cuma aksami ayni merayi ziyaret ettim,sadece 5 mirmir

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Eline emeğine gücüne sağlık Farukcum.Bir ay balıkçılık yapmak her babayiğidin harcı değildir.Maşallahın var.Balıklara bir şey demeyeceğim.Afiyetle.Abi onlar ne öyle beah.Maşallah maşallah.
Bul
faruk abi bereketli olsun,yemeklikler çıkmış afiyetler olsun.yav 1 ay balık avı yaptın,teknede 1 ay balık avı yapmak zorlamıştır sanırım.faruk abi.
Smilehehehe.
paylaşım için teşekkürler abi,bol şanslar rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
Mırmır mırmır diye ses çıkardıklarını buradan duydum, ellerinize sağlık.
F.Mehmet koray 1948 Ank.
[Resim: 24az5mo.gif]
Bul
Bereketli olsun faruk abiGulumse
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
maşallah toptan rapor olmuş.. bu sıralarda taktın mırmırlara hayvanlardan ne istiyorsun anlamadım..ama hepsi ayakkabı gibiler maşallahAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Sevgili Faruk...

Bir ayda az balık tutma rekorunu kırmış bulunmaktasın..Tebrikler...AlkisHappyBalıklar güzel..bereketli olsun..

Sevgiler...
Bul
yycolak yazdı:Eline emeğine gücüne sağlık Farukcum.Bir ay balıkçılık yapmak her babayiğidin harcı değildir.Maşallahın var.Balıklara bir şey demeyeceğim.Afiyetle.Abi onlar ne öyle beah.Maşallah maşallah.
tesekkurler Yalcin..
biraz zor,oldu ama oldu..tam 1 ay balikcilik
sizlerede rastgele
ANTALYALI07 yazdı:faruk abi bereketli olsun,yemeklikler çıkmış afiyetler olsun.yav 1 ay balık avı yaptın,teknede 1 ay balık avı yapmak zorlamıştır sanırım.faruk abi.
Smilehehehe.
paylaşım için teşekkürler abi,bol şanslar rastgele.
hakikaten teknede 1 ay,yorucu oluyor..
tesekkurler Aytekin..
sizlerede rastgele
turna yazdı:Mırmır mırmır diye ses çıkardıklarını buradan duydum, ellerinize sağlık.
tsekkurler Mehmet abi..
sizlerede rastgele
HAŞİM77 yazdı:Bereketli olsun faruk abiGulumse
tesekkurler Hasim..
szilerede rastgele
araphüso26 yazdı:maşallah toptan rapor olmuş.. bu sıralarda taktın mırmırlara hayvanlardan ne istiyorsun anlamadım..ama hepsi ayakkabı gibiler maşallahAlkis
sen 13 kiloluk sazandan ne istedin..birak hayvan torunlari ile yasasinSiyirdim..
daha da buyuklerine Huseyin..
rastgele

aygroup yazdı:Sevgili Faruk...

Bir ayda az balık tutma rekorunu kırmış bulunmaktasın..Tebrikler...AlkisHappyBalıklar güzel..bereketli olsun..

Sevgiler...
bu cok guzeldi Ahmet abi..
dedigin gibi 1 ayda,en az balik rekoru..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
tebrikler faruk afiyet olsun..Alkis
Balık avlamaya hastalık diyorlar ama balık avlamak bir tutkudur ve tutukular asla iyileşmez. [Resim: c61fg.jpg]
Bul
Abi 1 ay için bu balık az imiş Siyirdim Ama 1 gün için güzel Alkis Afiyet şeker olsun Seerf
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Yine butun gece balikcilik Albatros-gr 40 6,284 21-08-2010, 06:12
Son Yorum: yycolak
  1,mayıs balıkcılık kursu galata raporu ottoman fishing team 25 4,507 02-05-2008, 13:39
Son Yorum: ottoman fishing team

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi