30/6/2010..carsamba
Ogleden sonra olan islerim nedeni ile baliga cikmaya niyetim yoktu. Saat 20:30...Islerimi bitirince 100 mamun alip,kendimi liman da buldum. Saat 21:15...Mirmir merasina capami atmis,oltalarimi su ile bulusturmustum.Deniz sakin hafif gunbatisi seiyordu.1 saat boyunca ufak baliklar,mamunlarimin yarisini yediler,bu 1 saatte bir mirmir tutabildim. Saat 22:00...Mirmirlar gelmeye basladi,aralikli olarak baliklari tekneye aliyordum.Boylari orta ve buyuk. Saat 23:50...Capami kaldirip,baliklari foto cekip,limana ciktim. 1/7/2010 ...persembe Saat 00:20...Limanda teknemi baglayip,evin yolunu tuttum.
Baliga haziran aynda cikmis,temmuz ayinda eve gelmistim.
Bundan iyi avlar sizlerin olsun.
NOT:Son foto,cuma aksami ayni merayi ziyaret ettim,sadece 5 mirmir
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
Eline emeğine gücüne sağlık Farukcum.Bir ay balıkçılık yapmak her babayiğidin harcı değildir.Maşallahın var.Balıklara bir şey demeyeceğim.Afiyetle.Abi onlar ne öyle beah.Maşallah maşallah.
faruk abi bereketli olsun,yemeklikler çıkmış afiyetler olsun.yav 1 ay balık avı yaptın,teknede 1 ay balık avı yapmak zorlamıştır sanırım.faruk abi. hehehe.
paylaşım için teşekkürler abi,bol şanslar rastgele.
yycolak yazdı:Eline emeğine gücüne sağlık Farukcum.Bir ay balıkçılık yapmak her babayiğidin harcı değildir.Maşallahın var.Balıklara bir şey demeyeceğim.Afiyetle.Abi onlar ne öyle beah.Maşallah maşallah.
tesekkurler Yalcin..
biraz zor,oldu ama oldu..tam 1 ay balikcilik
sizlerede rastgele
ANTALYALI07 yazdı:faruk abi bereketli olsun,yemeklikler çıkmış afiyetler olsun.yav 1 ay balık avı yaptın,teknede 1 ay balık avı yapmak zorlamıştır sanırım.faruk abi. hehehe.
paylaşım için teşekkürler abi,bol şanslar rastgele.
Abi 1 ay için bu balık az imiş Ama 1 gün için güzel Afiyet şeker olsun
" Çoğu zaman mesele Tanrı'nın ne olduğu değil , bizim onda ne gördüğümüzdür.Sevgi dolu olanlar merhameti görür , zalim olanlar şiddeti . Zeki olanlar aklı görür , aptal olanlar kör inancı , alimler bilimi görür , cahiller mucizeyi "