Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Lufer`i ararken...
Albatros-gr yazdı:kesinlikle haklisin..
fakat sende birden cok sirti saliyorsun..hatta yanlis hatirlamazsam..5 sirtiye kadar cikmisligin var..Alkis
neyse 3 sirtide olsa,digerlerini degisik salirsin...
5 sırtı saldıgımda en dıştakilere silikon takıyorum ortadaki 2 kamışa rapala takıyorum el oltamda herzaman benim favori rapalam oluyor ve hiç dönüş yapmadan uzunca süre düz gideceksem 5 sırtı yapıyorum,
dediğin gibi diğerlerine başka rapalalar takıyorum çünkü kamışa vurursa kopsa bile acımayayım diyorum ama meradaysam ve balık bolsa o zaman 2 yada 3 sırtıya iniyorum hatta çok bollaşırsa sadece el oltamla avlanıyorum.
geçen hafta yamaşhita taktım oda misinayı bozdu dönerek geldiği için bozuldu misina.
Bul
Neye niyet neye kısmet faruk abim iyi bir karışık olmuş bereketli olsun.Seerf
[Resim: attachment.php?attachmentid=23912&stc=1&d=1262543300]
Bul
adem77 yazdı:faruka abi bereketli olsun güzel av olmuş
tesekkurler Adem sizlerede rastgele
Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi 4 rapala 5 parça balık demekki rapalanın birisi fazla mesai yapmış Siyirdim
Paylaşım için teşekkürler abi afiyet olsun..AlkisAlkisAlkis
tesekkurler Ahmet..sadece o gun ,kirmizi kafali olan balik cikarmadi,aslinda po guzel is yapar...
sizllerde rastgele
naxos 5 yazdı:abi takıma yeni transferler yapman lazım. Siyirdimeski oyuncuların yanına yeni takviyeler gerek. takım sanki biraz yorgun gibi... rastgele.

bu arada, mirmingia ve küçük tepe açıklarında son günlerde 5-6 kayık devamlı her gün sirti çekiyor. haberin olsun.
haberin icin tesekkurler..
birde ne cikardiklarini bilsek...
takim her zaman yorgun,sahibi gibi
cranium yazdı:Sinarit kovaya oturmamış, irice belli. Lüfer yerine yine de zevkini çıkartmışsın. Ancak pazar sabah denenebilir lüferler ama bu hafta sonu da şiddetli poyraz gösteriyor, bakalım hayırlısı.
tesekkurler Serkan..
hafta sonuna daha var..
bakalim kismet
bucalıfikret yazdı:faruk eline sağlık güzel çeşit almışsın lüferin vardır bir saatı bırakma
afiyet olsun rast gele.Alkis
tesekkurler Fikret.. onlarin saati belli oldu..
sabah saatleri..
bakalim bir proje var kafamda..az gunde belli olacak
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
orhanekmekci yazdı:Tebrikler FarukAlkislüfer uğruna sırtıya ağırlık vermişsin,iyide olmuşGulumselüfer olmasada gelenlerde nefismişSeerfafiyetle olsun.Ahmettinde sağ salim dönüşüne sevindim,evine hoşgelmişGulumserastgele.
tesekkurler Orhan abi..
luferler sabah var,kesin...
bir sekilde sabah sirtisi yapmak gerek
rastgele
LeVrEkCi yazdı:5 sırtı saldıgımda en dıştakilere silikon takıyorum ortadaki 2 kamışa rapala takıyorum el oltamda herzaman benim favori rapalam oluyor ve hiç dönüş yapmadan uzunca süre düz gideceksem 5 sırtı yapıyorum,
dediğin gibi diğerlerine başka rapalalar takıyorum çünkü kamışa vurursa kopsa bile acımayayım diyorum ama meradaysam ve balık bolsa o zaman 2 yada 3 sırtıya iniyorum hatta çok bollaşırsa sadece el oltamla avlanıyorum.
geçen hafta yamaşhita taktım oda misinayı bozdu dönerek geldiği için bozuldu misina.
melanur sirtide kaybolunca ,bende kamisi 3.sirtiyi atmayi biraktim..
yamashita`dan balik haberi gelecegine ,zarar haberi geliyorSiyirdim
HAŞİM77 yazdı:Neye niyet neye kısmet faruk abim iyi bir karışık omuş bereketli olsun.Seerf
tesekkurler Hasim..
sizlerede rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
tebrikler Faruk abi lüfer olmasa da güzel balıklar almışsın afiyet olsun
Sazanları özledim...
Bul
faruk abi balığa hasret kaldığımız şu günlerde,raporlarınla bayram ediyorum abi.güzel bir av olmuş,eline sağlık,paylaşım için teşekkürler.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
rusan yazdı:tebrikler Faruk abi lüfer olmasa da güzel balıklar almışsın afiyet olsun
tesekkurler Rusan..
sizlerede rastgele
ANTALYALI07 yazdı:faruk abi balığa hasret kaldığımız şu günlerde,raporlarınla bayram ediyorum abi.güzel bir av olmuş,eline sağlık,paylaşım için teşekkürler.rastgele.
tesekkurler Aytekin...
sizlerede rastgele
Bul
lüfer ararken malı götürmüşsün senin resimdeki 1 ve 4 üncü sıradaki rapalalara nasıl balık geliyo anlamadım.. fakat balıklar seçmece olmuş afiyet olsunAlkisBoboSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:lüfer ararken malı götürmüşsün senin resimdeki 1 ve 4 üncü sıradaki rapalalara nasıl balık geliyo anlamadım.. fakat balıklar seçmece olmuş afiyet olsunAlkisBoboSiyirdim
tesekkurler Huseyin..
sadece neden balik gelmiyecekmis..bende anliyamadim..Siyirdim
1 nonun yakindan fotosu asagida..sahte hemen-hemen yeni2-3 sirti avi yapti..
4 no`nun cok avi var,fakat iyi durumda,,
ister onunda yakin bir fotosunu koyarim tez zamanda...
tek dis izleri olan ,orada 3 nolu..o da iyi is yapiyor

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
yanlış yazmışım zaten 1ve 3 yazacaktım elin şürçtüSiyirdimha işte bu ikisi ağlıyo mübareklerSiyirdim
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  21-22/09/2016 Lüfer Avı nihatkr 9 1,159 29-10-2016, 21:05
Son Yorum: yycolak
  3-7/10/2016 mavruşgil,levrekci lüfer avı LeVrEkCi 33 3,051 18-10-2016, 11:08
Son Yorum: turna
  07/10/2016 Hafta içi akşam lüfer avım. uerol67 22 1,906 17-10-2016, 12:14
Son Yorum: uerol67
  03/10/2016 Hafta içi akşam lüfer-sarıkanat avım uerol67 11 1,117 06-10-2016, 08:59
Son Yorum: uerol67
  5-15/eylül 2016 levrekci lüfer avları LeVrEkCi 15 1,576 22-09-2016, 21:29
Son Yorum: tahsinmersin
  21-22-23/09/2015 levrekci levrek,lüfer,kırlangıç avı LeVrEkCi 21 3,180 09-10-2015, 22:51
  25-26/09/2015 levrekci levrek ve lüfer avı LeVrEkCi 19 2,658 09-10-2015, 22:40
  çinekop ve lüfer... serdal76 3 1,142 27-11-2014, 23:55
Son Yorum: bucalıfikret
  Lüfer avi BALIK and OZAN 21 3,643 26-01-2014, 12:54
Son Yorum: BALIK and OZAN
  16/10/2013 lüfer avı BALIK and OZAN 16 3,292 29-10-2013, 21:53
Son Yorum: BALIK and OZAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi