Albatros-gr yazdı:kesinlikle haklisin..
fakat sende birden cok sirti saliyorsun..hatta yanlis hatirlamazsam..5 sirtiye kadar cikmisligin var..
neyse 3 sirtide olsa,digerlerini degisik salirsin...
5 sırtı saldıgımda en dıştakilere silikon takıyorum ortadaki 2 kamışa rapala takıyorum el oltamda herzaman benim favori rapalam oluyor ve hiç dönüş yapmadan uzunca süre düz gideceksem 5 sırtı yapıyorum,
dediğin gibi diğerlerine başka rapalalar takıyorum çünkü kamışa vurursa kopsa bile acımayayım diyorum ama meradaysam ve balık bolsa o zaman 2 yada 3 sırtıya iniyorum hatta çok bollaşırsa sadece el oltamla avlanıyorum.
geçen hafta yamaşhita taktım oda misinayı bozdu dönerek geldiği için bozuldu misina.
adem77 yazdı:faruka abi bereketli olsun güzel av olmuş
tesekkurler Adem sizlerede rastgele
Uzun_ahmet yazdı:Faruk abi 4 rapala 5 parça balık demekki rapalanın birisi fazla mesai yapmış
Paylaşım için teşekkürler abi afiyet olsun..
tesekkurler Ahmet..sadece o gun ,kirmizi kafali olan balik cikarmadi,aslinda po guzel is yapar...
sizllerde rastgele
naxos 5 yazdı:abi takıma yeni transferler yapman lazım. eski oyuncuların yanına yeni takviyeler gerek. takım sanki biraz yorgun gibi... rastgele.
bu arada, mirmingia ve küçük tepe açıklarında son günlerde 5-6 kayık devamlı her gün sirti çekiyor. haberin olsun.
haberin icin tesekkurler..
birde ne cikardiklarini bilsek...
takim her zaman yorgun,sahibi gibi
cranium yazdı:Sinarit kovaya oturmamış, irice belli. Lüfer yerine yine de zevkini çıkartmışsın. Ancak pazar sabah denenebilir lüferler ama bu hafta sonu da şiddetli poyraz gösteriyor, bakalım hayırlısı.
tesekkurler Serkan..
hafta sonuna daha var..
bakalim kismet
bucalıfikret yazdı:faruk eline sağlık güzel çeşit almışsın lüferin vardır bir saatı bırakma
afiyet olsun rast gele.
tesekkurler Fikret.. onlarin saati belli oldu..
sabah saatleri..
bakalim bir proje var kafamda..az gunde belli olacak
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret[/SIZE]
orhanekmekci yazdı:Tebrikler Faruklüfer uğruna sırtıya ağırlık vermişsin,iyide olmuşlüfer olmasada gelenlerde nefismişafiyetle olsun.Ahmettinde sağ salim dönüşüne sevindim,evine hoşgelmişrastgele.
tesekkurler Orhan abi..
luferler sabah var,kesin...
bir sekilde sabah sirtisi yapmak gerek
rastgele
LeVrEkCi yazdı:5 sırtı saldıgımda en dıştakilere silikon takıyorum ortadaki 2 kamışa rapala takıyorum el oltamda herzaman benim favori rapalam oluyor ve hiç dönüş yapmadan uzunca süre düz gideceksem 5 sırtı yapıyorum,
dediğin gibi diğerlerine başka rapalalar takıyorum çünkü kamışa vurursa kopsa bile acımayayım diyorum ama meradaysam ve balık bolsa o zaman 2 yada 3 sırtıya iniyorum hatta çok bollaşırsa sadece el oltamla avlanıyorum.
geçen hafta yamaşhita taktım oda misinayı bozdu dönerek geldiği için bozuldu misina.
rusan yazdı:tebrikler Faruk abi lüfer olmasa da güzel balıklar almışsın afiyet olsun
tesekkurler Rusan..
sizlerede rastgele
ANTALYALI07 yazdı:faruk abi balığa hasret kaldığımız şu günlerde,raporlarınla bayram ediyorum abi.güzel bir av olmuş,eline sağlık,paylaşım için teşekkürler.rastgele.
tesekkurler Aytekin...
sizlerede rastgele
lüfer ararken malı götürmüşsün senin resimdeki 1 ve 4 üncü sıradaki rapalalara nasıl balık geliyo anlamadım.. fakat balıklar seçmece olmuş afiyet olsun
araphüso26 yazdı:lüfer ararken malı götürmüşsün senin resimdeki 1 ve 4 üncü sıradaki rapalalara nasıl balık geliyo anlamadım.. fakat balıklar seçmece olmuş afiyet olsun
tesekkurler Huseyin..
sadece neden balik gelmiyecekmis..bende anliyamadim..
1 nonun yakindan fotosu asagida..sahte hemen-hemen yeni2-3 sirti avi yapti..
4 no`nun cok avi var,fakat iyi durumda,,
ister onunda yakin bir fotosunu koyarim tez zamanda...
tek dis izleri olan ,orada 3 nolu..o da iyi is yapiyor