13-07-2010, 22:40
Pazar sabahi sirtide aldigimiz luferlerden sonra,tekrar sirti icin firsat ariyordum.O firsati bu gun buldum.
13/7/2010 Imaret limani...
Saat 17:00...Limandan ciktigim gibi rotami
luferleri tuttugumuz meraya cevirdim.Lufer avcisi sahtelerimi(fotodaki 1 ve 3 no),su ile bulusturdum.1,5 saat lufer meralarinda dolastim.1 palamut ve 3 iskarmoz aldim.
Saat 18:30...Rotami sinagrit merasina cevirdim.Burada sirtileri degistirdim ve sinagrit avcilarini(fotodaki 2 ve 4 no) gorev basina cagirdim.Daha 10 dakika gecmemisti ki,ilk sinagriti tekneye aldim
.Tamam dedim bu is olacak.Merada 2 saat dolastim.Baska da balik veya vurus alamadim.
Saat 20:30...Limana ciktim.Limanda Ahmet(mariner8)e rastladim,tatilden gelmis,baliga cikiyordu.Bol sanslar dileyip evin yolunu tuttum.
Hava once gunbatisi -lodos..deniz dalgali..sonra bulutlandi..ve deniz sakinlesti...
Bundan iyi avlar sizlerin olsun
13/7/2010 Imaret limani...
Saat 17:00...Limandan ciktigim gibi rotami

Saat 18:30...Rotami sinagrit merasina cevirdim.Burada sirtileri degistirdim ve sinagrit avcilarini(fotodaki 2 ve 4 no) gorev basina cagirdim.Daha 10 dakika gecmemisti ki,ilk sinagriti tekneye aldim

Saat 20:30...Limana ciktim.Limanda Ahmet(mariner8)e rastladim,tatilden gelmis,baliga cikiyordu.Bol sanslar dileyip evin yolunu tuttum.
Hava once gunbatisi -lodos..deniz dalgali..sonra bulutlandi..ve deniz sakinlesti...
Bundan iyi avlar sizlerin olsun

[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
[/SIZE]