Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bolu-Gerede-Kapaklı Gölü;
MuratHoca yazdı:Güzel bir av olmuş.. Balıklar çok lezzetli görünüyor..
Teşekkürler Hocam
ustam61 yazdı:AlkisAlkistebrikler murat kardeşim.sen kurtları dökmüşsün emeğinin karşılığını da tavaya koymuşsun.(benim gibi önce tutup sonra bırakmamışsın bari)Avların bereketli,yediklerin bal olsun.AlkisAlkisSeerf
Eyvallah ustam, arayış içindeyiz.
bahriyeli yazdı:muratım sezon hayırlı olsun.
stres atılmış balıklar süper tavadaki hali iştah açıyor afiyet şeker olsun manzarada tam kafa dinlenecek yermiş berketli avlarınızın devamını dilerim amca oğlunada çok selamlar rastgeleAlkisSeerfAlkis
Sağolasın İsmailim. Gerçekten yer harika, Düzce ve Ankaradan birer ekip vardı birde biz. Çok sakin güzel bir yer. Geceleri yıldızlarla senin aranda hiç bir şey yok. Tarifsiz bir güzellik.
Bul
LeVrEkCi yazdı:harika iş çıkmış amcaoğlu 2 gün kafa tertemiz olmuştur da senin cep telefonunu kapatman lazım bi şekilde 2 günde olsa o telefon bir sussa ne rahat edeceksin GulumseSeerfafiyet olsun rastgele.
Aynen amcaoğlu 2 gün kendini resetlemiş gibi oluyor. Telefon kapama mümkün değilki, hastalığı var, acı haberi var. Gözün arkada. 7/24 telefon devam. Sağlıcakla.
fotokopici yazdı:sayın balıkçım eline koluna sağlık harika bir av olmuş.desarj olmuşundur inşalla.
Teşekkürler Erol abiciğim, dilerim sende aradığını bulursun
Uzun_ahmet yazdı:Muratcığım yeni sezonun hayırlı olsun,
İlk bir kaç hafta bu olayları görürüz sanırım son havyarı atamayanlardır bunlarda,
Dah iri avlara inşallah..
Bereketli olsun..AlkisAlkis
Cümlemizin sezonu hayırlı olsun. Aynen çoğunlukla havyar atılmış olsada, hayvanın loğusalık dönemi her halde. 10-15 gün daha nazlı olacak gibi. Tahminimce derinlere dinlenmeye geçti. Sizlerden de haber bekliyoruz, daha doğrusu davet. Sağlıcakla.
Bul
cranium yazdı:Murat Abi sezonun açılışı bereketli olmuş. İnşallah daha büyüklerine ... Taze taze o balıklar da kimbilir ne lezzetli olmuşlardır. Afiyet olsun.
Teşekkürler Serkancığım, tam bereket sayılmaz, çünkü sazanda trofe şart, buda 4 kg üstü olması bence. Ama sizlerin avları yanında çok önemli sayılmasada, kamp güzelliği, değişik atmosfer, Sağlıcakla, rastgele.
ANTALYALI07 yazdı:murat abi sezonu açmışsın.hayırlı ve bol balıklı bir sezon dilerim.paylaşım için teşekkürler.bol şanslar rastgele.
Teşekkürler Aytekin sanada rastgele.
YaKaMoZ 54 yazdı:oo Murat abi sezonu deplasmanda açmışsın, hayırlı olsun,, biz burada amazon gibi akan Sakaryada kaptırgalarla yetinelim sen sazan ları toplamışsın , helal abi afiyetle eline sağlıkAlkisSeerf
Aynen deplasman yeri çok anlatılıyordu geçen yıl, ben ilk defa gidip yeri gördüm. Bellimi olur belkide beraber de gideriz. Yeterki sen iste.
Bul
yalova tatar yazdı:muratım bereketli olsunAffetAlkis.güzel yerlermiş işallah ilerki günlerde beraber oluruz hala poyraz köy sorunları ile uğraşıyorum Mahcup
Teşekkürler abi, hala sonuç alamadığına üzüldüm. Ben araya av girince senin olay aklımdan gitti. Kaybettiklerini bulduğunu düşünmüştüm. Kimsenin ahı kimside kalmaz, ben yinede hala umutluyum. inşallah hayırlısı.
Bul
Güzel av olmuş eline sağlık daha iyilerine rasgele
Bul
levend yazdı:Güzel av olmuş eline sağlık daha iyilerine rasgele
Sağolasın Levent"çiğim. muhabbetini özledim. Yeğenin düğünü nedeniyle İst. org. a katılamayacağım, ama en kısa sürede görüşmek üzere. Sizlerede rastgele.
Bul
elinize sağlık , kafayı boşaltmışsınız balığı da yakalamışsınız
Bul
yeni sezonunuz hayırlı olsunSmile
Bul
muratım yine güzel balıkçılık yapmışsınız maşallah sizede yol dayanmıyor daha büyüklerine inşallah yeni sezon sizlere hayırlı olsunAlkis
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
efese yazdı:elinize sağlık , kafayı boşaltmışsınız balığı da yakalamışsınız
Teşekkürler, sizede uzak sayılmaz, tavsiye ederim.
Dr.Güner yazdı:yeni sezonunuz hayırlı olsunSmile
Teşekkürler Hocam, sizlerede hayırlısı olsun.
araphüso26 yazdı:muratım yine güzel balıkçılık yapmışsınız maşallah sizede yol dayanmıyor daha büyüklerine inşallah yeni sezon sizlere hayırlı olsunAlkis
Eyvallah arabım. inşallah sırada sizin o taraflar vardır,Gulumse her halde.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sapanca Gölü Yarışma maceratorr 12 1,349 16-11-2015, 19:44
Son Yorum: orhanekmekci
  Bolu-Seben Göleti Sazan Avı kılçık 16 7,322 11-09-2012, 14:16
Son Yorum: fotokopici
  Bolu Aladağ Göleti Sazan Avı kılçık 33 9,191 20-06-2012, 10:37
Son Yorum: rusan
  Kapaklı-01-04/07/2010 murki 32 5,770 28-07-2010, 11:57
Son Yorum: murki
  bolu aladağ brösi 20 4,071 14-07-2010, 09:59
Son Yorum: cranium
  KARACA ÖREN Baraj gölü(VİDEO) rauf 16 4,182 13-09-2009, 10:51
Son Yorum: rauf
  Ağlasun baraj gölü 30/11/2008 tarihindeki sazan avımız(resim ve video) alperburdur 20 5,480 15-12-2008, 23:56
Son Yorum: alperburdur
  18/10/2008 Büyükçekmece Gölü rusan 23 4,241 20-10-2008, 22:15
Son Yorum: MaVrUşGiL
  3 Mayıs 2008 ulubat gölü gölyazı turna avımız alperturk 18 6,391 06-05-2008, 21:56
Son Yorum: ANTALYALI07
  B.ÇEKMECE GÖLÜ yıldırıms 8 2,306 28-03-2007, 05:27
Son Yorum: ANTALYALI07

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 4 Ziyaretçi