Dün akşam rapor vericektim ama o kadar yorgun ve uykusuzdumki (38 saattir uyumamışım) gelir gelmez yattım. Raporu gecikmeli vericem:
Saat 4.30 gibi Arkadaşım Emin Usta ile gölete vardık. İyi bir yer bulup konuçlanalım dedik ama baktıkki gölün her yerinde lambalar yanıyor. Anlaşılan herkes bizim gibi sezon açılışına gelmiş. (Çoğuda Cuma gününden gelmiş) Yer bulmak için gölün etrafını bayağ dolaştık. Herkes iyi yerleri kapmış oltaları sıralamış. Sabah oldu ancak bir yer bulabildik. Orasıda çok sazlık olduğu için boştu
![Snifsinf Snifsinf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/snifsinf.gif)
Önce yemleme yaptık. Hamuru hazırladık kancalara haşlanmış mısırları taktık ve saat 06.00 gibi suyun içine girip (sazlık olduğundan uzağa atmak için) oltaları göle attık. Mangalı yaktık ve kahvaltımızı yaptık. Dört ayaklı dostlarımız gelmişti onlarla salatamızı paylaştık. Oltaların zilleri çaldıkça koşup göle girerek çektik(O kadar sazlıktıki balığı kenara kadar çekemiyor, herdefasında göle giriyorduk) Yinede sazlara takıp bir çok balığı kaçırdık
![Snifsinf Snifsinf](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/snifsinf.gif)
Öğleye kadar balık yaptı. Öğlen tekrar mangalımızı yakıp arpa sularımız eşliğinde yemeğimizi yedik. İl Çevre ve Orman Müdürlüğü görevlisi geldi. Ücretimizi ödeyip Balık Avlama Fişimizi aldık. Akşamüstü tekrar balık yapmaya başladı. Arada küçük sazan ve kadifelerde geldi. Büyüyüpte gelin deyip göle salındı. Bu av bizi gereğinden fazla yordu. Çünkü sazlıklarla mücadele oltaları takıp kurtarmaya çalışmak ve kaçırdığımız balıkların haddi hesabı yoktu. Akşam üstü saat 20.30 civarı toplanıp yola koyulduk
6 adet kamış, üç köstekli sazan takımı ve yem (hamur) yayı kullanıldı. Yemleme için haşlanmış mısır ve Hazırladığımız hamur kullanıldı.
Yem olarak haşlanmış mısır kullanıldı.
(Fotoraf makinası getirmeyi unuttuğumuz için telefonla foto çekebildik)
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]