Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sapanca Gölü Yarışma
Merhaba arkadaşlar.
hafta içi çarşamba günü başlayıp dün pazar sabahı sona eren bu yıl ikincisi düzenlenen SAPANCA GÖLÜ SAZAN BALIĞI TUTMA YARIŞMASI na dün izleyici olarak gittim.
Bizim takım Asya Balıkcılık olarak yine harikalar başardı.
Yurt dışından da yarışmacıların katıldığı,52 adet takımın yarıştığı bu organizasyonda 15 kilogramın üstünde bir sazanla,büyük balık kategorisinde önde götrüdükleri halde son anlarda bir kilogramla geçildiler ve ikinci oldular.
Her sene kupa ve ödüllerin tesadüf olmadığı artık ortada..
Yılmaz Ender,Samet Turhan,Hüsmen Şair ve Muratı canı gönülden kutlarım.
Seneye ben de nasip olursa yarışmacı olarak katılmayı ümit ediyorum.
Herkese sevgiler.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
[SIZE="4"]rıfat başarılarınızın devamını dilerim AlkisAlkis[/SIZE]
Bul
ekibi tebrik ederim.AlkisSeerf
Bul
Rıfat senide arkadaşlarının arasında görmek isteriz.
başarıyı yakalayan arkadaşları tebrik ederim.başarılarının devamını dilerim.
tüm balıkçı dostlara Selams
tahsinmersin@hotmail.com
Bul
tahsinmersin yazdı:Rıfat senide arkadaşlarının arasında görmek isteriz.
başarıyı yakalayan arkadaşları tebrik ederim.başarılarının devamını dilerim.

teşekkürler tahsin abi,İNŞAALLAH seneye..

LeVrEkCi yazdı:ekibi tebrik ederim.AlkisSeerf

teşekkürler nihat abi.

bucalıfikret yazdı:[SIZE="4"]rıfat başarılarınızın devamını dilerim AlkisAlkis[/SIZE]

teşekkürler fikret abi.
Bul
Hüsmen'in, senin geleceğini haber etseydin, uğramaya çalışırdım. Ekibi tebrik ederim, ayrıca senide ekibi desteklediğin için tebrik ederim. ayrıca tüm yarışmacıları tebrik ederim.
Bul
murki yazdı:Hüsmen'in, senin geleceğini haber etseydin, uğramaya çalışırdım. Ekibi tebrik ederim, ayrıca senide ekibi desteklediğin için tebrik ederim. ayrıca tüm yarışmacıları tebrik ederim.

aniden gelişti murat abi.yarışmanın sonuna yetişebildik,yeri bulana kadar biraz da kaybolup oyalandık Smile
pilav,ayran,tatlı + çay vardı,karnımız da doydu güzel bir ödül töreni izledik.ayrıca internet ortamından görmeye alışık olduğumuz birçok camia insanı hepsi oradaydı.
Seninle bir araya gelmeyi ben de çok isterdim,orda olsaydın keşke..
Ama olsun,seneye hep birlikte yarışmacı olarak katılalım,hatta aynı ekipte olalım,ne dersin Wink
Bul
maceratorr yazdı:aniden gelişti murat abi.yarışmanın sonuna yetişebildik,yeri bulana kadar biraz da kaybolup oyalandık Smile
pilav,ayran,tatlı + çay vardı,karnımız da doydu güzel bir ödül töreni izledik.ayrıca internet ortamından görmeye alışık olduğumuz birçok camia insanı hepsi oradaydı.
Seninle bir araya gelmeyi ben de çok isterdim,orda olsaydın keşke..
Ama olsun,seneye hep birlikte yarışmacı olarak katılalım,hatta aynı ekipte olalım,ne dersin Wink
Bu tür organizasyonları tertip edenleri, katılanları takdir ediyor, tebriklerimi sunuyorum. ancak katılım hususu seneye yapılacağı zamanki durumuma bağlı. ama sizlerler birlikte aynı ekipte olmaya hiç bir zaman itirazım olmaz.. nasip diyelim.
Bul
Organizasyonu yapanlara da ekibe de tebrikler AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
rusan yazdı:Organizasyonu yapanlara da ekibe de tebrikler AlkisAlkis

Teşekkürler ruşan,teşekkürler murat abi.Aynen böyle organizasyonların çoğalması lazım,bu şekilde yakala bırak bilinci ve doğaya ve doğa hayvanlarına saygı anlayışı yavaş yavaş bizim ülkemizde de yer edinecektir zamanla..
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Bolu-Gerede-Kapaklı Gölü; murki 32 8,235 07-07-2010, 10:49
Son Yorum: kaya42
  KARACA ÖREN Baraj gölü(VİDEO) rauf 16 4,167 13-09-2009, 10:51
Son Yorum: rauf
  Ağlasun baraj gölü 30/11/2008 tarihindeki sazan avımız(resim ve video) alperburdur 20 5,477 15-12-2008, 23:56
Son Yorum: alperburdur
  18/10/2008 Büyükçekmece Gölü rusan 23 4,221 20-10-2008, 22:15
Son Yorum: MaVrUşGiL
  3 Mayıs 2008 ulubat gölü gölyazı turna avımız alperturk 18 6,388 06-05-2008, 21:56
Son Yorum: ANTALYALI07
  B.ÇEKMECE GÖLÜ yıldırıms 8 2,304 28-03-2007, 05:27
Son Yorum: ANTALYALI07
  BEYŞEHİR GÖLÜ raporu.... bigbaro 21 3,916 14-03-2007, 18:58
Son Yorum: bigbaro

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi