24-10-2009, 22:30
kasap100 yazdı:Bereketli ve afiyet olsun Ahmet abi...
Tavalıklar fazlasıyla çıkmış.Güzel de bir av günü olmuş...
Rastgele...
Teşekkürler Bahadır..
Sevgiler...
Bir Kasa Balık...
|
24-10-2009, 22:30
kasap100 yazdı:Bereketli ve afiyet olsun Ahmet abi... Teşekkürler Bahadır.. Sevgiler...
24-10-2009, 22:31
thunderbolt yazdı:Ahmet Abi süper av yapmışsınız Nedim... Ben hiç ihracat falan duymadım..Ayrıca tahminimce bugün kilosu 3 lira civarı olması gerek..Dün 4-5 lira arası oynuyordu... İyi dileklerine teşekkürler...Rastgele..
24-10-2009, 22:33
yycolak yazdı:işte yine müthiş bir mücadele örneği Sağol Yalçın.. Dediğin gibi bir mücadele oldu..Ama herşeyi ile çok güzel bir gündü..İlgine teşekkürler... Rastgele...
24-10-2009, 22:34
fish or die yazdı:ahmet abi bereketli olsun gerçekten bir kasa balık olmuş gırgırların sonunu Allah hayretsin bu kadarda olmaz dedirtiyorlar insana yazıklar olsun Evet Murat...Bu işin sonu fena görünüyor.. Selamlar...Rastgele..
24-10-2009, 22:34
Can ARSLAN yazdı:çok güzel bir av, tebrikler Teşekkürler Can...Sevgiler...
24-10-2009, 22:37
Albatros-gr yazdı:Ahmet abi super bir balikcilik olmus... Sevgili Faruk... Evet ...Taşlık yerler ağlara zarar verdiği için balıkları oldukça koruyor.. Zargana işi çok zevkli..İpek suyun hemen altından geliyor..Balık yakalanır yakalanmaz havaya fırlıyor..Bir daha hiç suya girmeden sıçraya sıçraya geliyor..İnşallah yakalayınca göreceksin.. İlgine teşekkürler..Sevgiler..
24-10-2009, 22:40
aygroup yazdı:Sevgili Faruk...sahte balicik ile zargana tuttugum cok var.. fakat su ipek ile siftahim yok... sahtede ,sirti uzerinde agirlik oldugundan o dedigin durum pek olmuyor.. yarin sabah hava musade ederse yine salacagim su ipegi
24-10-2009, 22:50
Albatros-gr yazdı:sahte balicik ile zargana tuttugum cok var.. İnşallah yakalarsın Faruk.. İpek kullanacağın gün hava güneşli ve rüzgarın az olduğu bir gün olsun..İki renk ipek dene ..Biri sarı diğeri turuncu..Bazı günler sadece biri iş yapıyor..Kıyıya yaklaşmaya çalış.. Rastgele...
24-10-2009, 22:53
aygroup yazdı:İnşallah yakalarsın Faruk..bilgiler icin sagol Ahmet abi kiyi deyince kac metre derinlige..veya daha dogrusu kiyiya ne kadar yakin geziyorsunuz cinku derinlik olaya sahillere gore degisir
24-10-2009, 22:53
ahmet abi beni balığa götür
ahmer abi beni balığa götür senden öğrenecek çok şey var ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|