Yorumları: 4,310
Konuları: 155
Birol arkadaşım tebrik ederim resimler paylaşım güzel çeri domateslerini bende çok severim tadları çok güzel olur sabah kahvaltıda güzel yenir istavrit bizim burlarda da yok hayırlısı bakalım nereden çıkacaklar yok çıkmaz iseler mezgit e talim o zaman ne yapalım kısmette ne varsa o.
Şerif Eren
YALOVA
Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Yorumları: 966
Konuları: 69
.
Eline sağlık birol,
Çinekopçuların kalabalığından sonra burasını böyle ferah görmek çok güzel,
Gündüz sardalya geçişleri olmuş mu,,,?
.
Niyazi - 1967 - 0+
Yorumları: 11,006
Konuları: 243
birol yine tavalık balık çıkmış bereketli ve afiyet olsun

domateslerinde maşallahı var çok güzel olgunlaşmışlar salatada kahvaltıda çok lezzetli oluyor.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Yorumları: 2,649
Konuları: 156
yycolak yazdı:Birolcum eline emeğine sağlık.
Mezgitler süper.
Domatesler mega süper.
Kızarmış mezgit ve balkondo göznuruyla yetişen domatesler ultra mega süper.
Ama bir tuhaflık var:Balığın en güzel yeri kafası onlar yok!...
Onlarda kedilerin nafakası oldu heralde.
Afiyet şeker olsun.Mundar gitmemişlerdir herhalde.Sağlıklar.
Teşekkür ederim Yalçın Bey. Beğenmenize sevindim gerçekten.
Domateslerle 2 aydır uğraşıyorum ama sonunda değdi. Mükafatını alıyorum bu aralar.
Hamsi, Mezgit, gelincik, palamut gibi balıkların kafasını koparıyoruz, çünkü bu balıkların kafaları iri ve etsiz olduklarından hem yağ tutuyor, hemde yerken zorluk çıkarıyor. Onlarda değerlenip kedilere gidiyor.
Mundar gidermi hiç

Rastgele, Saygılar.
doktor yazdı:Birol arkadaşım tebrik ederim resimler paylaşım güzel çeri domateslerini bende çok severim tadları çok güzel olur sabah kahvaltıda güzel yenir istavrit bizim burlarda da yok hayırlısı bakalım nereden çıkacaklar yok çıkmaz iseler mezgit e talim o zaman ne yapalım kısmette ne varsa o.
Teşekkürler Doktor.Domatesler güzel oluyor gerçekten kahvaltıda. İstavrit herhalde busene çok bol çinekop olduğundan yok oldular geçmiş senelerdeki palamut bolluğunda hamsilerin azalması gibi. Yoksa bu zamanda illaki olurdu. Bakalım nereden ve nezaman ortaya çıkacaklar. Ama ben mezgitlerden memnunum. İstavritten daha lezzetliler

Rastgele.
ilerya yazdı:.
Eline sağlık birol,
Çinekopçuların kalabalığından sonra burasını böyle ferah görmek çok güzel,
Gündüz sardalya geçişleri olmuş mu,,,?
.
Teşekkürler Niyazi bey. Evet arnavutköy eski sakinliğine kavuştu sonunda. Şimdilik sadece mezgitçiler var. Başka hiçbir balıkta yok. Gündüz bilmiyorum ama akşamüstü 5 ten sonra sardalya-istavrit vs. balık yoktu.
fish or die yazdı:birol yine tavalık balık çıkmış bereketli ve afiyet olsun
domateslerinde maşallahı var çok güzel olgunlaşmışlar salatada kahvaltıda çok lezzetli oluyor.
Teşekkürler Murat.

Gerçekten güzel oluyorlar.
Yorumları: 8,454
Konuları: 99
Birol mezgitlerin yanına domatesler cuk oturmuş afiyet olsun..
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Yorumları: 3,046
Konuları: 26
valla mezgit tam yenecek zamanı elinize sağlık.
fotokopici yazdı:valla mezgit tam yenecek zamanı elinize sağlık.
Teşekkürler Erol Bey.
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
dostum adamı nasılda imrendiriyosun,şu resimlere baktıkça içim gitmiyo değil..resimleride öyle özenle çekiyosun ki adamı baştan çıkarıyosun..bende oralara gelmek istiyorum ama zamanım kısıtlı..eline emeğine sağlık..balıklar süper..saygılar.rastgele..
BALIK and OZAN yazdı:dostum adamı nasılda imrendiriyosun,şu resimlere baktıkça içim gitmiyo değil..resimleride öyle özenle çekiyosun ki adamı baştan çıkarıyosun..bende oralara gelmek istiyorum ama zamanım kısıtlı..eline emeğine sağlık..balıklar süper..saygılar.rastgele..
Eee imrendiririm tabii, haydi balığa gidin, balık tutun.

Vakit ayarlayabilirsen gel, atalım beraber olta. Ama biraz ters tabii sana.

Sanada rastgelsin, Saygılar.