25-02-2009, 23:53
rauf abi bu iş senin elinden kurtulmaz artık güzel bir çalışma olmuş sonucunda görevinide başarıyla tamamlarsa harika olur.
paylaşım için teşekkürler.
Polyesterde RAPALA yapımı.(Slayt)
|
25-02-2009, 23:53
rauf abi bu iş senin elinden kurtulmaz artık güzel bir çalışma olmuş sonucunda görevinide başarıyla tamamlarsa harika olur.
26-02-2009, 00:50
güzel paylaşım Rauf abi eline emeğine sağlık inşallah rapallan ile daha da güzel balıkçılık lar yaparsın saygılar.
![]()
Şerif Eren
YALOVA Deniz benim için Hayattır. =0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
26-02-2009, 00:57
epeyce emek sarfetmişsin abi hazır rapalalardan ağır olacağı kesin diye düşünüyorum sizinde dediğiniz gibi sudaki dansı önemli ama harika görünüyor ellerinize sağlık
![]() şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir
"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
26-02-2009, 00:59
rauf abi 2 değil 20 dk olsa su gibi izlenir bir video olmuş eline emeğine sağlık inşallah iş yaparda emeğinin karşılığını alırsın
![]() ![]()
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
26-02-2009, 01:13
İnsanın kendi el emeği gibisi olmaz. Çok güzel ve aydınlatıcı çalışma çok teşekkürler.
orhanekmekci yazdı:İnşallah emeğinin karşılığını alırsın üstad.RasgeleTeşekkürler sağ olasın. Albatros-gr yazdı:Her seyin basarili gitmesi dilegiyleTemennilerin icin cok sağ ol. Lakerda yazdı:Rauf abi verdiğin linke bir türlü ulaşamadım..Ağbi şimdi yine kontrol ettim calışıyor diğer arkadaşlarda baktığına göre zannederim sorun sende olabilir. aahmet yazdı:rauf ağbi paylaşım için teşekkürler,emeğinin karşılıgını işallah alırsın.Sağ ol ahmet inşallah. BALIK and OZAN yazdı:mükemmel bir işçilik..bayıldım..ellerine sağlık rauf abi.Teşekkürler dostum rastgelsin. H.A.R.U.N yazdı:Rauf abi süpersin bu rapala imalinin ortalama maliyeti ne olur senceHarun sırasıyla cevaplayım ben bu kalıp silikonunu istanbuldan getirttim fiatı kilosu 25 TL.polyester olarak beyaz polyester kullanıcaksın ve kobalt ve dondurucu miktarlarınıda iyi ayarlaman lazım diğer bir hususta kuruma sıcaklığı 24 derece olması uygun bu cins bir polyesteri 5 kilosuna 25Tl verdim bir rapalanın 20gr geldiğini düşünürsen bir kilo polyester kac tane döker sen tahmi net.bu kalıpla yüzlerce dökebilirsin.şu anda benim döktüğüm rapalanın ici dolu ama icine bilyeli silindirik bir tüp yerleştirmek veya helogramlı nesneler yerleştirmek olasılığı var ama bu tip dalıcılarda(6-9 mt)orjinallerinde bilye yok.Bu rapalayı denizde deniyeceğim biraz denge problemi var aksiyonu nasıl etkiliyecek bilmiyorum.Aslında metal ağızlı bir rapala ile bu işe başlamam hata pilastik gagalı sahtelerin dökümü ve denge problemi daha kolay selamlar. balıkcı uğur yazdı:paylaşım için teşekkürler rauf abiBende teşekkür ederim uğur. bucalı yazdı:Rauf abi eline sağlık orjinal bişey olmuş rastgelir inşallah.Görünüş öyle birde denizde deneyelim bakalım. kasap100 yazdı:Rauf abi elinize sağlık, emek ile bilginin birleşimi.Harika bir çalışma olmuş.Teşekkürler arkadaşım rastgelsin.
26-02-2009, 07:07
LeVrEkCi yazdı:rauf abi bu iş senin elinden kurtulmaz artık güzel bir çalışma olmuş sonucunda görevinide başarıyla tamamlarsa harika olur.Teşekkürler nihat anya ile konya denizde belli olucak ![]() doktor yazdı:güzel paylaşım Rauf abi eline emeğine sağlık inşallah rapallan ile daha da güzel balıkçılık lar yaparsın saygılar.Sağ ol doktor şu bozuk havalarda hic olmassa vakit iyi geciyor. araphüso26 yazdı:epeyce emek sarfetmişsin abi hazır rapalalardan ağır olacağı kesin diye düşünüyorum sizinde dediğiniz gibi sudaki dansı önemli ama harika görünüyor ellerinize sağlıkHüseyin polyester olarak ağırlık fark etmiyor sadece metal gagadan fiber gagaya gectik o biraz dengeyi bozdu olmassa polyester gaganın icine metal bir sac eklemeyi düşünüyorum. fish or die yazdı:rauf abi 2 değil 20 dk olsa su gibi izlenir bir video olmuş eline emeğine sağlık inşallah iş yaparda emeğinin karşılığını alırsınİnşallah dostum rastgelsin. murkican yazdı:İnsanın kendi el emeği gibisi olmaz. Çok güzel ve aydınlatıcı çalışma çok teşekkürler.bende teşekkür ederim.
26-02-2009, 09:50
Bu kadar emeğin karşılığı olur inşallah, ellerine sağlık..
![]()
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
26-02-2009, 12:02
rauf abı masallah ellerıne sağlık sen daha neler yapıp cıkarırsın bızlere senın elınden hersey gelıyor nazar değmesın
![]()
26-02-2009, 17:35
Uzun_ahmet yazdı:Bu kadar emeğin karşılığı olur inşallah, ellerine sağlık..Cok teşekkürler olmassada önemli değil oluncaya kadar yolu var iyi günler. harun77 yazdı:rauf abı masallah ellerıne sağlık sen daha neler yapıp cıkarırsın bızlere senın elınden hersey gelıyor nazar değmesınYaa evet benim peder beni hic boş koymazdı mutlaka elime bişiler verirdi olmassa dükkanlara cırak olarak giderdim okul tatillerinde.meraklı olduğum icinde cabuk kapardım.Ama samimi söyliyim matematiği hic sevmezdim ![]() ![]() |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konu ile Alakalı Benzer Konular | |||||
Konular | Yazar | Yorumlar | Okunma | Son Yorum | |
kefal yapımı hakkında | 34lonely | 7 | 1,833 |
05-07-2013, 12:06 Son Yorum: tahsinmersin |
|
Rapala Takımının yapılması | canervz | 3 | 1,346 |
13-10-2012, 16:14 Son Yorum: yycolak |
|
Ev yapımı KIRMIZI ACI BİBER.! | rauf | 20 | 3,456 |
16-06-2012, 23:09 Son Yorum: fish or die |