Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
yardım
naxos 5 yazdı:uğur, balıkçılık dersine iyi çalışmışsın. tam puan. okul derslerine de bu kadar özenli çalışıyor musun?Siyirdim
çalışman olumu abicim derse çalışmasak ne işimiz var balıkta SiyirdimBobo
Bul
teşekkürler arkadaşlar bilgileriniz için sizin dediklerinizi ortalama ben yapıyorum ama bir türlü istediğim verimi alamıyorum bir de bu sene sakarya nehrinde inanılmaz kaya balığı var şaştım valla mısır hariç ne takarsan tak hallediyor inanmazsınız arkadaşlar olta dibe oturmadan yemi bitiriyorlar birde soluncan takarsan elinden oltayı bırakmadan bitiriyorlar eğer kaya balığı tutmaya uğraşayım abartısız günde en az 20 , 30 kilo yakalarım
Bul
bizim burda ona(kayabalığına) vali balığı diyorlar..çok acayip bi balık zaten o üredikten sonra balıkta kayboldu daha doğrusu azaldı..üşenmeyip derisini yüzüp yağda kızartırsan çok lezzetli eti var...balık tutamamandaki etken bence balığın yokluğu... sadece kara sülüğü tavsiye edebilirim en dayanıklı yem..tatlısu kefali, dargın(kum balığı),yayın balığı tutabilirsin rast geleRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
araphüso26 yazdı:bizim burda ona(kayabalığına) vali balığı diyorlar..çok acayip bi balık zaten o üredikten sonra balıkta kayboldu daha doğrusu azaldı..üşenmeyip derisini yüzüp yağda kızartırsan çok lezzetli eti var...balık tutamamandaki etken bence balığın yokluğu... sadece kara sülüğü tavsiye edebilirim en dayanıklı yem..tatlısu kefali, dargın(kum balığı),yayın balığı tutabilirsin rast geleRose
aynen katılıyorum hüseyin abi heni biri demişya sudan babam çıksa yerim diyeBobo derisin yüz at tavaya Seerf
Bul
teşekküreler arkadaşlar ama o balığın görüntüsü bile beni tiksindiriyor bırak yemeyi görmeyi bile istemiyorum
Bul
ahmet balık tutmaya eskişehir taraflarına geliyormusunuz ..ben söğütten vede bozüyükten yukarı çıkmadım...Smile
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
hayır gelmiyorum abi sadece bir söğüt tarafında kızıldamlar göletine gittik saat 17:30 dan sonra ondada yer bulamadı geriye döndük orayı bilirmisin bilemem ama birde bilecik kurt köy var bilirmisin bilmem ama orada arkadaşlar makarnayla mütiş balık aldıklarını söylüyorlar
Bul
iki göletide bilirim özellikle kızıldamları avucumun içi gibi bilirim..ne zaman gelmiştin en sonSmile
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
valla kızıl damlara o kalabalığı gördükten sonra bir daha gelmedim kurt köyüde arkadaşlar tavsiye ettile ama birtürlü gidemedim hep gölpazarı tarafında bulunan sakarya yakınıdaki göletlere ve sakaryaya gittim
Bul
Ahmet bu kadar bilgiden sonra hiç anlamadığım halde ben de tatlı sucu olabilirim herhalde.Arkadaşlarımız ne güzel açıklamalarda bulunmuş.Uğur'un anlattıklarını da yabana atma, yaşı küçüktür ama tecrübesi ve bilgisi boyunu aşmış durumda.Smile Forumumuzda tatlısu ustalarının açtıkları çok güzel paylaşımlar da var.Fırsat buldukça konuları araştırırsan aradıklarının fazlasına ulaşırsın.Birde size yakın üyemiz Murat bey (Sakarya'dan murkican) online olunca onunla tanışırsanız bahsettiğiniz av bölgelerinde ne gibi takım ve yem kullanıldığı hakkında oda yardımcı olur kanaatindeyim.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yardım yalova tatar 11 1,046 09-10-2016, 08:13
Son Yorum: yalova tatar
  bursa narlı için acil yardım teksasgkn 35 5,392 16-04-2014, 17:19
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  Yeni üye oldum amatörüm yardım :) cimbom01 15 2,808 03-03-2014, 12:46
Son Yorum: ANTALYALI07
  iznik gölü yardım LeVrEkCi 10 2,287 21-02-2013, 20:04
Son Yorum: haakaan
  eşkina taşı yardım ANTALYALI07 6 1,484 23-11-2012, 20:06