Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayburnu yenikapı arası
sayın balıkçım eline koluna sağlık her şey güzel olmuş.
Bul
mehmet ali abi ve diğer arkadaşları tebrik ederim.ozan bir adım önde olmuş.balıklar aslında az değil.çeşit olmuş.tencerede dolmuş.yalnız mehmet abi tuz atmadın galiba yemeğin yapılışını fotoğraflarda öyle güzel anlatmış ki tuzu eksik gibime geldi.Wink
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
arkadaşlar avınız yinede güzel geçmiş şu an cumartesi istanbula geldim pazar günü öğleden sonra yeğenimle cankurtarana yerleştik akşam ona kadar her yolu denedim lakin birkaç tane kıraçe ve izmarit sanki balık marmarayı terketmiş.yinede deniz havası ordaki muabbet güzeldi.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
çok güzel bir av oldu..balıklar bizim meranın balıklarından daha iri..dahada büyüklrinin olduğuna eminim..yer çok uygun kırma taşlık..gece 01de iri olan yakalandı 900 gr..erken saatte gün batımında ufak boylar geldi..devamı gelecek...saygılar..rastgele..

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Seerf
Bul
bereketli olsun sayın balıkçı abilerim balıklar tam süper olmuş afiyet olsun.rastgele.
Bul
BABUÇ yazdı:arkadaşlar avınız yinede güzel geçmiş şu an cumartesi istanbula geldim pazar günü öğleden sonra yeğenimle cankurtarana yerleştik akşam ona kadar her yolu denedim lakin birkaç tane kıraçe ve izmarit sanki balık marmarayı terketmiş.yinede deniz havası ordaki muabbet güzeldi.

olsun fahrettin abi güzel bir gün geçirmişsin..raporlar birbirine girmiş keşke yeni konu açsaydın...rastgele abiAlkisRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
SerenaY66 yazdı:mehmet ali abi ve diğer arkadaşları tebrik ederim.ozan bir adım önde olmuş.balıklar aslında az değil.çeşit olmuş.tencerede dolmuş.yalnız mehmet abi tuz atmadın galiba yemeğin yapılışını fotoğraflarda öyle güzel anlatmış ki tuzu eksik gibime geldi.Wink
ilkerciğim tuz görünmeyen baharatlar arasında kara biber ,acı biber gibi. özel baharatları yazmadım herkesin ayrı damak tadı vardır diyeGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
BABUÇ yazdı:arkadaşlar avınız yinede güzel geçmiş şu an cumartesi istanbula geldim pazar günü öğleden sonra yeğenimle cankurtarana yerleştik akşam ona kadar her yolu denedim lakin birkaç tane kıraçe ve izmarit sanki balık marmarayı terketmiş.yinede deniz havası ordaki muabbet güzeldi.
fahrettin bey sizin bulunduğunuz yerin yaklaşık 100-150 metre sarayburnu tarafındaydık bizde, cumartesi gece saat 03 e kadar ordan avlandık ama neşesi yoktuGulumse
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Mehmet ali bey doğru tadı yok ve lakin hastalık bu emekli olunca daha güzel tadını çıkarırsın
Bizde dört kişiydik muabbetimiz güzeldi.
Bul
Hüseyin kardeşim ayrı konu açmadım kaynaşmak için saray burnu yeni kapı arasın da bende vardım demek için raporlar karışmaz gönüllerimiz birya önemli olan o ras gele
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sarıyer-bebek arası son durum nedir bilen varmı ? katenerci kemal 6 1,164 21-12-2014, 00:03
Son Yorum: bucalıfikret
  04.11.2012 Yenikapı LÜFER 2 ring 8 1,589 05-11-2012, 02:45
Son Yorum: oguzcanagca
  6-mart-2011 sarayburnu katenerci kemal 12 2,778 08-03-2011, 11:45
Son Yorum: Uzun_ahmet
  porto lagos - fener arası... naxos 5 71 8,335 02-12-2009, 10:18
Son Yorum: bestvz
  03.04.2007 sarayburnu iri istavrit BALIK and OZAN 21 4,381 04-04-2007, 17:11
Son Yorum: doktor

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi