Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
porto lagos - fener arası...
Değerli dostlar, güzel bir pazar günüydü, 22 Kasım. Herşey balığa elverişliydi. Serkan'la (cranium) Faruk abimizin tavsiyesi üzere gittiğimiz merayı bugün de deneyelim dedik. Günümüzü fotoğraflarda anlatmaya çalıştım. Aslında fotolar çok fazlaydı ve bunların içlerinden birkaçını seçip sizinle paylaşmak istedim. Çeşidi bol bir balık günü yaşadık; mercan, karagöz, gopes, istavrit, ispari, kırlangıç, ahtapot...

Yem : mamun (700 adet), tuzlu karides
iğneler değişik markalarda 4-5 no
oltalar: klasik 3'lü

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

[SIGPIC][/SIGPIC]
önce denizlerimizi temiz tutalım, sonra da balık...
Bul
Tebrikler guzel ve bereketli bir av olmus afiyetler olsunSeerf
Bul
hakan abi çok süper bir anlatım,bu anlatımda resimlerle birleşince çok güzel bir av raporu olmuş,elinize sağlık,paylaşım için teşekkürler.rastgele.
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
hocam elinize emeğinize sağlık güzel mercan almışsınız sizede bu yakışır. serkan arkadaşa selam afiyet olsun rast gele.AlkisAlkisSeerf
Bul
Master yazdı:Tebrikler guzel ve bereketli bir av olmus afiyetler olsunSeerf
sağ ol. teşekkür ederim.

ANTALYALI07 yazdı:hakan abi çok süper bir anlatım,bu anlatımda resimlerle birleşince çok güzel bir av raporu olmuş,elinize sağlık,paylaşım için teşekkürler.rastgele.

Aytekin kardeşim, benim raporlarıma yorum yazman, beni çok mutlu ediyor. teşekkür ederim. sana da bol balıklı avlar dilerim.

bucalıfikret yazdı:hocam elinize emeğinize sağlık güzel mercan almışsınız sizede bu yakışır. serkan arkadaşa selam afiyet olsun rast gele.AlkisAlkisSeerf

fikret abi, aslında ben ve Serkan "mırmırcıyız". ama çeşme org.'ndan sonra ve faruk abinin tavsiyelerinden sonra galiba bu gidişle "mercancı" olacağız. teşekkür ederim.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
Hakan guzel bir av yapmissinizAlkistebrikler
sadece biz yoktuk ne yazik kiSnifsinf
fotolar uzerinde rapor fikri bence cok guzel olmusAlkis
baliklarin boylari cok guzel..
deniz ve havada guzel olunca keyfinizi farkediyorum..
buradan da ,yardiminiz icin tesekkurler..
bir dahakine sizin teknedeyim
sadece o sabah 6 ,aksam 6 beni korkutuyorHi
yakindan bu konuyu bir goruselimSeerf
..................................
hayirli olsun,gule-gule kullan
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
Sevgili Hakan hocam,
Serkan kardeşimizle çok güzel bir av olmuş. Sıradışı güzel raporlarınız için teşekkür ederim.Alkis
Tam meslektaşım iri pembeleri götürmüş diyecektim ki, hemen altta szin çifterli pembeleri görünce gözlerim fal taşı gibi açıldıHi Maşallah ne meraymış....Faruk abi mereyı kuruttular diyor haberiniz ola.Ama bu haftaki kurtarma timliğiniz afettirmiştir.Wink
Her ikinize de afiyet olsun.Keyifli avlarınızın devamını dilerim.Rastgele...AlkisSeerf
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
kasap100 yazdı:Sevgili Hakan hocam,
Serkan kardeşimizle çok güzel bir av olmuş. Sıradışı güzel raporlarınız için teşekkür ederim.Alkis
Tam meslektaşım iri pembeleri götürmüş diyecektim ki, hemen altta szin çifterli pembeleri görünce gözlerim fal taşı gibi açıldıHi Maşallah ne meraymış....Faruk abi mereyı kuruttular diyor haberiniz ola.Ama bu haftaki kurtarma timliğiniz afettirmiştir.Wink
Her ikinize de afiyet olsun.Keyifli avlarınızın devamını dilerim.Rastgele...AlkisSeerf
abi bunlar genc..
vur dedik ....olduruyorlar..Siyirdim
bu ne yaw..
tam gidecektik,motor bozuldu..
gitti bizim baliklar
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret71[/SIZE]
Bul
iyi bir macera güzel bir av daha ne denirki.
Bul
Albatros-gr yazdı:abi bunlar genc..
vur dedik ....olduruyorlar..Siyirdim
bu ne yaw..
tam gidecektik,motor bozuldu..
gitti bizim baliklar

abi, daha önce de yazdım; sen bizimle olmadığın zaman hep deplasmanda oynuyorsunHehe. takıl bizimle, yaşa hayatınıSiyirdimson zamanlarda deplasman takımı oldun be abi, gelen atıyor, giden atıyor.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sarıyer-bebek arası son durum nedir bilen varmı ? katenerci kemal 6 1,163 21-12-2014, 00:03
Son Yorum: bucalıfikret
  Fener`de bu kadar oluyor:( Albatros-gr 38 4,944 03-10-2011, 23:55
Son Yorum: Albatros-gr
  YAZILI ile başladık LAGOS ile bitirdik!. rauf 11 4,104 08-02-2011, 04:57
Son Yorum: rauf
  sahteyle TRAL balığı Jig ile LAGOS balığı. rauf 24 7,446 21-01-2011, 10:23
Son Yorum: ANTALYALI07
  orto lagos'ta pazar zevki naxos 5 47 5,525 18-11-2009, 15:44
Son Yorum: naxos 5
  porto lagos mırmırları naxos 5 27 4,442 19-11-2008, 18:57
Son Yorum: naxos 5
  Sarayburnu yenikapı arası istavritci 43 10,236 06-08-2008, 08:31