İstanbul soğuk ama içimizdeki balık aşkı bizi ısıstıyor vira bismillah oltalar denizle buluşuyor,biraz istavrit keyfimize keyif katıyor derken o ne sanki kolum kopacak o ne vuruş tu öyle amanki amansakın boş koyma dedim kendime bu olsa olsa ya bir zindandelen,yada baba bir lüfer yora yora sardım makinayı hani banaks 5000 de hiç koyvermedi sağolsun derken parıldadı deniz bir hışımla aldım karaya hayal ettiklerim olmamıştı ama baba bir tırsi geldi nasibimize tam 600 gr.sizlerle paylaşmak istadim naçizane.Allah herkese gönlündeki en büyük balığı nasip etsin.
6-mart-2011 sarayburnu
|
07-03-2011, 22:30
afiyet olsun Kemalettin..
![]() daha da buyukleri ve bollarina rastgele
[SIGPIC][/SIGPIC][SIZE=1]Bir kisiye balik verecegine,balik tutmayi ogret
![]()
07-03-2011, 22:30
katenerci kemal yazdı:İstanbul soğuk ama içimizdeki balık aşkı bizi ısıstıyor vira bismillah oltalar denizle buluşuyor,biraz istavrit keyfimize keyif katıyor derken o ne sanki kolum kopacak o ne vuruş tu öyle amanki amansakın boş koyma dedim kendime bu olsa olsa ya bir zindandelen,yada baba bir lüfer yora yora sardım makinayı hani banaks 5000 de hiç koyvermedi sağolsun derken parıldadı deniz bir hışımla aldım karaya hayal ettiklerim olmamıştı ama baba bir tırsi geldi nasibimize tam 600 gr.sizlerle paylaşmak istadim naçizane.Allah herkese gönlündeki en büyük balığı nasip etsin.bu ara tezgahlarda çok görüyorum bu boy tirsilerden, tirsi oltada gerçekten heyecan yaratır zevklidir tutması.bereketli olsun abi afiyet olsun rastgele ![]()
07-03-2011, 22:59
Bereketli olsun Kemalettin bey, fotodan belli olmuyor,yemliye mi sahteye mi geldi ?
07-03-2011, 23:05
Lakerda yazdı:Bereketli olsun Kemalettin bey, fotodan belli olmuyor,yemliye mi sahteye mi geldi ?tirsi genelde çapariye gelir mehmet abi,bazen 4-5 tane birden biner ki çok hareketli gelir,çok zevklidir tutması.
07-03-2011, 23:14
Gelişi gibi tadı da güzel olsa ne keyifli olurdu. O heyacanı yetmiş gibi. Afiyetle
![]()
07-03-2011, 23:15
ALTAYLI yazdı:Gelişi gibi tadı da güzel olsa ne keyifli olurdu. O heyacanı yetmiş gibi. Afiyetlebuna katılıyorum ercan abi,o güzelim balık lezzetsiz ve çok kılçıklı olsun ya insan inanamıyor ![]()
07-03-2011, 23:16
Burda yemlide gelmişdi,avı oldukca keyifli balık.Bereketli afiyet olsun
![]()
Bornova - izmir
08-03-2011, 02:09
Kemalettin tirsi son senelerde marmarada çok var
yakalaması zevkli ama lezzeti olmayan çok kılçıklı bir balık bir dahaki avında lüferleri yakalamanı dilerim rastgele
ÇORLUDAN SELAMLAR 1962
08-03-2011, 03:12
kemalettin bey ellerinize sağlık,iyi denk gelmiş.bir dahaki sefere daha iyilerine.
|
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi