Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sarayburnu yenikapı arası
Sayın balıkçım erola birisi demişki saray burnu yenikapı arasında cankurtaran mevkiinde 1 kiloluk 2 kiloluk eşkinalar çıkıyor demiş.erol bana söyledi bizde bir kaşıntı başladı sabırsızlıkla hafta sonu beklenmeye başladı derken cumartesi geldi ve bu arada bir kaşınandaha bize eklendi oda ozan.cumartesi gündüz saat 15 de dere ağzından teke çıkarmaya başladık ama bir sıcak var sormayın biraz ben çıkrattım sıcak beynime geçiyorduki ozan devam etti.baya bir teke çıkrttıktan sonra kadıköyden yola çıktık.saat 17 civarı sarayburnuna vardık ama yer kesin belli değil sayın balıkçımın biraz telefon trafiğinden sonra yeri tesbit ettik.fazla uzatmayım umduğumuz balığı alamadık bir kaçtane ozan o kadar erol ben en azını aldım fakat ben boş gitmektense biraz gelincik ve iskorpit alayım dedim öylede oldu.takımlar ikili şamandıralı ve şamandırasız olarak atıldı ben şamandıralı takımların kurşuna yakın yerine bir iğne daha bağlayıp istavrit yemide taktım hem eşkina hemde gelincik ve iskorpit aldım bayada başarılı oldum.Avımız gece saat 03 de sona erdi sabaha karşı kadıköye geldik.ama diyeceksinizki bu kadar çeşidi bir arada ne yapacaksın.onuda fotoraflarla sizlerle paylaşmaya çalıştım.NOT:çatalla yeyin yoksa parmaktan olursunuz.Siyirdim

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
fotoların devamı.

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
mehmet ali senin ellerini bağlasınlar benim ayaklarımı bu ne güzellik göze hitap ettiği kesin
tadıda süperdir..sizleri tebrik ederim... çok güzel görüntüler allah muhabbetinizi bozmasın AlkisAlkisRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
Sayın balıkçım teşekkürler,bir tarif ancak bu kadar güzel verilebilirdi.Gerçekten nefis görünüyor.Afiyet olsun.
Eşkinalar, özellikle Ozan'ın oltasındaki bayağı iri,gelincik,iskorpit,ispari güzel de çeşit olmuş.Tebrikler.Kadıköy ekibi eşkina işinde Esenköy,Moda,Cankurtaran derken bayağı uzmanlaştı..
Bul
bereketli olsun .ellerine sağlık mehmet abi yemek çok güzel olmuş.
Bul
sayın balıkçım Seerftebrikler malı götürmüşsünüz yine helal olsun.tavada yakışmış mahalleyi kokutnasaydınız bari Bobo
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
üfffffff yemede yanında yat, mehmet ali abime bak beee tebrikler abii ne olursa olsun eşit bol olmuş harikasınız, arkadaşlarıda tebrik ederim erol abiyi ve ozanı desene gecenin balıkçısı ozandı, hepinizi kutluyorum tebrikler..AlkisAlkisAlkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
Seerf tebrikler mehmet ali abi güzel av ve güzel yemek Gulumse eline emeğine sağlık.
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
Mis gibi görünüyorlar mehmet ağabey,
hepinizin ellerine, yüreğine sağlık,,,
mehmet ali abi ellerine saglık afiyet olsun Alkis
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  sarıyer-bebek arası son durum nedir bilen varmı ? katenerci kemal 6 1,164 21-12-2014, 00:03
Son Yorum: bucalıfikret
  04.11.2012 Yenikapı LÜFER 2 ring 8 1,588 05-11-2012, 02:45
Son Yorum: oguzcanagca
  6-mart-2011 sarayburnu katenerci kemal 12 2,770 08-03-2011, 11:45
Son Yorum: Uzun_ahmet
  porto lagos - fener arası... naxos 5 71 8,324 02-12-2009, 10:18
Son Yorum: bestvz
  03.04.2007 sarayburnu iri istavrit BALIK and OZAN 21 4,377 04-04-2007, 17:11
Son Yorum: doktor

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi