Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
25-26-27 nisan
LeVrEkCi yazdı:ibreti alem için gidecem balıkları toplıyacam gelecem anlaşıldı şimdiden ayın avcısın adayım haberiniz ola ama mayısa adayım sanıyorum Smile)
çok sıkıldım çokkkk kaçmam lazım artık yoksa ciddi sıkıntı yaşayacam işin kötüsü siteyede yansıyacak sazanları kfalleri tavuk görür oluyorum artık Smile)
yaww biriniz geldi yosuncubaba oldu biriniz geldi pantolon avcısı oldu ben gelirmiyim tatlı suya düşermiyim elinize hahahahaaaaaaaaa

olurmu sen gel bak balık nası yakalanır gör hemde sen tutacan yannız temmuzu bekle ayın avcısı oylamasında balina tutsan sana oy yok hehehehehRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul
ben buraya bi levrek yerleştireyim sen bana oy verme hehehe yaww o kadarmı kızdın bana Smile))))
Bul
LeVrEkCi yazdı:ben buraya bi levrek yerleştireyim sen bana oy verme hehehe yaww o kadarmı kızdın bana Smile))))

yok bee reis kızarmıyım o kadar çiğ adammıyız biz dostun şakasınıda kahrınıda çekeeriz sen levreği yerleştir buraya gene oy yok hehehehehBabySiyirdimRose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Hüseyin boş torba moş torba çadırın yeri süper ne uyku çekilir orada ama Tatarlar köprüsünde balık çıkmadı haa tatara telefon açsaydın senin köprüde balık yok acele bir şeyler yap diye sen gel abicim istanbula hiç olmazsa pantolon falan çıkıyor pantolon deyip geçme şu aralar kara borsa
Dostum avında süper yaptığın arazi uygulamasıda hele yanında bobo varsa tamam abi balık gelmiş gelmemiş gülmekten kırmıştır seni nede olsa bobo
Boboyu bobo yaprında sanada güllü yakışmak üzere haberin olsun Smile
Herşey gönlünce olsun
Bul
H.A.R.U.N yazdı:Hüseyin boş torba moş torba çadırın yeri süper ne uyku çekilir orada ama Tatarlar köprüsünde balık çıkmadı haa tatara telefon açsaydın senin köprüde balık yok acele bir şeyler yap diye sen gel abicim istanbula hiç olmazsa pantolon falan çıkıyor pantolon deyip geçme şu aralar kara borsa
Dostum avında süper yaptığın arazi uygulamasıda hele yanında bobo varsa tamam abi balık gelmiş gelmemiş gülmekten kırmıştır seni nede olsa bobo
Boboyu bobo yaprında sanada güllü yakışmak üzere haberin olsun Smile
Herşey gönlünce olsun

sağolasın harunum banada güllü haHappy valla bi boşluk yakalamayın hehhehh ama ne yapayım yav tomurcuktan açışı falan çok hoşuma gidioHikafana göre benim için farketmezRosebizim uzunun iş arkadaşı mesut cumartesi öğlen bi uyumaya başladı. pazar sabaha kadar adam bi yemeğe kalkıo sora güpe çadır.hiç kalkmıyacak sandım
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
araphüso26 yazdı:sağolasın harunum banada güllü haHappy valla bi boşluk yakalamayın hehhehh ama ne yapayım yav tomurcuktan açışı falan çok hoşuma gidioHikafana göre benim için farketmezRosebizim uzunun iş arkadaşı mesut cumartesi öğlen bi uyumaya başladı. pazar sabaha kadar adam bi yemeğe kalkıo sora güpe çadır.hiç kalkmıyacak sandım
wAalla en iyisini uzunun arkadaşı yapmış nede olsa balık yok vur kafayı yat uyu kalk yemek ye tekrar vur kafayı yat uyu hehehe ekmek elden su gölden otelde beleş nasılsa Bobo
Bul
H.A.R.U.N yazdı:wAalla en iyisini uzunun arkadaşı yapmış nede olsa balık yok vur kafayı yat uyu kalk yemek ye tekrar vur kafayı yat uyu hehehe ekmek elden su gölden otelde beleş nasılsa Bobo

bu konuda yorum yapmıyacam ayıp olur adamaRose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
sen yapma hüso biz yapıyoruz senin yerine ama uzunuda seviyoruz arkadaşınıda neden dersen en azından gelmiş oraya ve çadırda olsa kalmış adamcağız bunun hakkınıda vermek lazım
Bul
H.A.R.U.N yazdı:sen yapma hüso biz yapıyoruz senin yerine ama uzunuda seviyoruz arkadaşınıda neden dersen en azından gelmiş oraya ve çadırda olsa kalmış adamcağız bunun hakkınıda vermek lazım

eyvallah reis bizde sizleri seviyoruzAlkisRose
şey yolunda demektir

Atatürk olmasaydı
Bul
Tebrikler Hüseyin güzel kamp, haftaya güzel başlamak demek. Turna bu sene kurudu her halde burlardada yok. En azından ben bulamadım.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  23 Nisan 2010, Urla Salih Reis 18 2,844 28-04-2010, 08:54
Son Yorum: tedirgin SaZaN
  3-4 nisan çeşme ıldırı seabream 26 4,413 09-04-2010, 00:32
Son Yorum: yycolak
  nisan 2009 salı pazarı-kabataş çinekop avı BALIK and OZAN 20 4,223 18-06-2009, 05:00
Son Yorum: thunderbolt
  11 Nisan 2009 Urla Salih Reis 28 3,989 15-04-2009, 09:36
Son Yorum: dincobey
  19 Nisan cumartesi fish or die 22 3,404 24-04-2008, 14:32
Son Yorum: ANTALYALI07
  13 Nİsan Pazar GÜzelbahÇe fish or die 36 5,341 16-04-2008, 20:06
Son Yorum: kovboy
  04/nisan yalova yalova tatar 20 2,700 06-04-2008, 18:06
Son Yorum: yaren78
  30 nisan dere avı ahmedow 5 2,106 02-05-2007, 13:19
Son Yorum: rusan
  30 NİSAN PAZAR NARLI RAPORU GURHAN 15 3,438 01-05-2007, 12:30