cumartesi iş çıkışı kurtları dökmek amacıyla güzelbahçeyi yoklayayım dedim, hava çok güzel deniz o kadar duru ve berraktı ancak balık yoktu bu sefer 4-5 saat muhabbet sohbet derken geçmişti. izmarit ısparoz birtanede denizin bana hediyesi olan mırmır ile geri döndüm, yem yine boru kurdu klasik dip oltası açıktan geldi balıklar, beklediğimin aksine hiç gopez gelmedi şamandralı gopez oltam suyun üstünde gezindi küçük balıkları besledi birde çok güzel bir resime denk geldim onuda ekledim arada.
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
bereketli olsun muratım hiç yoktan iyidir tavalık balığını almışsın gopezi bilmem ama
gelenlerde hiç fena değil tebriklerdaha bollarına inşallah sen sanki organizasyona
antreman yapıyosun geldi işleyen demir pas tutmaz hehehe afiyet şeker olsun kardeşim.
bahriyeli yazdı:bereketli olsun muratım hiç yoktan iyidir tavalık balığını almışsın gopezi bilmem ama
gelenlerde hiç fena değil tebriklerdaha bollarına inşallah sen sanki organizasyona
antreman yapıyosun geldi işleyen demir pas tutmaz hehehe afiyet şeker olsun kardeşim.
ismail abi antreman şart sonra oltayı atarız sağa sola dolarız
[SIGPIC][/SIGPIC]
Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir. Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
manzara benim balıklara gölge düşürdü yaw ama gerçekten harika bir yer orda 10 gün kalıcaksın birde ufak tekne olucak mangal yanında senede 10 gün yeter insana sonra 350 gün çalışırım aralıksız
[SIGPIC][/SIGPIC]
fish or die yazdı:manzara benim balıklara gölge düşürdü yaw ama gerçekten harika bir yer orda 10 gün kalıcaksın birde ufak tekne olucak mangal yanında senede 10 gün yeter insana sonra 350 gün çalışırım aralıksız
valla haklısın ama etrafta insanda olmayacak kafayı dinleyecen... görmedik ama cennet mübarek