25.04.2008 cuma günü iş çıkışı uzun ahmet ben ve ahmetin iş yerinden arkadaşı mesutla saat 18 de sivrihisar ilçesi balıkdamı tarafında avlanmak için yola çıktık avlanacağımız yere vardığımızda saat 20.30 civarı idi. hemen çadırı kurduk karnımız acıkmıştı allah ne verdi ise malı götürdük.cumartesi günü sabah erkenden kalktık oltaları hazırladık. 4 adet makaralı olta ile avlandım.
yem olarak sülük ve tavuk ciğeri kullandık.tatlısu su kefali 8-10 parça olunca öğleyin balıkları yedik. nasılsa daha tutarız onlarla resim çekiniriz dedik ama maalesef ne turna nede tatlısu kefali tutamadık.ahmet mesuta balıkları temizle demiş oda derisini yüzmeden temizlemiş onların resimleri aşağıda tatlısu avcıları hemen ayırırlar diye tahmin ediyorum( resimdekiler sazan diil tatlısu kefali) sonra tekrar derilerini yüzdüm ve pişirdim boş torba gelmemize rağmen sizler iyot alıyorsunuz ya bizde oksijen depoladık.pazar günü meps ve kaşıkla turna tutmak için tatarlar köprüsünde 2 saat kadar uğraşmama rağmen yine turna yoktu. dedim ya boş torba döndük
Hüseyin hakikaten oksijen depolamışsınız,
Ne kadar güzel bir yer orası,
Misler gibi olmuş,
balıklar'da güzel,
Afiyet,şeker olsun, bal olsun,
Arkadaşlarına selam,,,
ilerya yazdı:Hüseyin hakikaten oksijen depolamışsınız,
Ne kadar güzel bir yer orası,
Misler gibi olmuş,
balıklar'da güzel,
Afiyet,şeker olsun, bal olsun,
Arkadaşlarına selam,,,
valla dostum bende çok beğeniyorum. harika yerler görmeni çok isterdim
yaww balık diye tavuk yiyorsunuz bizede balık uttuk diye hava atıyorsunuz puhahahah.
arkadaşlar şaka bi yana bereketli olsun o ortamı yaşamak bile süper olmuş bende bi kaçmam lazım artık darallar bastı .
afiyet şeker olsun rastgele.
LeVrEkCi yazdı:yaww balık diye tavuk yiyorsunuz bizede balık uttuk diye hava atıyorsunuz puhahahah.
arkadaşlar şaka bi yana bereketli olsun o ortamı yaşamak bile süper olmuş bende bi kaçmam lazım artık darallar bastı .
afiyet şeker olsun rastgele.
ciddi süperdide sen balıklara ne fesatlık yapıon... hehehehe tavukmuş kendin gidemion eskişehire gelde senide götüreyim...hem sendeki tekne bende olcak jaws tutarım jawsssssssss
ibreti alem için gidecem balıkları toplıyacam gelecem anlaşıldı şimdiden ayın avcısın adayım haberiniz ola ama mayısa adayım sanıyorum )
çok sıkıldım çokkkk kaçmam lazım artık yoksa ciddi sıkıntı yaşayacam işin kötüsü siteyede yansıyacak sazanları kfalleri tavuk görür oluyorum artık )
yaww biriniz geldi yosuncubaba oldu biriniz geldi pantolon avcısı oldu ben gelirmiyim tatlı suya düşermiyim elinize hahahahaaaaaaaaa