Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kırmızı DUDAKLI ile hasret giderdik!!
orhanekmekci yazdı:Tebrikler Rauf bey.iyiki cıkrığı yapmışsınız tutuğunuz balıkların oltasını atıp çekmesi bile 1,5 saat,mandagözleriniz burada yakaladıklarımdan biraz farklı.Bereketli afiyet olsun.
Orhan bey evet cıkrık mükemmel calışıyor.ama herhalde kaleminiz sürcmüş!atıp cekmesi 1,5 saat değil.inmesi 3dk dipte kalması azami 5-6 dk cekmesi 2 dk toplam9-10 dk.Smile.birde yine aynı isimle anılan lekeli mercan var sizin orada cıkan o olmasın veya tepegöz dediklerinden?selamlar.
vetilmed yazdı:Rauf Bey Önce Günaydın sizde ben gibi erken kalkanlardansınız.Maşallah Nazar değmesin.
Ali arkadaşım yaş ilerledikce uyku azalıyor ne hikmetseGulumsebirde almanyadan kalma alışkanlık var orada senelerce erken kalkmaya alıştık selamlar.
LeVrEkCi yazdı:rauf abi maşallah bereketli olsun elinin pasını atmışsın gerçi o taraflarda pekde paslanmaz insan ama neyse artık.
afiyet olsun rastgele.
özlemişiz av raporu görmeyi Gulumse
Öyle deme nihat istanbulun balığınında avınında yerini tutmaz belli balıklar icin tamam ama inan burası yani gazipaşa alanya ve antalyaya kadar akdenizin en berektsiz yeri büyük balık avı haric(zaten o av profosyonel amatörler icin) diğer balıklar gecit yaparken yakalarsan şeyy ediyonGulumseyoksa işin zor rastgelsin ustad.
rauf abi tbr. yine mercan ları sıralamışsın afiyet olsun
SELİM 1957 GAZİOSMANPAŞA İSTANBUL
Bul
rauf abi görüldüğü üzere güzel hasret gidermişsiniz kırmızı dudaklı sizi çok özlemiş olacak ki sayıları fazla fazla hasret gidermemeniz dileğimle inşallah enkısa zamanda daha bolları ile hasret giderirsiniz saygılar abicim.
Şerif Eren
YALOVA
[Resim: image.php?type=sigpic&userid=340&dateline=1263107994]

Deniz benim için Hayattır.
=0RTAM SANAL AMA DOSTLUKLAR GERÇEK=
Bul
rauf abi bereketli olsun....güzel bir av yapmışsın...afiyetler olsun abi...bol şanslar...
A▒N▒T▒A▒L▒Y▒A J▒İ▒G▒G▒İ▒N▒G
>((((0> ▒T▒E▒A▒M▒ ><((((0>
Bul
rauf ağabey ellerinize sağlık,

Tekne pratiğim çok değil,
Bir kaç kez ist/sarayburnu/cankurtaran açıklarında misafir olarak bulundum,
o zaman da kullanılan ağırlıktan dolayı bir şey anlamamıştım,

süt liman denizde bir derece belki ama ;genelde çalkantılı/akıntılı olan suda bu derinliklerde bu tarz balıkların vurduğunu anlamak zor olmuyormu...?

Mutlaka sizlerin bir pratiği var ki sırım gibi dizmişsiniz,,,
sorum size ve tekneci arkadaşlara belki amatörce gelecektir ama
nedir ustam bu işin sırrı..?

çıkrığınızı sunum yaptığınızda görmüştüm,,,
kullanım kolaylığı sunmasına ve zaman kazandırmasına sevindim,,,

sağlıcakla kalın,,,
Bereketli olsun Rauf abi.Çok güzel görünüyorlar..
Bul
bereketli olsun rauf abi.balıkların maaşallahı var.
Bul
rauf yazdı:Orhan bey evet cıkrık mükemmel calışıyor.ama herhalde kaleminiz sürcmüş!atıp cekmesi 1,5 saat değil.inmesi 3dk dipte kalması azami 5-6 dk cekmesi 2 dk toplam9-10 dk.Smile.birde yine aynı isimle anılan lekeli mercan var sizin orada cıkan o olmasın veya tepegöz dediklerinden?selamlar.

Rauf bey tutuğunuz tüm balıklar için,tek tek yakalandığınızı düşünürek oltanın dibe inip yukarı cıkmasının toplam süresinden söz etmişdim.rasgele.
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sağlık için kırmızı benekli alabalık avı yaser2sultan 7 1,413 25-11-2014, 09:24
Son Yorum: yaser2sultan
  Hasret kalinan av... YaKaMoZ 21 2,845 12-11-2014, 08:42
Son Yorum: Cahit Acun
  LABUKA'larla Hasret giderdik. rauf 9 2,198 31-10-2011, 10:38
Son Yorum: rauf
  Kırmızı dudaklı ,kırmızı gözlüm. rauf 14 2,594 11-06-2008, 00:23
Son Yorum: bucalıfikret

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi