Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hasret kalinan av...
Deniz suyunun sıcaklıgı nedeniyle gttigimiz avlardan hep hüsranla dönüyorduk cumartesi haftalık iznimi fırsat bilip balıkta yapmaya başlamışken degerlendirlim dedik iki arkadaş düştük yollara sabah 5 gibi davut arkadaşım yanıma geldi teknemizi hazırlayıp yla koyulduk yo üzerinde yiyecek yakıt ikmali derken 6:30 gibi avlagımıza vardık teknemizi indirip meramıza geçtik sırti de tık yok arkadaşım sadece bir tane
45 cm palamut yemli takımla yaptıgımız av oldukç verimli geçti günün sonunda yiyecek balıgımızı almıştık uzun zamandır bu şeklide ava hasret kalmıştık dönüş yolunda teknemizi petrolde yıkayıp nihayet eve gelmiştik teknenin arkasında sırti takımlarım vardı tatlı suyla yıkayıp kuruduktan bir gün sonra alırım diye bırakmıştım bahçemde besledigim yavru kediler den biri teknenin içine girip sahte balıklarl oynarken üçlü igneleri ayagına batırması ve acı çekmesi beni oldukça üzdü ne yaptıysak çıkarmakta başarılı olamadık belediyenin veterinerinden yardım istedik geldiler ve kedi yavrusunu götürüp bayılttıktan sonra çıkarmışlar bir gün sonra tedavisi yapılıp tekrar ait oldugu yere bırakıldktan sonra neşem yerine gelmişti banada ders oldu bundan sonra teknenin arkasında takım bırakmakmı asla...
Bundan daha iyi avlarınız sızlerin olsun...

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Bul
bereketli olsun muratım,güzel olmuş,tebrikler..kediye üzüldüm ama hassas davranışın için tebrikler.Alkis
Bul
Bereketli olsun Murat..Alkis
Bul
Bereketli olsun murat
Daha güzellerine inşallah
Bul
bereketli olsun murat abi tebrikler güzel av olmuş balıklar harika AlkisAlkisAlkis
bende cumartesi gece sahildeydim 11 sıraları borukurduyla kıyıya kadar getirdiğim koca vatosu çıkaramadım
şimdiye kadar en büyük balığımdıüstelik yeni aldığım telefonuda denize düşürdüm
sitresli bir hafta sonu geçirdim anlayacağın
tamirci arkadaşıma bıraktım umarım çalışır
Bul
murat eline sağlık bereketli olsun daha bollarına rast geleAlkis
arkadaşına selamlar.Alkis76
Bul
Alkismurat bereketli olsun
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Seni ve arkadaşı tebrik ederim. balıklarda harika. afiyetler ola.Alkis
Bul
Bereketin daim olsun AlkisSeerfAlkis şu arlar o kadar şişmiş durumdayımki Mahcup sizler sayesinde şişimde iniyor Seerf

Daha güzelleri dilerim Alkis
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Maşallah,bereketli afiyet olsun MuratAlkis
Bornova - izmir
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  LABUKA'larla Hasret giderdik. rauf 9 2,198 31-10-2011, 10:38
Son Yorum: rauf
  Kırmızı DUDAKLI ile hasret giderdik!! rauf 28 4,271 27-02-2008, 23:46