Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kırmızı dudaklı ,kırmızı gözlüm.
Bu sabah yine sabahın 5 inde kalktım tekrar derin suya gittim hava yine berbat gel git dalgaları vardı ama cıkmıştım bir kere rüzgar başlarda yoktu ama saat 8 gibi güney doğudan yine bastı.Malum bir kac noktada kösteğimizi saldık balık vardı ama 300 metre derinliğe 500 metre ip salıyordum Af edersiniz corum amelesi gibi calışmaktan sıkıldımHappy zaten denizinde yatması mümkün değildi tekrar limana döndük deniz biraz müsade etseydi cok güzel av olucaktı yinede deniz anaya şükranlarımızı sunalım Affetselamlar rastgelsin .76
[Resim: kocagzler001cy1.jpg]
rauf bey afiyet bal şeker olsun sağ salim dönmüşsünya şükretmek lazım rast gelsi Alkis
BALIĞI BOL OLDUĞUNDA USTALAR AZ OLDUĞUNDA ACEMİLER TUTARBobo
İSTAVRİTCİ
Bul
Rauf Abi ellerine emeğine sağlık. Az olsun, bereketli ve afiyet olsun. Rastgele
BENİM İÇİN "EN BÜYÜK BALIK; HENÜZ TUTACAĞIM BALIKTIR"...................1967 DÜZCE[SIGPIC][/SIGPIC]
Bul
rauf abi bereketli olsun.
Bul
bereketli olsun rauf abi.
balık olupta deniz dalgalı oldumu insan çok kötü oluyor hem kalıp balık tutmak istiyor hem zevki yokki zorlanıyorum diyor.hele hele derin su avında iş iyice zorlaşıyor.
ben büyük dalgalı hava olduğu zaman en iyisi levreğe yatmak diyorum dalgadan etkilenmiyorum tekneyi bırakıyorum dalganın yönüne yatıyorum güneşleniyorum levrek geldimi başlıyorum mücadeleye suyun üstüne çıktımı balık harika görünüyor tekne bir dalganın üstündeyken levrek diğer dalganın içinda parlıyor müthiş bir görüntü oluyor.
afiyet olsun rauf abi rastgele.
Bul
tebrikler rauf abi.ben o tuttuğun balıkların kırmızı dudaklarından öperim.tabi iznin olursa.
rastgeleSmile
[Resim: hareketlileoparob5.gif]
[Resim: kpekolubi1.gif][url=http://img528.imageshack.us/my.php?image=y1prifipo8hfzbgszwclxsvnv3.gif][/url]
Bul
Rauf abi daha ne olsun ki kırmızı dudaklılarda bir harika gözüküyor, bereketli, olsun..Alkis
[SIZE="4"]Keyif değildir yaşamı değerli kılan, Yaşamdır keyif almayı güzel kılan..[/SIZE]
bereketli olsun rauf abi Seerf
*Erden tuna 1963 YALOVA

YA SEV YA TERKET

[Resim: image.php?type=sigpic&userid=1515&dateline=1220305074]
Bul
Rauf abi tebrikler güzel balıklar..
Türk'e kefen giydirmek hangi itin haddine!!!!

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bul
harikalar rauf abi tablo gibi afiyet olsun rast geleRose
şamandıran battığında yüreğin hopluyorsa her
şey yolunda demektir

"Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Atatürk olmasaydı
Baban Yorgo olurdu şerefsiz"
[url=http://imageshack.us][/url]
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Sağlık için kırmızı benekli alabalık avı yaser2sultan 7 1,414 25-11-2014, 09:24
Son Yorum: yaser2sultan
  Kırmızı DUDAKLI ile hasret giderdik!! rauf 28 4,271 27-02-2008, 23:46
Son Yorum: Can ARSLAN

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi