Yorumları: 1,080
Konuları: 68
BALIK and OZAN yazdı:bunlar çipura ..bende uzun olan balığı ilk defa görüyorum...türkiyede yok herhalde..balıklar bi harika görünüyo..saygılar..rastgele..![Alkis Alkis](https://www.amatorbalikci.net.tr/images/smilies/2/alkis.gif)
sagolun ozan bey site nin sayesinde cok baliklari biliyom su an avusturalya lilara kalsak mercandan baska balik yimicez kirlangic ve irkorpit ide ogrendim kirlangic ender cikarda bilmedigimden tavada kizartmistim hosuma gitmemisti corbasi oluyormus simdi onu denemek istiyom iskorpit de ogle cok buyukleri cikar geri birakirdim tuttuklarimi tavada kizartirdim onunda corbasi oluyormus daha neler ogrencez bakam baligi tutmasi kadar da pisirmesi cok onemli bilmiyozki hangi baligi nasil pisircem
Yorumları: 537
Konuları: 62
Yorumları: 941
Konuları: 69
bahri kardeş çipuralar pek güzele benziyor fakat bizim izmaritler kadar lezzetli değil dir tahminimce. fakat oltanın ucunda balığı hissetmek gibisi yok. ne çıkarsa çıksın. bereketli avlar kardeş
bahri birde göl diyorsun tatlı su değil değilmi bu göl dediğin yer. deniz girintisi dir sanırım . çünkiş balıklar tatlı su balığı değil.
gol abim okyonustan geliyor suyu her sene yengecle karides yakalardim benim evin arkasi hemen kapiyi actimmi karideslerle karsilasiyon ancak suyun girisi kapandi okyonustan su ile kesintisi kesik su an bu sene bir iki aya kadar accaz diyorlar o zaman karidesler baslar yine ama sezonu kapancak gibi seneye artik acarlarsa balik yonunden cok zengin ama benim evin arkasindan zor ikiyuz metre yurumek gerekiyor derin yere gitmek icin ondan 5 dakkalik yol asagida kopru var oradan yakalarim baliklari bakam arkadas tlf etti az once belki yine gitcem bu aksam selamlar
Yorumları: 6,298
Konuları: 143
bahri usta döktürdün yine.....bizde burada yol çalışmaları sırasında dinamit kullandıkları için balığın b sini bile bulamıyoruz.....konyaaltı tarafı bomboş.....pazar günü arkadaşımla dalışa gittik...balık yoktu ama..2 tane dalış arkadaşıyla tanıştık...iyide oldu...artık değişik bölgeleri bilen 2 arkadaşımız oldu...onlarla beraber takılırız artık yeni meralara....
şansınız bol olsun...rastgele....
sonuçta su tuzlu su deniz uzantısı bir göl. senin manyas değil yani
faruk abi izmaritle cuprayi bilmiyomda su bir tane yakaladigim sivri olan balik bir numara lezzet icin cok lezzetli genelde solcanla cikar kazayla karidese geldi aksam isallah yakalarim bu aksam bir kac tane otekilerden yakalarsam arkadasa vercem ,icim disim balik oldu iki haftadir bu aksam balik filan yimem selamlar
mudanya yazdı:sonuçta su tuzlu su deniz uzantısı bir göl. senin manyas değil yani
valla guldurdun abim manyas golunde yakalasam bu baliklari heykelimi dikerler heheheh
mayista gelince bakam yayin yakalicam orda sabirsizlikla bekliyom gelince cayini icmeyede ugrucam selamlar
MABER yazdı:bahri usta döktürdün yine.....bizde burada yol çalışmaları sırasında dinamit kullandıkları için balığın b sini bile bulamıyoruz.....konyaaltı tarafı bomboş.....pazar günü arkadaşımla dalışa gittik...balık yoktu ama..2 tane dalış arkadaşıyla tanıştık...iyide oldu...artık değişik bölgeleri bilen 2 arkadaşımız oldu...onlarla beraber takılırız artık yeni meralara....
şansınız bol olsun...rastgele....
valla zipkinda cok iyiyimde yazin korkudan dalamiyoz siz gene o sansi yakalamissinizbende kis gelsede yine dalmaya baslicam gazeteler yaziyor bu gunler kopekbaliklari yakina geliyormus ucakla sahilleri tariyorlar burda yuzenleri uyariyorlar yinede arkadaslarla tanismissiniz guzel vakit gecirdiginize eminim selamlar