Yorumları: 1,080
Konuları: 68
gecen yakaladigim karagozlerin tadi damagimda kaldi gidip birkac tane daha yakaladim koragozmu cupra mi tam ismini bulamadim hala ,biz bream diyoruz ,ince olan emin degilim turkiye de cikip cikmadigina ismi whiting kendisi ufakti ama ornek olarak tuttum kendisini sirkilere aykiri ciktik bugun kedinin intikami diyelim
resimleri cok dikkat li cektim karsilastirma yapan gercek ismini bilen arkadaslara tesekkur ederim turkce olarak
Yorumları: 1,343
Konuları: 94
resimdekiler çipura.karagöz alttaki resimdeki.diğer balığı hiç görmedim.ağzımızı sulandırdın vallahi.her yıl çipura çıkıyordu burda.sağolsun dinamitçiler sayesinde bu sene hiç görmedik kendilerini.
Yorumları: 8,918
Konuları: 138
Bahri bunlar çipuranın küçüğü Lidaki. İnce uzun olana burada rastlamadım. Tirsinin pullusu gibi.
Sen yinede onları boğmalısın afiyetle
Yorumları: 117
Konuları: 7
bahri kardes baliklar harika,o cupralara iyi denk gelmissin.ama ince uzun karagoz dedigin baligi taniyamadim. o kardenizde yasayan karagoz cinsi deyil. guten apetet
Yorumları: 4
Konuları: 0
antalyada yerel adı lokum balığı ben de resimlerden araştırdım bu balığın adı BERLAM
denizde hic balikcilik yapmadim turkiye de buradaki arkadaslar karagoz diyorlar turkce bende resimlerden cupraya benzettim arada kaldim cupraymis demekki ,uzun olan whiting diyorlar cogunlukla sahillerde kumluk bolgelerde cikar cok degerli baliktir yinmek konusunda
turkiye de cikan karagoz degisik turde olabilir cunku ben hic gormedim kuyrugu ve ensesi siyah lekeli karagoz bizim burdakiler degisik turde de olabilir
Yorumları: 3,009
Konuları: 29
selam arkadaşım böyle güzel balıklarını izliyorum olta takımlarımı alsam oraya iltica etsem sırf balık yakalamak için kabul ederlermi bi araştırırmısın rastgele
eşref sürek yazdı:selam arkadaşım böyle güzel balıklarını izliyorum olta takımlarımı alsam oraya iltica etsem sırf balık yakalamak için kabul ederlermi bi araştırırmısın rastgele
balik icin valla hic duymadim kurs icin gelen arkadaslar cok var da onlardada balik meraki yok
albatrossdeniz yazdı:bahri kardes baliklar harika,o cupralara iyi denk gelmissin.ama ince uzun karagoz dedigin baligi taniyamadim. o kardenizde yasayan karagoz cinsi deyil. guten apetet
valla burada karinca gibi cok var bunlardan ikamet ettigimiz yerin yakininda ki golde aksamlari ara sira giderim okyonusta cok tehlikeli yakalamasi adalarin yaninda dalgalarin vurdugu yerlere olta atilir cok irileri cikar ben tekneyle guvenemiyorum o kadar yaklasmak istemem adalara yanlis bir dalgaya kapilip adaya ayak basmakta var
onun icin golde kiyidan yakalarim canim cektigi zaman
uzun olana karagoz olmadigini biliyorum ama balik listesinde goremedim belki taniyan cikar diye bir karsilastirma yapmak istedim selamlar
Yorumları: 3,283
Konuları: 164
bunlar çipura ..bende uzun olan balığı ilk defa görüyorum...türkiyede yok herhalde..balıklar bi harika görünüyo..saygılar..rastgele..