Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
7 mercan 7 karagöz
evet arkadaşlar bu günde yeni raporla karşınızdayım yem haşlanmış midye takım üçlü dip takımı iğneler mustad 1 no çapraz siyah yani eşkinaya kullandığımız takımlardan yer manastır adası,ince burn ve kalın burundaki meralar yani anlıyacağınız sabit bir yerde avlanılmadı mera mera dolaşıldı ve alınan balıklarda bunlar kısmette bu kadarmış

Ek Dosyalar Ekran Görüntüleri

Tebrikler Yücel, yine harikalar yaratmışsın. Midye kullandığımız zamanlar olmuştur, fakat haşlanmışını hiç duymamıştım. Haşlanmış midye hakkında biraz bilgi verebilirsen sevinirim, Teşekkürler. tebrikler afiyet olsun.,AlkisSeerf
Bul
abi midyeyi sıcak kaynar suyun içine atıyorsun kabukları açılacak şekilde içinde bekletiyorsun ve midyeleri çıkartıp kabuklarının içinden alıyorsun ve deniz suyu ile ıslatılmış bir gazete kağıdına sarıyorsun bu midyeyi hem haşaretler yani izmarit vb gibi küçük balıklar çabuk bozamıyor yeni midye gibi denize girince çabuk bozulmuyor sert duruyor eşkina, karagöz ve mercan gibi balıkların haşlanmış midyenin taze midyeden daha iyi koku salgıladığından dolayısıyla ilgisini çekiyor ve daha iyi verim veriyor biz midyeyi karedes bulamadığımız zamanlarda tercih ediyoruz
Bereketli olsun Yücel,güzel av çıkarmışsın.
Ben midyeyi açıp içini bir tahta üzerine yayarak güneşte 3-4 saat kuruturum ama haşlanıp kullanıldığını da öğrenmiş oldum teşekkürler..
Bul
yücel eline sağlık haşlanmış midyeyi ben de yeni duydum bereketli bir av olmuş Alkisafiyet olsunSeerf
Bul
yücel abi yine boş yok dizmişsin balıkları bereketli ve afiyet olsun Seerf
[SIGPIC][/SIGPIC]

Dur yolcu! Bilmeden gelip bastığın Bu toprak,bir devrin battığı yerdir.
Eğil de kulak ver bu sessiz yığın Bir vatan kalbinin attığı yerdir.
Bul
bilgilere teşekkürler, balıklar harika görünüyor..tebrikler
Balık çağırmayı bilmem, onlar beni çağırır...
13-11-1971
Can ARSLAN-İSTANBUL
Bul
Lakerda yazdı:Bereketli olsun Yücel,güzel av çıkarmışsın.
Ben midyeyi açıp içini bir tahta üzerine yayarak güneşte 3-4 saat kuruturum ama haşlanıp kullanıldığını da öğrenmiş oldum teşekkürler..

evet mehmet abi bazende bizde kurutup avlanıyoruz ama denize girdiğinde balık vurmasını beklerken biraz uzun beklediğinde midyede tekrar şişme yapıyor yani tekrar taze midye şeklini alıyor o yüzden biz haşlanmış midyeyi tercih ediyoruz ve iğnede durma süresi taze olan midyeye göre artıyor
deniz aşığı yazdı:yücel eline sağlık haşlanmış midyeyi ben de yeni duydum bereketli bir av olmuş Alkisafiyet olsunSeerf
teşekkür ederim

Can ARSLAN yazdı:bilgilere teşekkürler, balıklar harika görünüyor..tebrikler

canbey ben teşekkür ederim

fish or die yazdı:yücel abi yine boş yok dizmişsin balıkları bereketli ve afiyet olsun Seerf

ne yapayım anca ısınma harketlerine başladımHehe
Denemekte fayda var, bilgilendirmen için teşekkürler. Yazın deniz zamanları 4-5 şişe midye çıkarıp difrize koyarım. Kışında balıkla birlikte bazen pişiririm. Dolapta 1 şişe kaldı onuda Erdek için saklamak lazım herhalde.
Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  yazın İzmir Foça'da avladığım mırmır,karagöz ve ahtapot Can_Kurtul 10 1,943 25-10-2016, 20:20
Son Yorum: bucalıfikret
  palamut ve mercan avımız. bucalıfikret 32 4,622 03-10-2012, 19:06
Son Yorum: LeVrEkCi
  çanakkale kırmızıları (mercan) efese 30 6,055 29-04-2011, 18:03
Son Yorum: efese
  3.3 kg mercan maliyeci51 33 4,745 07-12-2009, 16:59
Son Yorum: u_boy
  mercan ve istavrit erdekli 24 3,843 20-03-2009, 01:30
Son Yorum: adem77
  2008 Baraküda, mercan, çipura, laos, Sinarit, Levrek ve Diğerleri İşte Size FETHİYE MiKaSa 11 3,550 01-01-2009, 19:45
  mercan marmaris uğur 18 2,605 20-11-2008, 17:40
  Sabah 05:00' da Turanköy' de karagöz avlayanlar Promete 31 6,454 16-07-2008, 23:50
Son Yorum: ilerya
  mercan salkımı ozoca51 32 4,521 27-01-2008, 21:08
Son Yorum: alien13
  hatay da sargoz-mercan-domuz-balon vs. ozoca51 22 4,190 17-12-2007, 00:30

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi