Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hikaye kofana ve beklenmeyen trofe levrek
tebrikler Bahadır abi ve Tahsin abi Levrek çok güzel
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Bul
rapor değil kitap yazmışsın dostum,
rapala arkası fleto yem için nacizane önerim kancadan sonra 2. bir kancayı ya minik fırdöndü aracılığıyla yada halkalı kancaları birbirine geçirerek (fırdöndü daha iyi oluyor,fırdöndünün bir deliğini kancanın ucundan geçirip halkayı deliği hafifçe sıkıştırıyorsun,diğer deliğini diğer kancanın delikl ucunu ısıtıp açıp geçirip kapatıyorsun),kullanırsan zarganayıda kuyruklu fleto takarsan daha avcı ve verimli olacaktır.
levrek trofe sayılır kelimelerin senin mütevaziliğindendir,balık maşallah tam bir trofe..
bundan sonrası paşa dedelere geliyor sıra,onları durdurmak biraz daha zor dur,daha fazla sabır ister daha fazla el ayak titretir,kalp dayanıklı beyn sağlam çalışmalıdır Gulumsepaşa dedeler mi 8 kgluklar 10 kg luklar dostum..eminim buda olacak..salınan ispendek,tutulan palamutlar,uskumrular,sinarit..maşallahınız var tahsin abiyle çok güzel gün geçirmişsiniz.
bu arada yakala bırak kofana avı planlaması helal olsun AlkisSeerf
Bul
Bahadir abi önce emegine saglik. Bu kadar ugrasip bize detaylariyla bir av anlatmissin. Zevkle okudum. Arica yüregine saglik, o av heyacanini bizlere kendin gibi yasattigin icin. Cok tesekkürler. AlkisAlkisAlkis
Bul
Bahadırcım bu bilgileri bir yerde toplamanı tavsiye ederim, ansiklobedilik bilgiler bunlar masallah,
geçtiğimiz hafta aynı yerde sabahtan öğlen 14,00'e kadar dolaştım bir tek vuruş bile alamadım, senden sırtı ile ilgili ders almam gerektiği açık Gulumse

Tahsin abimizi de almışsın ne güzel bir gün olmuş SeerfSeerf

en yakın sürede beni de dahil etmeni istiyorum, Gulumse
Bul
Bahadır abi, ne güzel bir av, ne güzel bir rapor paylaşmışsın. Balıklar da harika. Tebrikler AlkisAlkis
Sazanları özledim...
Bul
Bahadır abi, masalemi okudum yoksa rapormu AlkisSmile cidden ayırt edemedim, sanki bilimsel araştırma ve delilleriyle hazırlanmış bir sunumdu Seerf.

Seni ve Tahsin abiyi böyle keyifli görmek, kuzuyu seyretmek muhteşemdi AlkisAlkis teşekkürler...
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
bencede rapor değil belgesel kitap gibi olmuş Bahadır, Alkis

muhteşem paylaşımın için tebrik ederim, daha büyük trofeler tutarsın inşallah.

selamlar,
Bul
monawar yazdı:abi ellerinize saglik cok guzel ve keyifli bir av olmus, levrek cok guzelmis ayrica yakalayip biraktiklariniz icinAlkisAlkis

Sevgili Ali,
Teşekkür ederiz. Sizlere de rastgelmesi dileklerimle.
Sevgi ve selamlar...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Avcı Altan yazdı:harikasınız tekkelime ile harika, ayrıca söylemek istiyorumki balıklar alınırken yanınızdaymışım gibi hissettim yazınızı okudugum sırada, allah daha iri sinaritler, harika trofe levrekler nasip etsin, küçük balıkları evlerine geri bırakmanız ise son derece mert ve profesyonelce, emeginize saglık

Sevgili Altan,
Sizleri o anlara ortak edebildiysek ne mutlu. Küçükleri, inşallah biz ve bizim gibi amatörler büyüdüklerinde avlarlar...
Daha bereketli ve keyifli avlar sizlerin olsun. Rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
yycolak yazdı:bize yazacak pek bir şey bırakmamışsın bahadırcım.ilk yanlız av,peşinden iki güzelliğin gerçekleştirdiği güzellikler.en önemliside müthiş bir profesyonellikle anlatılmış müthiş bir AMATÖR av.canımsınız benim.kucaklıyorum ikinizide.Sefiombahadırcım sana ayrıca AlkisAlkisAlkis(ayakta)..

Sevgili Yalçın abim,
Çok teşekkür ederiz. Amatör ruhumuzun hiç kaybolmamasını diliyorum.
Daha bereketli ve keyifli avlar sizlerin olsun. Rastgele.
Sevgi ve selamlarımla...

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Son alikoyulan levrek Bahadır Sarıca 19 3,210 25-12-2014, 17:09
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Levrek için Şeytan Oltası Türevi Bahadır Sarıca 45 12,792 10-04-2014, 01:06
Son Yorum: mertugurlu
  Levrek Süpürgesi (Barchino) Bahadır Sarıca 66 19,695 10-02-2014, 20:50
Son Yorum: ersin1sarac
  Levrek Şemsiyesi (Alabama/Umbrella rig) Bahadır Sarıca 21 7,258 20-12-2013, 16:32
Son Yorum: Sensei1903
  Öğreti - levrek Bahadır Sarıca 36 4,881 27-02-2013, 00:37
Son Yorum: Bahadır Sarıca
  Levrek Şemsiyesi ile ilk levrek avı Bahadır Sarıca 29 5,618 08-02-2013, 14:18
Son Yorum: Cihan Deniz
  LEVREK AVINDA RENK ETKİSİ ve SAHTE BALIK RENGİ SEÇİM KOŞULLARI Bahadır Sarıca 32 30,061 06-01-2013, 04:00
Son Yorum: Umit KsK
  Seriye devam - Kofana Bahadır Sarıca 44 6,641 18-06-2012, 10:46
Son Yorum: LeVrEkCi
  Bitmeyen senfoni(Kofana devam) Bahadır Sarıca 27 4,670 15-06-2012, 15:43
Son Yorum: Salih Reis
  Günü kurtaran kofana Bahadır Sarıca 21 4,426 31-05-2012, 12:43
Son Yorum: Krizoberill

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi