07-10-2012, 23:40
tebrikler Bahadır abi ve Tahsin abi Levrek çok güzel
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
Hikaye kofana ve beklenmeyen trofe levrek
|
07-10-2012, 23:40
tebrikler Bahadır abi ve Tahsin abi Levrek çok güzel
Tüm balıkçı arkadaşlara rastgelsin
08-10-2012, 10:58
rapor değil kitap yazmışsın dostum,
rapala arkası fleto yem için nacizane önerim kancadan sonra 2. bir kancayı ya minik fırdöndü aracılığıyla yada halkalı kancaları birbirine geçirerek (fırdöndü daha iyi oluyor,fırdöndünün bir deliğini kancanın ucundan geçirip halkayı deliği hafifçe sıkıştırıyorsun,diğer deliğini diğer kancanın delikl ucunu ısıtıp açıp geçirip kapatıyorsun),kullanırsan zarganayıda kuyruklu fleto takarsan daha avcı ve verimli olacaktır. levrek trofe sayılır kelimelerin senin mütevaziliğindendir,balık maşallah tam bir trofe.. bundan sonrası paşa dedelere geliyor sıra,onları durdurmak biraz daha zor dur,daha fazla sabır ister daha fazla el ayak titretir,kalp dayanıklı beyn sağlam çalışmalıdır ![]() bu arada yakala bırak kofana avı planlaması helal olsun ![]() ![]()
08-10-2012, 11:34
Bahadir abi önce emegine saglik. Bu kadar ugrasip bize detaylariyla bir av anlatmissin. Zevkle okudum. Arica yüregine saglik, o av heyacanini bizlere kendin gibi yasattigin icin. Cok tesekkürler.
![]() ![]() ![]()
08-10-2012, 11:55
Bahadırcım bu bilgileri bir yerde toplamanı tavsiye ederim, ansiklobedilik bilgiler bunlar masallah,
geçtiğimiz hafta aynı yerde sabahtan öğlen 14,00'e kadar dolaştım bir tek vuruş bile alamadım, senden sırtı ile ilgili ders almam gerektiği açık ![]() Tahsin abimizi de almışsın ne güzel bir gün olmuş ![]() ![]() en yakın sürede beni de dahil etmeni istiyorum, ![]()
08-10-2012, 13:23
Bahadır abi, ne güzel bir av, ne güzel bir rapor paylaşmışsın. Balıklar da harika. Tebrikler
![]() ![]()
Sazanları özledim...
08-10-2012, 13:31
Bahadır abi, masalemi okudum yoksa rapormu
![]() ![]() ![]() Seni ve Tahsin abiyi böyle keyifli görmek, kuzuyu seyretmek muhteşemdi ![]() ![]()
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
08-10-2012, 13:32
bencede rapor değil belgesel kitap gibi olmuş Bahadır,
![]() muhteşem paylaşımın için tebrik ederim, daha büyük trofeler tutarsın inşallah. selamlar,
08-10-2012, 14:22
monawar yazdı:abi ellerinize saglik cok guzel ve keyifli bir av olmus, levrek cok guzelmis ayrica yakalayip biraktiklariniz icin Sevgili Ali, Teşekkür ederiz. Sizlere de rastgelmesi dileklerimle. Sevgi ve selamlar...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
08-10-2012, 14:28
Avcı Altan yazdı:harikasınız tekkelime ile harika, ayrıca söylemek istiyorumki balıklar alınırken yanınızdaymışım gibi hissettim yazınızı okudugum sırada, allah daha iri sinaritler, harika trofe levrekler nasip etsin, küçük balıkları evlerine geri bırakmanız ise son derece mert ve profesyonelce, emeginize saglık Sevgili Altan, Sizleri o anlara ortak edebildiysek ne mutlu. Küçükleri, inşallah biz ve bizim gibi amatörler büyüdüklerinde avlarlar... Daha bereketli ve keyifli avlar sizlerin olsun. Rastgele. Sevgi ve selamlarımla...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
08-10-2012, 14:30
yycolak yazdı:bize yazacak pek bir şey bırakmamışsın bahadırcım.ilk yanlız av,peşinden iki güzelliğin gerçekleştirdiği güzellikler.en önemliside müthiş bir profesyonellikle anlatılmış müthiş bir AMATÖR av.canımsınız benim.kucaklıyorum ikinizide. Sevgili Yalçın abim, Çok teşekkür ederiz. Amatör ruhumuzun hiç kaybolmamasını diliyorum. Daha bereketli ve keyifli avlar sizlerin olsun. Rastgele. Sevgi ve selamlarımla...
Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele... |
« Önceki Konu | Sonraki Konu »
|