Konuyu Oyla:
  • Derecelendirme: 0/5 - 0 oy
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Seriye devam - Kofana
Sevgili Dostum Enes Save ile seriye devam.
Kendisi İstanbul'dan gelince hafta arası işi kırıp, kofanaya koştuk.
2 tane sahte leader florokarbondan kesilerek sizlere ömür.
1 Kaçan 1 yakalananSmile

[Resim: fotoraf0005zt.jpg]

[Resim: fotoraf0002ha.jpg]

[Resim: fotoraf0003wu.jpg]
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Ava ve avına saygı duyan tüm dostlara rastgele...
Bul
Bahadır kardeşim sizde olmasanız büyük balık göreceğimiz yok.AlkisAlkis
Çok çok büyük Balık'lı avlarınızın devamını dilerim.Affet

Biz üç kişiyiz; Ben,keyfim ve kahyası......Seerf
Bul
Bahadır sen defalarca AlkisAlkisAlkis mayı çoktan hakettin. Müthiş paylaşımlarına bir yenisini daha eklemişsin. Öne ince tel misina denemeni öneririm.76 Bu arada beraber av yapmayı bir türlü denk getiremedik. İnşallah bir gün Smile
Bul
bahadır canlı hatta mayıs balığına fleto zargana bulsanız varya offf offf,fleto zarganaya kaşıklı sistemle harika işler çıkartırsınız..
şu videoda takılışı var bi incele istersen.
[gvideo]-342690169649006720[/gvideo]
Bul
E be Bahadır abi AlkisSeerf gözüne gözüne vuruyorsun bu balığın Alkis helal olsun sana, vurmayada devam et ki gözümüz gönlümüz şenlensin...Smile
[SIZE=3]''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e...'' [/SIZE]
D.DUMOULIN
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=3&theater
https://www.facebook.com/1125642641/vide...=2&theater
Bul
Güzel balık abi tebrikler Alkis
Bul
Bahadırcım buzlukda 10-12 tane kadar zarganam duruyor,
c.tesi ya da pazar günü beraber bir denesek mi ne dersin.
Tahsin abi de müsaitse 3 lü bir org. yapalım derim.
[SIZE="2"]Küçük balıklara yaşama şansı veren ve doğayı kirletmeyen tüm dostlara rastgele. [/SIZE] Seerf
Bul
Hamido yazdı:Bahadır kardeşim sizde olmasanız büyük balık göreceğimiz yok.AlkisAlkis
Çok çok büyük Balık'lı avlarınızın devamını dilerim.Affet

Çok teşekkür ederim. Estağfurullah, bu sıralar büyük balıklara denk geldik. İnşallah sizlere de rastgelir.
Sevgi ve selamlar...
İnsanlar başaklara benzerler; içleri boşken başları havadadır, doldukça eğilirler.(Montaigne)

Bul
ALTAYLI yazdı:Bahadır sen defalarca AlkisAlkisAlkis mayı çoktan hakettin. Müthiş paylaşımlarına bir yenisini daha eklemişsin. Öne ince tel misina denemeni öneririm.76 Bu arada beraber av yapmayı bir türlü denk getiremedik. İnşallah bir gün Smile

Sağolasın Ercan abi. Bu sıralar mera gerçekten güzel. Tel ve zarganayı denemek istiyorum. Kofana çok mücadeleci bir balık.
İnşallah denk getirir beraber avlanırız.
Sizlere de rastgele.
Sevgi ve selamlar...

Bul
LeVrEkCi yazdı:bahadır canlı hatta mayıs balığına fleto zargana bulsanız varya offf offf,fleto zarganaya kaşıklı sistemle harika işler çıkartırsınız..
şu videoda takılışı var bi incele istersen.
[gvideo]-342690169649006720[/gvideo]

Sevgili dostum,
Bende aynı şeyi düşünmeye başladım.
Videonu daha özce de izlemiştim. Şimdi çok daha makbul oldu. Bu takım hazır mı? Yapılışı ile ilgili bir bilgi var mı? Nasıl bulabilirim? Sanırım canlı çok daha verimli olur. Gerçi bu aralar hanım artık kırmızı kartı çıkaracak. Dediğin gibi aklım orda. Uykusuz geceler. Tahmin edersin ki mücadelesi çok çılgın. O ilk yakalandığındaki çıldırışı, havalara zıplaması, taklaları.
Bu takımla ilgili detaylı bilgi verirsen sevinirim. Aslında aynı şehirde olsak, görseliyle daha net bir kere görsem çok farklı olurduSad
Şimdiden ilgin için teşekkürler.
Sevgi ve selamlarımla...

Bul

Konu ile Alakalı Benzer Konular
Konular Yazar Yorumlar Okunma Son Yorum
  Hikaye kofana ve beklenmeyen trofe levrek Bahadır Sarıca 46 7,904 01-03-2013, 01:11
Son Yorum: yolcu79
  Bitmeyen senfoni(Kofana devam) Bahadır Sarıca 27 4,669 15-06-2012, 15:43
Son Yorum: Salih Reis
  Günü kurtaran kofana Bahadır Sarıca 21 4,423 31-05-2012, 12:43
Son Yorum: Krizoberill
  Anneler gününde valide ile kofana avı ve rövanşı Bahadır Sarıca 45 7,875 25-05-2012, 10:40
Son Yorum: bahriyeli
  Çeşme'de; mercan’a devam – IV(27/12/2008) Bahadır Sarıca 28 4,518 05-01-2009, 00:37
Son Yorum: robinson987

Hızlı Menü:

Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi